Детски рожден ден във Варна -4

• 125 219
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • Варна
Момичета, дали правят рождени дни на картинг пистата във Виница. Синът ми обожава Формула и коли и ще бъде много доволен ако направим там рождения ден.

# 92
  • Варна
Да, ние ходихме на РД на пистата миналото лято, много хубаво си изкарахме. Не знам дали работи по това време на годината обаче.

# 93
  • Варна
Рождения ден е в средата на юни, така че имаме време. В неделя ще отида да проверя. Благодаря за информацията.

# 94
  • Varna, Bulgaria
Записвам се и аз да следя темата. Ние ще празнуваме на 1 Август, имаме време. Миналата година си изкарахме страхотно в Еко-парка, писала съм в първата тема. Тази година ми се иска да е някъде по-близко-определено в заведение на вън разбира се. За сега клоня към Бонели, но не съм 100% сигурна.
Бяхме скоро на рожден ден в Арлекин, не останах очарована от анимацията,а съм чувала много положителни отзиви за там..

# 95
  • Варна

Бяхме скоро на рожден ден в Арлекин, не останах очарована от анимацията,а съм чувала много положителни отзиви за там..

Зависи от темата. Ако е Уинкс-парти - и аз не го харесах.

Ако е принцеско, където рожденничката е в ролята на пепеляшка, идва принца с обувка и т.н.  -хубаво е, явно е по-разиграно.

# 96
Можете ли да ми кажете нещо повече за "Портокал"? Интересува ме дали има някакви забавления /освен клоуни и аниматори/ и дали е подходящо място за празнуване на 3-годишни. Не сме били там, а РД на малката наближава. Информацията, която видях за другите места, се покрива с моите впечатления и мисля, че вие сте един добър критерий. Миналата година празнувахме в "Централ плаза" и съм много доволна от организацията, бяха се постарали да направят на детето ми незабравим празник, и се получи. Но сега от няколко места чувам, че са занишили нивото, а и ми се иска да сме на различно място. Благодаря предварително на всички, които ще се включат с мнения.

# 97
Здравейте! Днес празнувахме РД на наш дечко в Мечтателница. Останахме многооо доволни. Никакви забележки нямам Hug Даже като започнаха гостите да си тръгват на 3-тия час( в 13.00 часа) сервитьорката дойде и ни каза, че може да останем до 16.00(следващия рожден ден) ShockedНо нова е абсурд, за нашите диваненца на по 2 Mr. GreenТа така, това е идеалното място за деца до 3-4г. и много гости. Бяхме 25 възрастни и 7-8 деца и всички на тръгване останаха възхитени! Тортите ни бяха от Галя:) Ето ги:
http://smiledf.multiply.com/photos/album/47#7
http://smiledf.multiply.com/photos/album/47#21

# 98
Понеже не получих отговор за "Портокал", реших да отида да проверя на място, но беше затворено и нямаше пукнат човек. Сега имам питане за "Голдън тюлип". Моля, ако някой е празнувал там да ми даде малко повече информация-има ли някакви забавления, как е менюто и съответно цени...Благодаря!

# 99
  • Варна
Понеже не получих отговор за "Портокал", реших да отида да проверя на място, но беше затворено и нямаше пукнат човек. Сега имам питане за "Голдън тюлип". Моля, ако някой е празнувал там да ми даде малко повече информация-има ли някакви забавления, как е менюто и съответно цени...Благодаря!

Шегуваш ли се или не си изчела цялата тема?  Thinking

И за двете места има писано много.

# 100
Въобще не се шегувам. Изчетох не само тази тема, но и доста от старите и не намерих отговорите, които ме интересуват. Както и да е, след като това е единствения отговор, явно ще трябва да ходя на място. И не ми е ясно защо човек не може, щом не знае или не иска ,просто да не пише ,вместо да ми задава излишни въпроси.

# 101
  • Варна
Олиполи, писах ти ЛС

# 102
Моя приятелка прави рожден ден на дъщеря си,преди 2 месеца в Портокал.Въобще не беше доволна.Каза,че повече нямала да стъпне там.Менюто било много бедно,макар,че била поръчала предварително доста неща.Тя е жена с възможности и е искала хората които е поканила да останат доволни.Имала е доста гости-около 20 деца и 15 родителя.Сметката накрая била доста голяма.С две думи-цените били доста надути.

# 103
  • Варна
Въобще не се шегувам. Изчетох не само тази тема, но и доста от старите и не намерих отговорите, които ме интересуват. Както и да е, след като това е единствения отговор, явно ще трябва да ходя на място. И не ми е ясно защо човек не може, щом не знае или не иска ,просто да не пише ,вместо да ми задава излишни въпроси.

И така, поразрових се аз из темите за РД във Варна и направих следната селекция за Портокал и за Голдън Тюлип (като искам да направя уточнението, че дори не е от абсолютно всички теми, тоест, мнения ИМА!!! ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ЧЕТЕ!!!

Цитат
Доня Туфиня:
Sамо набързо споделям.
Изпразнувахме вчера в "Портокал". Много добре мина динозавърското парти, децата бяха доволни.
Костюми за целта нямат, нито ги рисуват по лицата (това в същност ми беше единствената забележка; персонала изришно пита дали имаме предлжения, забележки, оплаквания; оказа се, че избягват да рисуват по лицата, защото имало много възмутени родители...ами угода няма, прави са).
Имат доста игри, търсят разни пъзели, днозавърски яйца, танцуват, минават по разни пътечки....Абе интересно им беше на децата, днес синът ми още ми разказва защо са ичезнали динозаврите (предложиха им идеята за огормен вулкан, която ги избила; а аз досега им обяснявах теорията за метеорита Very Happy).
Това, което за мен е важно ми бе съобщено снощи, когато синътми си миеше зъбите преди лягане: "Мамо, искам утре пак в "Портокал". Смятам, че е достатъчно красноречиво.

Светкавица:
Сега , като стана въпрос си спомних, че в Портокал не се пуши.Там съм била гостенка на детски рожден ден, много е хубаво.И наистина не се пуши никъде.Но мисля, че четох някъде, че цените са високи.

mimiradeva:
ние празнувахме 7-я си рожден ден в Портокал ,перфектна организация и децата и родителите бяха много доволни мислим и за 8-ия си рожден ден да сме там а той е след месец

Доня Туфиня:
Кажете нещо повече за "Портокал", подходящ ли е за 6-год.деца, аниматор може ли да се поръча, каква е поръчката за децата Praynig
Подходящо е, да. Самите те са аниматори. Това е в същност център за организация на празника, а не просто даване на терен под наем. Ние бяхм етам миналата година и съм с отлични впечатления. Може да разровиш предишната тема и да ми прочетеш поста.
Тогава куверта на дете беше около 4-4.50 лв, не помня точно, и в същност основното, което поръчваш е празника на детето. Има различни видове партита. Или поне имаше миналата година.
Цитат на: very nice в Вторник, 10 Февруари 2009, 11:52
Да питам в Портокал тортата от тях ли беше? Че много ми се иска да пробвам на Галя.
Миналата година приеха да си внеса тортата, защото цеха, с който работеха тогава не ми допадаше. Мисля, че имаха известна резервираност, и момичето, което приемаше поръчката не беше много склоно, но след това тя говори с управителката и ми се обади лично, да ми каже, че няма проблем да си внеса тортата. Не зная сега как стоят нещата.

janiz:
Ние в събота бяхме на рожден ден в Портокал и не ми хареса.Децата бяха на възраст между 2 и 6 год имаха динозавърски парти,но лично моите деца им беше безинтересно/няма играчки,основно рожденника се обгрижва,двете каки правиха някакви игрички,но много от децата/10 общо бяха/си ходеха като свободни електрони из залата.Ние възрастните бяхме в друга зала и постоянно ставахме за да наблюдаваме децата,кафето беше гадно и имаше само сдно плато със сандвичи/хубави/.Малко по-рано на 20.01 празнувахме рожденния ден на дъщеря ми в Таралеж-там беше много хубаво.На мен лично ми допада и Викиленд,но Портокал не ми хареса.Това е просто мойто мнение,освен хубав интериор,не знам на какво залагат ....

# 104
  • Варна
И още:

Цитат
Taneto:
И да кажа 2 думи в подкрепа на Портокал, защото м.г. бяхме там и тази сигурно пак ще сме. Там е подходящо за по-големи деца, например на 4 г. поне. Няма как тайфа от 2 до 6 годишни да се организира да играе в колектив, абсурд.....
Двата часа са добре, ако всички гости бъдат точни. Естествено на края има малко хвърчене на свободни електрони, няма как......
Надявам се да са същите каки от м.г.

slavena:

За "Портокал" аз мога да отговоря какви са условията, защото тази седмица резервирах РД за Елица - става на 4 г., избрахме принцеско парти (155 лв. за 2 часа), отделно са кувертите за децата (около 10 по 5 лв = 50 лв.), отделно поръчах сандвичи и хапки за възрастните (около 50 лв.), за възрастните напитките ще са на свободна консумация. Отделно ще поръчаме торта на Галя (пак около 50 лв.) По груби сметки ще ми излезе поне 350 лв. за 10 майки и 10 деца на възраст 4-5 г.
Миналата година празнувахме в Бизнес хотела с клоун за 2 часа - горе долу пак около тази сума се завъртяхме Very Happy

very_nice:
130лв. е за час и половина, доплащаш още 25лв. за 30 мин., ако искаш.
И ние запазихме там за 6-я РД на дъщеря ми-ориенталско парти.

Някой дали е ходил след ремонта в този Голдън Тюлип? Съпругът ми беше питал за там в средата на януари, бяха понамалили малко цените на пакета...но не зная дали не са намалили и количеството  Wink

baby_doll:
Ние празнувахме там рождения ден на сина ми, а миналата седмица бяхме там на друг рожден ден (след ремонта).
Количествата са все същите.
Никакви забележки нямам към Голдън Тюлип -  храната е добра, мястото е подходящо, както за по-големи деца, така и за по-малки, не се пуши, уютно, топло, има детски кът, персоналът на добро ниво...
На нашия рожден ден имахме куклен театър, беше страшно увлекателно за децата  Very Happy

E=mc²:
Да дам актуална информация за Портокал. В началото на февруари празнувахме там нашия РД и бяхме и на друг РД там.
Партито е 1.5 часа и струва 130 лв . Всеки допълнителен 1/2  час е 25 лв. По принцип рождените дни са до 2 часа там. Консумацията е по 5 лв на дете- сандвичи и сок( само да вметна , че сандвичите ми се сториха доста постни ,  а сока е  в по малки чашки от 200мл.) Допълнително може да поръчате сладки , соленки, пуканки , ядки и детско шампанско.Родителите на свободна консумация.
В Портокал имат каталози на торти от Неделя   и  Амбелино, като твърдят , че тортите са на същите цени и за удобство можете да поръчате чрез тях и ги доставят направо там.Може да си внесете торта по Ваш избор.Това за условията.
Пиратското парти в Портокал е много хубаво и децата много се забавляваха на него. Има костюми за всички деца и самото парти има сюжет и явно е разигравано и харесвано.Става и за момичета и за момчета. . С други думи го препоръчвам. Аниматорите споделиха , че Пиратското, Каубойското и Ориенталското са им най-добрите партита , със сюжет , костюми и развръзки и се харесват най-много.
Не мога обаче да похваля Морското парти. Явно ново парти за Портокал , без костюми и с не добър сюжет.Нито децата , нито родителите бяха очаровани.
Ами това е.Ако имате някакви въпроси и мога да помогна  с  инфо съм насреща.

Общи условия

Активация на акаунт