Детски рожден ден във Варна -4

• 125 147
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Киса, не бяха зле роклите вчера. Rolling Eyes

# 61
Няма как, ама поне да ги сменят периодично, за какво им плащате?  Wink

Аз лично плащам за терена и игрите. Портокал съществува малко над година, Елитиса май малко повече от година и половина.......не съм засичала......не може всеки сезон да се сменят костюмите........

искам да попитам колко време преди датата поръчвате тортите от Галя.

Аз поръчах около 2 седмици по-рано.....просто минавахме покрай Галата на път за бране на кокичета  Simple Smile, спряхме при Галя, обсъдихме положението и поръчах. Не искаше капаро, два дни преди РД ми се обади да уточним само доставката. Доставиха ми я в заведението, платих на място. Много са точни тя и мъжа-доставчик  Simple Smile

# 62
  • Варна
Здравейте! smile3525
На нас ни предстои имен ден на 12.04
Заинтригувахте ме с тези прекрасни торти от Галя.Обяснете моля къде точно се намира в Галата?
Предлага ли се каталог?  party023

# 63
ул. Крайбрежна 11
първата пресечка в дясно, след като влезеш в Галата

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=e330af0d46d23da292b934b072b92 … &initsearch=1

Нека някой да го сложи на първа страница, че на всяка страница се коментира къде е Галя от цех Ламор в Галата  Simple Smile

Предлагат се каталози и албумчета със снимки.

# 64
  • Варна
Благодаря за спешното инфо  bouquet
И ние ще пробваме от тези кулинарни произведения на изкуството!
Ще дам отзиви Hug

# 65
  • гр.Варна
И ние посетихме Галя в събота.Поръчахме 3 торти-за яслата-с Маккуин(тя ни нави.Ние искахме с някакви коли да е).Втората ще е с Овне на нея и разни други животинки,че нали сме тази зодия.Тя е за бабите и дядовците.А третата ще е с Рибата Немо-тя ще е за приятелчетата,с които ще празнуваме в Мечтателница:)
Убедена съм,че тортите й са страхотни.
Аз преди бях поръчвала при Елка от Галата,която се оказа нейна ученичка.И тя прави хубави торти,но имаме нужда от разнообразие:)

# 66
  • Варна
Киса, не бяха зле роклите вчера. Rolling Eyes

Може да са подновили гардероба.  Wink

Каквото и да си "пеем" ние тука, възрастните, пак ще се повторя - най-важното  е децата да са доволни и щастливи от едно парти. Пък какво мисля аз или някой друг не е от голямо значение.  Peace

# 67
Да, относно роклите съм съгласна с Тането, няма как да бъдат нови-новенички.

Няма как, ама поне да ги сменят периодично, за какво им плащате?  Wink
Aко целта ни е да търсим кусури, такива винаги ще се намерят. Въпроса е кое ни е приоритет. Да не говорим, че ако направим проста сметка, ще се окаже, че цената изобщо не е висока за подобни партита, и ако си на мястото на собственика едва ли ще разсъждаваш по този начин (специално за подновяването на гардероба).

Здравейте! smile3525
Обяснете моля къде точно се намира в Галата?
Предлага ли се каталог?  party023
Това е писано толкова много пъти..... Направо се чудя за какво е първа страница и линковете към предните теми....  ooooh!

# 68
Ето я нашата торта от Галя.Беше със сметана и крем -ябълка+кайсия..ммммм,крема беше много вкусен Grinning

# 69
  • Варна
Някой да има впечатления от заведението в Детския кът в "Младост"?
Моля, споделете.
Благодаря!  Hug

# 70
*Сиска* - колко парчета е вашата торта, страхотна е !

Solar Wind - можеш ли да ми покаш снимки или да опишеш къта Анджелика , защото детето ми е на 2г. и немога да преценя дали е подходящо . Тортата задължетиелто ли от там

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 09:29 от kler

# 71
klear,поръчах я с 25 парчета,но това е много относително..ние май изкарахме повече.Можеш да я поръчаш с колкото си искаш парчета Peace

ОФФ...Галя май трябва да си направи един сайт,че търсенето е голямо Grinning

# 72
Реших в моя сайта да направя албум със снимки на тортите на Галя.След РД на сина ми много майки проявиха интерес към тортите и ми се стори добра идея да ги събера на едно място,тъй като тя няма сайт Rolling Eyes Ето колекцията дотук /ако някой си познае тортата и не иска да я има в албума да ми пише/ Peace Ако имате снимки на нейни торти давайте ги насам Wink

http://sisee2008.multiply.com/photos/album/22#

Кой беше казал,че Капелата не ставала за малки бебета?!?Нашия РД мина много добре!Мойто беше най-голямо на 1год. Mr. Green най-малкото беше на...9м. и децата много се забавляваха.Нямаше разплакани,нервни и т.н.
Ето я тортата от там,малко са скъпички и не толкова красиви,но пък беше вкусна http://sisee2008.multiply.com/photos/album/20/20#116
донесоха ни я тържествено с музика,по принцип  е на самообслужване,но нас си ни обслужиха Peace
Нямам забележки към персонала,не беше гъчканица,почти нямаше други деца.
При записването на час за Рд 2 седмици преди датата оставих капаро от 50лв. и на деня доплащах.
Ако имате въпроси решилите да празнувате там,насреща съм Grinning

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 11:46 от *Сиска*

# 73
  • гр.Варна
а ето ги и нашите торти от Галя:

Партитата за РД минаха много добре:)
За това с бабите и дядовците се бяхме постарали сготвили вкусни гозби....
Партито в мечтатлница беше хубаво,но можеше и по-добре.Батута беше спукан и децата не можаха да си поиграят в него,а то там си е най-хубаво.Свалихме малко балони за децата,а управителят после пита защо липсвала част от урасата ShockedГоляма работа-5 балона по 30ст.
Ето и снимки от тържествата ни:
http://hristinak.multiply.com/photos/album/55/55

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 13:25 от mama_na_kiki

# 74
mama_na_kiki, да ви е жив и здрав рожденика още един път, а тортите са разкошни   bouquet
За Мечтателница да кажа - ние бяхме там в четъртък на 9ти април ...батутът още тогава издаваше багажа. Даже по-добре да не го бяха надували, че децата само се удряха, като скочат 2-3 и той се свиваше навътре. Иначе е уютно там, но според мен липсват занимания за децата като го няма и батута  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт