Детски рожден ден във Варна -4

• 126 340
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
В "Мечтателница" в Централ плаза има каталог и цените са същите като в цеха. Нашата беше с Ягодов сладкиш и беше чудесна!

# 256
  • гр.Варна
Мария, тя ще тия направи както искаш - за нашата торта (№1 в линка по-горе), понеже Мони искаше да присъстват и останалите феи, не само Тинкърбел, изпратихме на Галя картинка по е-мейла и тя ги направи. Peace

Ммммм страхотна красота

# 257
А да имате впечатления от кетъринг фирма-хапки,сандвичи и т.н.

За кетъринг се обърни към р-т Камелия - голямо разнообразие, доставят и на адрес, но за да си избереш конкретни хапки е по-добре да отидеш на място, че в интернет (ам-ам.бг) е представена само една нищожна част от менюто им.

# 258

Значи казвате със сладоледен крем са доста сполучливи,така ли ? :

Май месец поръчвах торта за приятелка със сладоледен пълнеж, беше горещ ден.......... Имай предвид, че за няколко часа сладоледа се разтича, дори тортата да е прибрана в хладилник.......т.е. този вид торта предполага скоростно изяждане наведнъж  Simple Smile
За лятото повече не бих рискувала.............поне аз де  Simple Smile

# 259
  • гр.Варна
Сега аз да запитам нещо- на 21.07 ни престои 3-тия РД. Малко съм закъсняла явно с организацията, но и предните пъти все така се случваше. Има ли някой снимки от "Персей", или техен линк? Също от Пуерто Рико- на плажа, някакви впечатления? Имаше въпрос, но не видях някакви отзиви за там.
Предполагам,че "Мушмуроци" и "Невеляшка" са подходящи за летен РД. Ще се разходим натам, за да видим къде ще е свободно и къде ще ни хареса-  Simple Smile. И за куклен театър се замислям- моля ако някой е наемал актриси да сподели как е било-цена,времетраене. Ао не- ще потърся телефон.

Аз ще споделя инфо за куклен театър- актрисата Еми ,продължава около час,включва куклен театър ,игрички и въпроси и накрая поднасяне на тортата значи за 1 час-100 лв. Вдигнали са тарифата,миналата година май беше 60-80лв.  Confused

А хайде ти сега да споделиш,къде са "Мушмуроци" и "Невеляшка" ,а също и Пуерто Рико- на плажа. Една позната разказваше как празнували на плажа-майките си пиели коктейлчета,а децата доволни и щастливи си играли на пясъка ,но ще проуча къде е това.
Ние до сега празнувахме в двора,но тази година май се замислям да е в клубче ...

# 260
  • гр.Варна

Значи казвате със сладоледен крем са доста сполучливи,така ли ? :

Май месец поръчвах торта за приятелка със сладоледен пълнеж, беше горещ ден.......... Имай предвид, че за няколко часа сладоледа се разтича, дори тортата да е прибрана в хладилник.......т.е. този вид торта предполага скоростно изяждане наведнъж  Simple Smile
За лятото повече не бих рискувала.............поне аз де  Simple Smile

Значи отпада сладоледения крем...

# 261
Посетих новия клуб Невеляшка и много ми хареса,за разлика от Мушмороци. В Невеляшка реших да бъде и рождения ден на малката - просторно,светло,абсолютно отделен е етажа с детския кът от другия,където се пуши. Има хубав детски кът вътре и детски кът вън. Има си и закътано място за смяна на памперси и кърмене Peace Масите са точно до детския кът и около него,така всичко е под контрол от страна на майките.

# 262
  • гр.Варна
samorasliche   bouquet ,взе ли телефон ? Какво са им условията Може ли да се внася торта-много искам на Галя да поръчам .  И аз от прочетеното до тук,такива изводи направих- -в "Неваляшка " е по- просторно и по-добре пространствено организирано .А в "Мушмороци" пък ми хареса идеята да ми поканят куклен театър Party .

# 263
Марияник, и в Невеляшка можеш да си поканиш куклен театър или аниматор или каквото искаш. За торта не знам дали можеш да внесеш - много е печена мадамата обаче и мисля,че ще можете да се спогодите.Работят с тортите на Краев експрес за сега. Но тъй като заведението е съвсем новичко,предполагам и други нововъведения ще има. Няма задължителни куверти за децата. Плаща се детски кът обаче по 4лв за 2 часа на дете. В Мушмороци е 5лв за 2часа. Обаче имат 1 камара други задължителни неща в Мушмороци като куверт за децата от 6 до 10лв ooooh! Детския кът там/Мушмороци/ на мен ми заприлича на средно широк коридор - като се съберат дечица голямо блъскане ще падне ooooh! Просто зависи кой какво търси Rolling Eyes

# 264
Хайде пак да попитам , къде се намират тези заведения, за които говорите?
Съжалявам, ако е споменато по напред в темата, нямам време да ровя точно сега да проверявам  Rolling Eyes

# 265
Невеляшка се намира на ул.Кестен № 14
телефони : 97 59 58 и 0898 47 97 57  - Невяна е управителката Peace въпросната улица е под В и К. Тоест тръгва се от В и К примерно все надолу по улицата и се излиза до 1 голям блок,успореден на булеварда - бул.Цар Освободител. Като погледнете в края се вижда детската пързалка на заведението Simple Smile
Мушмороци се намира на ул.Детелина 11. Както е пазарчето на ул.Роза, ако идвате от посока ХЕИ, ще видите супер - сравнително голям. Заобикаляте го и отзад уличката е Детелина. Тргвате по уличката и вдясно,долу на 1 нова кооперация е заведението с големи витрини Simple SmileНе мога да дам телефоните,защото визитката от заведението остана в колата, а малкия тайфун спи Rolling Eyes
Не съм много добра по обясненията,но толкова можа да ми роди главата ooooh!

# 266
samorasliche   bouquet

И двете заведения ли имат летни градини, че ми се иска да сме навън  Thinking

# 267
Радина,Мушмороци нямат маси и кът навън. Затворено е заведението. При Невеляшка има няколко маси навън,не ги броих колко са ooooh! - може би могат да изкарат и повече? Rolling Eyes пързалка и пясъчник има навън Peace

# 268
Абе тези Мушмороци... колкото пъти мина оттам се заглеждам, нали е новичко и ми е под носа. И виждам, че често вътре седят посетители с цигара в устата Confused. Аз не бих направила рождения ден на детето си сред цигарен дим, а явно в Мушмороци пушенето не е забранено. За лятна градина - нямат такава.

# 269
  • гр.Варна
Мдаа, Мушмороци няма навън,Неваляшка са само няколко масички ,а вътре (тъкмо монтираха лабиринта) ми се видя доста задушничко... И като се запотят тези дечица,направо е лудост да се празнува летен рожден ден на закрито  Naughty .Пък и торта не разрешават да се вкара...
А как е на пицарията до Проектанска  Thinking -тя поне е на открито,на хубава сянка и голям двор. Вярно,няма детски атракции,но намерих дама,която предлага анимация за 40лв на час...Но пък ще е на открито,дори и да завали има навес... Моля споделете ,празнували ли сте там  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт