Детски рожден ден във Варна -4

• 125 210
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, търся координати на "Влъхвите" , тъй като сайта им не работи. Приемам и други предложения за празнуване на 10-год. юбилей на сина ми smile3510 Simple Smile.
Намерих адрес ако ти се ходи на място: Влъхви ЕООД бул.Сливница 109, п.к.7 9000 Варна

# 346
Здравейте,

Бързам да се похваля - рожденият ден на Хриси беше на 31.08,решихме да го направим в Бонели и въпреки дъжда,който се изсипа се получи много хубаво.Бяхме вътре по принцип но децата постоянно тичаха навън по тревата като поисъхна дори успяха да се полюлеат на люлките.
Тортата беше от Галя.. Heart Eyes и естествено беше невероятна.....много големи благодарности на тази жена,която успя да хване моята идея за тортата и да я пресъздаде прекрасно....пускам да я видите...Мечо Пух и приятели
http://i267.photobucket.com/albums/ii312/ElenaMiteva/Hrisi%203th … arty/100_2145.jpg
http://i267.photobucket.com/albums/ii312/ElenaMiteva/Hrisi%203th … arty/100_2202.jpg

# 347
Елена 82, разкажи малко повече, зная, че има информация, но твоята е съвсем нова.
Аз също се замислям за Бонели- колко време предварително резервирахте, имахте ли външни аниматори, колко човека се побират вътре и има ли ограничение в часовете?Имаше ли успоредно и други празнуващи/ винаги ми е било малко странно два и повече рождени дни в едно заведение, други посетители- да, но друг рожден ден не възприемам/ За мен представлява огромен интерес, ако решиш може и на лични.

Тортата е прекрасна, настроението- също, да ти е живо и здраво детенцето!

За тези от вас, с пресни впечатления- Бонели или Нивеляшка/ в Нивеляшка не съм ходила/На пръв поглед са малко несравними, но аз съм се насочила, тъй като са почти на еднакво разстояние от всички гости

# 348
  • Варна
Ние вчера посетихме Невеляшка, и запазихме дата за Мони. На мен лично ми хареса обстановката, на двете деца също, много играха. Все още не сме поръчали нещата, и незнам като цени какво ще дойде накрая. Не си спомням дали в тази тема е писано, или в отделната за Невеляшка, тортата е задължително от Краев.

# 349
Alexandra, благодаря за  включването и информацията!Виждам, че детето ти,  което ще празнува скоро е на възрастта на моето, което означава, че е подходящо за деца на тази възраст.Предполагам и гостенчетата са на приблизително такава възраст.Нашите са основно родени 2005г, 2006г., има едно-две по-малки.

В  Невеляшка има ли ограничение за времето?А ти ще имаш ли отделно аниматор за забавления на децата или не е необходимо?

# 350
  • Варна
Да, рожденничката ще е на 4, повечето дечица също на толкова, и няколко на около 2 години. Рожденният ни ден ще е от 5часа, първоначално плащам за по 2 часа на дете /сигурно знаеш че там цената е 4лв за 2 часа, т.е. за по-малко пак е 4лв/, и оттам нататък според зависи кое колко ще остане, ще се доплати още. Но като цяло няма ограничение във времето. Отделно няма да ангажирам никой, на Мони все още й е по-интересно да бяга, скача и да се пързаля. Вчера час и половина не се спря, така че смятам че ще й бъде весело, също и на гостенчетата.
Да допълня, страшно много ми харесва, че не се пуши вътре. Който иска да пуши, излиза навън Simple Smile

# 351
Alexandra, всичко звучи много добре.Питах за ограничения във времето, защото някъде казват точно толкова трябва да  е  рожденият ден, защото после започва друг.на мен това най- не ми е харесвало, защото понякога тъкмо се получи  купонът и трябва да се тръгва.много ми харесва и това, че не се пуши при децата.
пак мерси! Hug

# 352
Светкавица Отбихме се в Бонели може би 2 седмици предварително за да огледаме и да питаме за условията,тъй като нашият рожден ден беше в понеделник -нямаше други резервации за тогава и бяхме сами(като изключим две-три маси с клиенти на заведението).Ние бяхме около 8 деца и повече възрастни 14.Имаха куверт от 6 лв./дете,който включва малка пица и две сокчета.Разрешиха да донесем бонбони и дребни сладки + украса и тортата.Идеята беше да сме навън основно заради тревата и съораженията,но заваля дъжд и ми се обадиха ,че ще ни направят маси вътре.Заведението е хубаво,персонала също е много отзивчив.Ние нямахме аниматор,аз не исках но мисля,че по принцип може ,не е проблем.Незнам колко са местата вътре но не е малко.Лошото е,че сега времето се развали а вътре няма детски кът и незнам дали 6те се получи толкова добре(при нас децата бяха главно навън).По-принцип ми казаха,че продължителността е 2.5 ч. но тъй като сме повече хора може да стоим колкото искаме,стояхме повече защото се получи добре и децата играеха.. Crazy

# 353
Елена82, звучи прекрасно, благодаря за информацията. HugАз в Бонели съм била само навън, вътре не съм влизала и ми хареса много.Ако е рекъл Господ ,през октомври има слънчеви дни, може и да имаме късмет.

Сега чуденето ми е между тези две заведения/Нивеляшка и Бонели/, май трябва тези дни да спра да се чудя и да избирам

# 354
Здравейте всички!
Мога да споделя впечатления от Мушмороци, където празнувахме 1 год. на нашето момиченце. Заведението е малко, с детски кът, подходящ и за малки дечица /което е рядкост в детските заведения/ Аниматорката е много мила, но е тип детегледачка и ако искаш можеш да си поръчаш парти от фирма. Най-малкия куверт за дете е 4 лв., а детския кът за 2 часа е 5 лв. на дете. Всички гости останаха много доволни! На края ми дадоха и торбички, за да си взема ако искам каквото е останало ...
Преди няколко дни ми казаха и за един детски център дето ще се открива скоро. Там може да си внесеш всичко ... храна, алкохол, безалкохолни ... абе каквото си поискаш. Ще има отделна зала за децата с детски кът /който ще се маха ако са големи и им се прави дискотека примерно/, която ще се вижда от залата за възрастни през френски прозорец. Ако някой иска повече инфо по въпроса, мога да попитам.
Давам линк със снимки от нашия РД, ако успеете да видите нещичко от Мушмороци
http://moonflower.snimka.bg/children/rojden-den-na-titi-1-g.415930

# 355
Някой може ли да ми даде телефона на `Мушмороци` Praynig

# 356
0878956860 - Детски клуб Мушмороци

# 357
ей flower, малката сладуранка стана на годинка ли вече? поздрави Simple Smile

# 358
Стана една голяма разбойничка, като поотрасне ще правим момчешки партита  Mr. Green Много   love001 от нас. Пиши на лични като ти остане време, как я караш  Wink

# 359
  • Варна

Преди няколко дни ми казаха и за един детски център дето ще се открива скоро. Там може да си внесеш всичко ... храна, алкохол, безалкохолни ... абе каквото си поискаш. Ще има отделна зала за децата с детски кът /който ще се маха ако са големи и им се прави дискотека примерно/, която ще се вижда от залата за възрастни през френски прозорец. Ако някой иска повече инфо по въпроса, мога да попитам.

Непременно да напишеш, като имаш повече информация!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт