Детски рожден ден във Варна -4

• 125 145
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Доня Туфиня  добре че при нас дават торти за р/д  единственото им изискване е да има дата на производство и за предпочитане да не е чисто шоколадова
такива моменти съм запечатала , негови и празниците на други деца ,то точно това е празнуването в градината духането на свщичка и песните покрай нея
така че наистина при вас със сигурност е до мързела на персонала

# 46
Здравейте,понеже тази година реших да не товаря родителите си с организиране на рожденния ми ден,а аз да се занимавам с това ще ви помоля да ми помогнете.Нещо не ми се иска тази година торта и видях една много интересна идея в google,но незнам къде във Варна правят такива неща и ако някой е виждал нещо подобно ви моля да ми каже от къде... (дори да не са такива просто ми трябват някакви подобни кексчета)
http://i373.photobucket.com/albums/oo174/DeliciousBakery/birthday-cupcakes.jpg
http://media.photobucket.com/image/birthday%20cupcakes/photo222/ … s/canbdcupcak.jpg
http://www.capitalcupcakes.com/images/New%20Web%20Photos/Giant-Cupcake.gif
Идеята ми е нещо такова просто върху някои кексчета да се сложат букви и да стане ''Happy Birthday''
http://1.bp.blogspot.com/_Ae7e6-R2cV4/SNzxGmg4cLI/AAAAAAAAAJE/X0 … 0-h/Gina+box.jpg#

# 47
Има една сладкарничка,където правят страшни вкусотии по поръчка.Ако идеш със снимка на въпросните кексчета може и да ти ги направят.
Намира се зад Mc Drive  Peace Ако те интересува пиши ми на лични ще ти обясня по- добре къде е точно.

# 48
Така...сега да разкажа за нашия рожден ден. КАкто знаете, празнувахме в "Стелито". Наемателите наистина са нови и са невероятни. Много мили и отзивчиви. Работят като истински професионалисти. Момчето има детенце на 2 или 3 годинки и си личи, че обича децата. Нямаше никакви гафове. Е, като изключим това, че моят малък мъж се изплаши в началото от клоуна  Laughing, но после се включи в играта. Тортата от Галя-мммммммм много вкусна и невероятна като оформление. Помолих я да ни направи повече фигурки-веднага се съгласи-имахме Маккуин, Сали, Матю, Ди джей, Уинго и още една кола, но изабравих името.
Ето и малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357554&pid=11290707

# 49
bellito  питай в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378047.0;topicseen

tsve_te чак на мен ми се прияде от тази торта Laughingгаля от галата сигурно от нас не може да се отърве от работа , уж криза ама ние тук сме си жива реклама Wink
радвам се че добре сте прекарали , аз миналата година като ходих  там целия рожден ден на стълбите си прекарах покрай децата които като луди на горе надолу и мойто нали беше и по малко та и аз с него Rolling Eyes

# 50
Sамо набързо споделям.
Изпразнувахме вчера в "Портокал". Много добре мина динозавърското парти, децата бяха доволни.
Костюми за целта нямат, нито ги рисуват по лицата (това в същност ми беше единствената забележка; персонала изришно пита дали имаме предлжения, забележки, оплаквания; оказа се, че избягват да рисуват по лицата, защото имало много възмутени родители...ами угода няма, прави са).
Имат доста игри, търсят разни пъзели, днозавърски яйца, танцуват, минават по разни пътечки....Абе интересно им беше на децата, днес синът ми още ми разказва защо са ичезнали динозаврите (предложиха им идеята за огормен вулкан, която ги избила; а аз досега им обяснявах теорията за метеорита Grinning).
Това, което за мен е важно ми бе съобщено снощи, когато синътми си миеше зъбите преди лягане: "Мамо, искам утре пак в "Портокал". Смятам, че е достатъчно красноречиво.
Тортата, разбира се, беше от Ламор. Перфектна. С крем кайсия. Снимки още нямам качени. Довечера ще имаме друга торта (Костенурки нинджа) с крем горски плодове.
На някои деца не им хареса единия блат, който беше леко сладоледен. След време, когато тортата се отпусна, "сладоледения" блат се поразтопи и стана още по-хубав (за някои; на мен ми харесва и сладоледен).

