Детски рожден ден във Варна -4

• 125 206
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
ще ви хареса, храната е вкусна тортите на вкус страхотни
няма ограничение за 2 часа , идеално е за прохождащи  деца пушачите излизаха вън
сами ще бъдете
масата я правят до стената и има място аз им бях казала да махнат излишните маси , защото не искахме детска маса те такмо бяха проходили и им постелихме едно одеало на земята, обезопасено е
храната е на кг и ни остана опаковат за вкъщи
слагат и украса от тях но аз допълнително бях донесла надпис и балони с хелий, направих също весело табло с снимки на детето от изминалата година
всяка майка беше донесла по няколко играчки, но най- много играха с кракомобилите
питай ме ако нещо съм пропуснала

# 376
Аз тъкмо мисля какво да им постеля на земята да не им измръзнат дупарите, ама ти ми даваш отговор. Hug

# 377
Аз само съм се отбивала за малко в Гес набързо, за да разгледам тортите, уютно и приветливо изглежда.Тортите са много красиви, не съм ги опитвала на вкус.
Elitca, мисля че правиш много добър избор, очакваме отзиви!

# 378
Отзиви задължително ще има, придружени със снимков материал.
М/у другото бяха изключително отзивчиви, готови са да направят каквото пожелая.И според мен е добър избор, дори и без детски кът, защото ще е само за нас, няма да има външни посетители. Peace

# 379
Привет момичета!
Много хубава и информираща темичка, която често посещавам Hug
 Мен по три пъти в годината ме вълнува тази тема, та за това да споделя и аз опит.
На малката принцеса , втория рожден ден празнувахме в "Неваляшка" и съм много доволна.  Определено е добър вариант за деца около тази възраст.
На батковците сме празнували в "Капела плей", "Златния лъв", "Хоризонт" и боулинга на мол Варна
Сега обаче съм в чуденка, къде да бъде , че ми предстои на малкия батко единадесетия рожден ден newsm78
Светкавица би ли споделила това местенце ,подходящо за тинейджъри за което споменаваш  bouquet
Ще проверя и залата , която препоръча flower и дано и там намерим нашето местенце Grinning

# 380
Nia_mia, аз случайно попаднах там, търсейки място за рожден ден на детето ми, което става на 4.
Това е същото място, където преди е бил клуб Beetle, но сега е на други собственици.Приятно и чисто, това ,което ми направи впечатление е, че има достатъчно пространство около масите.винаги съм мразела сбутани маси и малко място около тях.Има билярд.Момичето, с което говорих каза, че организирали рождени дни, нямат изисквания за часове и някаква консумация, може да се внесе торта , единствено за аниматор ми каза, че трябва да се говори със собственика, не била сигурна.Но според мен, едва ли ще е проблем.Предлагат сандвичи, няколко вида, кафета и напитки, по думите на момичето, не съм разглеждала менюто.
Направи ми впечатление, че макар вероятно да се пуши там, беше свежо и не миришеше на цигари./Аз не пуша, така че усещам цигарената миризма/
Аз така и не отидох втори път, защото ми се искаше по -цветно заведение за малки деца и със съоръжения за игра.Но за по-големи  е подходящо според мен. Намира се срещу входа на училище "Цар Симеон"

# 381
Благодаря ти за обстойната информация  bouquet

Дано хареса на сина ми ,че нямаме много време да умуваме, празника наближава Laughing

# 382
  • Варна
Ох, и аз се подготвям за РД....

Вчера питахме в Елитис (макар че см била на 2 РД там, исках по-вътрешно инфо откъм цени  Laughing) и в Капела-та в МОЛ-а.

Като че ли клоня към Капелата. Според вас кой час е най-удачен за РД именно  там?

1 вариант: неделя от 11 до 13 ч

2 вариант: понеделник от 18-20 ч

Притеснява ме неделния ден, може да има много деца, а пък в понеделник да е по-спокойно. Вие какво ще ме посъветвате?   Thinking

# 383
Киса, по принцип съм за деня, в който е родено детето, но ако в случая не съвпада , или няма значение - понеделник 18-20.
Почивните дни наистина е по натоварено!

Аз направих резервация в Невеляшка, отзиви ще дам след РД.

# 384
На Йоан рождения ден беше в Елитис. Останахме много доволни, ако не се лъжа като цена ни излезе около 200 лв. без тортата.
На Капела ще е по интересно за големи деца. А относно часа зависи какво вие предпочитате. На мен и двата ми допадат. Въпреки,че в неделя може да има повече деца.

Киса какви са цените в Капелата? Още ли има ограничение в броя на децата? Преди беше минимум 9-10 деца  Rolling Eyes

# 385
Киса, била съм на рожден ден в Капелата през почивен ден и честно казано беше голяма лудница Crazy
Нашия р. д. го празнувахме във вторник  около 18 часа мисля ,че беше и си изкарахме страхотно. В залата беше предимно нашата компания и бях много спокойна ,че имахме и малки деца ,които търчаха хаотично навсякъде Mr. Green
Весел празник Laughing

# 386
Радина, все още има минимум деца - броят сега е 7. Детските менюта са на две цени, 14 лв за два часа парти, 19 лв за три часа. Тортата е от тях, цени от 40лв нагоре.
Има варианти за почерпка на родителите, ако искаш ще ги напиша.

# 387
  • Варна
В Капелата миналата Коледа ходихме организирано с нашата група от градината и децата си изкараха страхотно!
Затова и си помислих, че там ще е по-удачно да празнуваме - да се налудуват на страхотните съоръжения, отколкото онези скучни партита, като в Елитис, където да повтарят след полузаспалите аниматорки разни движения.... още повече че на момчетата принцеските партита хич не им са по вкуса, а ние ще имаме поканени и момчета.  Laughing

Да, цените са такива, както ги е написала Стар.  14 лв на дете за 2 часа, като в цената влиза храната и играта.
В Елитис, например, програмата им е ок.75 лв+ играта в къта отделно се таксува по 3 лв на дете. Като сложим и куверта - не излиза по-евтино!

Ако се спрем на Капелата, сигурно ще изберем понеделника, нищо че РД се пада в неделя. Освен евентуалната лудница се притеснявам, че някои от гостенчетата в неделя може да имат други планове, да пътуват някъде.  

Все пак ще изчакам и отзивите на Стар от Невеляшка. 6-годишни деца има ли какво да парвят там без анимация, детския кът ще им бъде ли достатъчно интерсен?  newsm78

# 388
Рожденият ден на Рая е на 4ти октомври, не знам дали ще ти свърши работа рецензията ми тогава  Grinning.

Аз бях решила да резервирам в "Капела", но Рая през ден е там, реших , че може да пробваме нов клуб. Дано не съм сгрешила!
От друга страна Капела ще е актуална и за следващ РД, докато тези периферни, малки клубчета, едва ли ще предложат нужните емоции, особено без анимация, както отбеляза Киса.

# 389
  • Варна
Рожденият ден на Рая е на 4ти октомври, не знам дали ще ти свърши работа рецензията ми тогава  Grinning.

Нашият РД е на 25 октомври.  Grinning

Веднъж сме празнували в Макдоналдс, веднъж в Арлекин. Тази година ще видим къде, но смятам, че трябва да е разнообразно.

Общи условия

Активация на акаунт