Детски рожден ден във Варна -4

• 125 149
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Много са красиви тортите!

# 76
  • Варна
ето я и нашата торта от Ламор

# 77
Страхотни торти, ние сколо ще посетим Галя , но още не съм измислила каква да е тортата, тази идея така като на стълбички ми харесва
Телетабиси - дали сте виждали да прави, моето дете много ги харесва и ...

Ние запазихме места в Елитис, ще ви кажа и аз как е като приключи , но това чак за 27 април !

# 78
Нашият рожден ден беше в сладкорница СТЕЛИТО. Много сме доволни от обслужването , а 10-те шестгодишни малчугана си прекараха страхотно!

# 79
  • Варна
...
Solar Wind - можеш ли да ми покаш снимки или да опишеш къта Анджелика , защото детето ми е на 2г. и немога да преценя дали е подходящо . Тортата задължетиелто ли от там
Къта е подходящ за 2годишни според мен  Peace. Има 3 или 4 пързалки - малки, 2 люлки, маса където децата да оцветяват, редят мозайка, кошара с пластмасови топки, телевизор, на който въртят филмчета, колело, конче и разни такива за бутане с крачета. Мястото е голямо и отделено с прозорци и стъклена врата от сладкарницата. Добре е за детето да се носят пантофи или да е с по-дебели чорапки  Peace. Тортата е задължително от тях имат каталог и на място си избираш, не са лоши но тези на "Ламор" изглеждат много по-добре.

# 80
  • Варна
Да се включа и аз накратко за рождения ден на дъщеря ми.

Празнувахме в Централ плаза и като цяло съм доволна с някои забележки. Основната ми критика е относно обслужването - има само една жена, на която може да се разчита, тя зачезваше от време на време, та се налагаше да ходим да я търсим. Всичко ставаше бавно, забравяше чаши, после вилички за тортата. От тях бяхме поръчали само тостове и сокчета, сладки, соленки и ядки си внесохме отвън. Тортата, естествено беше от Ламор - Франклин. Без забележки. Батутът вероятно наистина е леко спукан, вчера ни питаха дали искаме да го надуят, но отказахме за да има повече място за игра. Пък и имахме и клоун, който запълни голяма част от времето. Иначе не смятам, че мястото е подходящо за деца по-големи от 4-5 години, има няколко къщички и голяма пързалка, на която обърнаха най-голямо внимание. Както и да е...

Децата, мисля, изкараха много добре, накрая  трудно си тръгнахме/някои даже с плач/. Дъщеря ми като се прибрахме каза, че вече не била щастлива, защото й свършил рождения ден. Ама се улиса с разопаковането на подаръците и й мина. В тази връзка, надписвайте подаръците за детски рождени дни, малко неудобно се получава като не знаем кое от кого е.

# 81
Polly N Би ли снимала тортата. И ние сме фенове на Франклин. Laughing

# 82
  • Варна
Снимала съм я, по-късно ще гледам да кача снимките.

# 83
ето я и нашата торта от Ламор

Галя пак се е справила чудесно. Поздравления за красивата торта  Hug
Видях че сте обсъждали различните вкусове на тортите на Галя и искам да ви кажа за този който ми направи на последната торта. Пълнежа беше, като крем, но всъщност, като се държи в хладилника става като сладолед. Просто уникален. До сега имам 3ри торти от Галя и трите са с различен вкус.

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 15:24 от ESTRELA

# 84
  • Варна
ЗДравейте, това е нашата торта от Галя. Също беше с този сладоледен крем и гостите ни много я харесаха.

# 85
Здравейте,
Тези торти, които видях на Галя са уникални! Някой да има телефон на Ламор?

# 86
Здравейте,
Тези торти, които видях на Галя са уникални! Някой да има телефон на Ламор?

тук ги има телефоните на Галя  http://sisee2008.multiply.com/photos/album/22/22
както и на 1-ва стр, на тази тема

# 87
  • Варна
Alokazia, виждам, че сте празнували в "Маестро" в парк "Младост", моля те да споделиш впечатления за организация, меню, обслужване и т.н. ПРеди 2 години бяхме там и останахме доволни, но как е сега?
Благодаря предварително!  Hug

# 88
  • Варна
Доли, аз съм доволна. То беше празненство само с възрастни, бяхме 10 човека на свободна консумация. Избрахме това място, заради парка, за да има къде да се разхожда малката, защото ми беше ясно че на едно място вътре няма да се свърти, и така се и получи. Ходихме по люлките, пързалките, правихме си снимки навън, приспахме я на спокойствие в парка. Понеже беше неделя и празник, нямаше много хора и беше спокойно, не беше задимено вътре. Те може би скоро ще махнат стъклата и ще стане открито, още по-готино.
Ако имаш други въпроси, питай  Peace

# 89
Ето и нашата торта от Галя

http://venilaif.multiply.com/photos/album/10/10#16

Общи условия

Активация на акаунт