Детски рожден ден във Варна -4

• 125 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Ето снимки от откриването на детския кът в сладкарница Краев. От идния понеделник от 15 до 19 ч. ще има на разположение аниматор, който да занимава децата.
Организира се тържество на 15 септември по случай новата учебна година. В албума със снимките най-накрая съм сканирала поканата за тържеството. На нея са посочени телефони за връзка.
http://zarahristova.snimka.bg/children/kraev.415438.14478492

# 331
  • Варна
Каква е цената на куверта, че не се вижда добре?  newsm78

# 332
Аз го виждам като 10,30лв  Thinking

# 333
Тази сладкарница е мястото, откъдето традиционно си поръчвам торти за всички семейни празнци, тъй като е най-близо до дома ми.Но не е ли твърде тесничко за РД, колко деца и възрастни могат да се съберат, за да празнуват и да им е добре.Или аз нещо греша в мястото.Но според мен там има само две масички.
Синът ми има празник през октомври, още нищо не съм предприела, а и идея нямам, тъй като все нещо не ми харесва в заведенията.

# 334
  • Варна
На втория етаж над сладкарницата е детския кът, от снимките на Светли се вижда че е доста широчко. В скоро време трябва да го проверим, че наближава рожденния ден на Симона  Simple Smile

# 335
Да се запиша и аз при вас.....след две седмици синът ми /големия/има рожден ден......за сега се спрях на Сити кидс в Младост Peace.....много му хареса къта за игра....и за сега не иска и да чуе за друго ooooh!......Само още торта не сме избрали.....миналата година беше от Краев и беше пълен провал.....Тортата се разпадна докато я занесем до заведението....крема вътре беше рядък и просто беше страхотно разочарование, след толкава много хвалби ooooh!.....за нищо на света няма да поръчам отново там.....но се чудя къде..... ThinkingМисля за Крамер...... Thinking

# 336
Ние бяхме поръчали от Крамер за 1-я рожден ден.. много доволна останах и от вкус и от украса... но тогава предлагаха само два вида украси със захарни фигури.. детето ги хареса, но за голямо дете незнам дали са подходящи..

# 337
  • Варна
Тази сладкарница е мястото, откъдето традиционно си поръчвам торти за всички семейни празнци, тъй като е най-близо до дома ми.Но не е ли твърде тесничко за РД, колко деца и възрастни могат да се съберат, за да празнуват и да им е добре.Или аз нещо греша в мястото.Но според мен там има само две масички.
Синът ми има празник през октомври, още нищо не съм предприела, а и идея нямам, тъй като все нещо не ми харесва в заведенията.
Двете масички са на 1 етаж. Снимките са от 2 етаж, който беше открит сега. Моля четете внимателно. Събират се 60 човека.  Peace

# 338
В събота ходих да видя как изглежда заведението, не знаех досега, че има и втори етаж.
Но пак ми се видя тясно, все пак зависи и от броя на гостите.60 човека в никакъв случай не могат да се съберат и да им е добре, според мен най-много 20/общо деца и възрастни/Предимството за мен е, че е много близо до нас, а има и удобен транспорт за гостите, точно на спирка е, само пространството все още ме притеснява

# 339
Как ще се съберат 60 човека Shocked....И аз ходих преди два дни.......има пет маси на кръст и това е.......никакъв детски кът няма Naughty......само една празна стая за рисуване......изобщо не е подходящо за рожден ден Naughty....все едно втори етаж от малко барче.....нищо по различно...... Thinking

# 340
Ето това беше нашият пиратски РД - http://bebemancho.snimka.bg/holidays/rd-iveta-2009.417663.14599466

Купонът се получи благодарение естествено на Живко Драгостинов. Аз през цялото време се притеснявах, че мъжката половина от поканениете изобщо не дойдоха, че и дори не се обадиха..... но само те загубиха.
Целият кетъринг вкл. тортата бяха от Mr. Baba - всичко беше изключително вкусно и прясно приготвено, но по отношение на обслужването имам огромна забележка.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 13:42 от speranzza

# 341
Момичета,не мога да намеря сайта на сладкарница Гес,а много искам да им разгледам тортите.
Ако някой ми даде линк ще съм много благодарна. Hug

# 342
Момичета,не мога да намеря сайта на сладкарница Гес,а много искам да им разгледам тортите.
Ако някой ми даде линк ще съм много благодарна. Hug

здрасти, Гес нямат сайт за съжаление. ето координатите, които имам:
 Сладкарница „Гес”
Тел.: 0885 635 881
  052 635 920

на място можеш да разгледаш каталога

# 343
Благодаря ти mr.smile  Hug

# 344
  • Варна
Момичета, търся координати на "Влъхвите" , тъй като сайта им не работи. Приемам и други предложения за празнуване на 10-год. юбилей на сина ми smile3510 Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт