Детски рожден ден във Варна -4

• 126 340
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
някой  може ли да ми пусне снимки от Тримата мускитари, Пикадили Парк и 1001 приказки?
мерси

# 196
# 197
Innocent и аз учудвам на политиката на Хоризонт да не правят РД в градината, а в онази дупка -билярдът, но явно става въпрос за реноме. А съм ходила на детско парти в билярдната зала, отвратително е.

# 198
Преди дни ходих то 3 мата мускитаки и 1001 приказки - отврат, не си губете времето да ходите до там !!!

# 199
  • Варна
Включвам се да дам много добри отзиви за рожденния ден в пицария Бонели. Децата се налудуваха, пиците им бяха страхотни, сервитьорките действаха незабележимо. Е, някои поръчки идваха със закъснение, но не се забеляза особено. Всички гости останаха доволни.

# 200
здр
точно след месец ще празнуваме първия Р.Д на моя син
моля за препоръки за заведения с детски кът, подвходящи за мъници на 1г
мерси предварително

И ние сме така. Някой дали може да препоръча нещо?

# 201
Ето последното произведение на Галя от Ламор: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279091&pid=13011902 Просто невероятна. А ето и снимки от 5 ия рожден ден на Вики в "Бонели": http://www.snimka.bg/album.php?album_id=390266 Много съм доволна от това заведение. Единствения недостатък е, 4е не ни позволиха клоун. Но и без клоун децата се забавляваха много. И ние си изкараахме добре.

# 202
Наистина много красиви торти .А за момче на 9 год. има ли интересни- и какви цени са? Ние ще празнуваме рож. ден(края на юни) на парка в  кв. Младост . За мен това е мястото където децата  наистина се забавляват.  bigdance2  : ura Tada

# 203
Наистина много красиви торти .А за момче на 9 год. има ли интересни- и какви цени са? Ние ще празнуваме рож. ден(края на юни) на парка в  кв. Младост . За мен това е мястото където децата  наистина се забавляват.  bigdance2  : ura Tada
Галя може да ти направи каквото й кажеш Simple Smile Аз за РД на сина ми съм решила да поръчвам Спайдърмен. Цената е на парче - 2,50 лв. Тази последната ми излезе 60 лв. Но пак остана доста. Беше 24 парчета, но на Галя тортите винаги излизат доста повече.

# 204
Някой празнувал ли е рожден ден в детското заведение на плажа в Аспарухово?

# 205
  • Варна
Ако имаш в предвид "Аморе", ходили сме там на РД. Не беше зле, но хубавото го направи аниматорката, която бяха наели. За децата има пици - никак не изглеждаха добре. Сина ми който обича пица хапна много малко и я остави. Това за миналото лято, за това лято нямам впечатления. Сервитьорката беше много бавна, а домакинята в последствие се оплака, че като отишли сутринта нямало закачена украса и персонала тъкмо бил пристигнал. През цялото време жената търча все едно тя да обслужва гостите, дано сега са се променили нещата.

# 206
Някой празнувал ли е рожден ден в детското заведение на плажа в Аспарухово?
Току що бяхме там, но не на РД.  Хареса ми. Има кът за най-малките и кът за по-големите. Питах за условията. 9 лв куверт на дете тортата от нас. Куверта вкл. сок , сандвичи, пуканки и др. /стандартните/. Взех им телефона. Казаха 3 дни преди датата да се обадим. Приятно е и децата много се забавляваха. В къта има една кака за да наблюдава децата. Намира се на  края на плажната алея.

# 207
Innocent, благодаря! Звучи добре ще отида да го видя тези дни, въпреки, че има още време до рождения ден на малкия.  Peace
А торта съм решила от къде да поръчам от миналата година  Mr. Green

# 208
Нали за "Аморе" говорите, при вълнолома, да не би да имате предвид другия край на плажа, защото Аморе е пицария и когато миналта година разпитвах, ми казаха че се поръчва по една пица на всяко дете (а бяха малки за пица) и кой знае какво друго не предлагаха като меню.

# 209
  • варненка от София
Разрових темата, но не видях колко е горедолу куверта в Голдън тюлип,има ли някой с прясна информция?

Общи условия

Активация на акаунт