# 51
На мен пък роклите и в Елитис и в Портокал ми се струват прилични, като се има предвид честотата на използването им, бяха чисти! В Елитис съблякоха момичетата и облякоха роклите, но така е по-добре, защото там е жега. В Портокал ги нахлузват върху личните дрехи на децата, роклите са от тънки материи.
Вие май искате нови дрехи за всяко парти  Wink

Туфи, динозавърското парти е много атрактивно  Simple Smile
На мен много ми хареса последния лимбо-денс с въженцето и лудото бягане  Simple Smile

В петък бяхме на РД в Анжелика. За първи път посещавам заведението. Посрещна ни гъст цигарен облак, ужасен, не преувеличавам....Разнесе се чак след 2 часа, когато пуснаха вентилацията!! Детският кът е симпатичен и добре оборудван за деца от 1-2 докъм 4 г. Това не попречи на 5-6- годишните да си поиграят добре. От 1. април вдигат цената му - става 3 лева на час. Имаше голяма информираща бележка на преградата на къта.......

Аз се замислих след Анжелика, че ще взема да отказвам покани за ЧРД в заведения-пушилни.....

# 52
Да, относно роклите съм съгласна с Тането, няма как да бъдат нови-новенички. Сигурна съм, че биха мгли да се поддържат и позашиват. Пък и като се има предвид, че се използват от деца, които не стоят кротко на едно място....логично е да не са в състояние "купени от магазина".

Лимбо танц нямахме на нашето парти, вероятно са преценили, че децата са малки за него. Даже едното детенце не искаше да участва в една доста елементарна игра (пак с бягане), защото не можело..... Така че, явно се съобразяват и с възрастта...знам ли ги.

Относно цигарения дим само мога да направя ето това  Sick Ужасно е просто! Най-тъпото е, че самите родители си пафкат пред( и сред децата си) и не им пука въобще. Наскоро бехмя в сладкарница Гес на рд. Никой не пушеше, и си казах: "Брей, то можело и да не се пуши бре!". След което дойде една майка пишачка и заедно с нея запали и майката на рожденика. Само те двете кадяха, но бе достатъчно,за да се узмърдим всички. Добре, че другите не пушеха, че в това ниско помещение щяхме да се издушим... Sick

# 53
  • Варна
Ето снимка и на нашата торта от Галя - страхотна беше и на вкус и на вид - нямаше човек, който да не пита откъде е Party.

http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/RD%205%20godini/IMG_6172.jpg

Празненството в "Елитис" беше много хубаво, въпреки че беше голяма лудница , особено в началото - имаше съвпадение на рожденни дни (май три). Направиха феишко парти, както искахме, после хапнаха и накрая полудуваха в детския кът.

Ето малко снимки (има и няколко от градината първо):

http://s82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/RD%205%20godini/

# 54
chockolina да ти е жива и здтрава Симонка!

А как вървят ценита на тортите на Галя?

# 55
А как вървят ценита на тортите на Галя?
2.50 лв./парче

# 56
# 57
  • Варна
искам да попитам колко време преди датата поръчвате тортите от Галя. Предстои ни РД на 12.04 и се чудя

и да добавя още един въпрос, иска ми се и снимка във фото с тортата да направим. Да ме посъветвате къде  Rolling Eyes, още повече че се пада неделя и не знам навсякъде ли работят

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 15:05 от milica_g

# 58
Аз си поръчах в последния момент и двете торти. Ената ми трябваше за 26 вечерта и я поръчах на 25. На следващия ден в 10 сутринта тортата беше при мен. Другата ми я доставиха направо в детското заведение. Много съм благодарна на Галя за бързата реакция . А най-мило ми стана, когато  помолих да ни сложи на втората торта вместо 3-6 фигурки коли. Тя не беше правилаези, които исках допълнително, но редложи да и ги пратя на e-mail-- бяха направени едно към едно с оригинала  Hug. И не ми взе допълнително пари и за тях. Това го разбрах чак като се прибрахме вкъщи и мъжътми ме попита колкко ни е струвала тортата. Ако себях усетила по-рано поне щях да оставя повече пари при плащането и.

# 59
  • Варна
Да, относно роклите съм съгласна с Тането, няма как да бъдат нови-новенички.

Няма как, ама поне да ги сменят периодично, за какво им плащате?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт