Детски рожден ден във Варна -4

• 126 335
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Магазините- гаражи на "колхозния пазар", има поне две-три магазинчета с такива балони, не зная точно цените, но там по принцип не е скъпо.

# 541
един лев е супер, щом няма и ограничение на бройката Hug а за други места сещате ли се;   bouquet на коте и елица цветкова

# 542
За балони с хелий, магазинче на ул. Батенберг 15. Това е до подлеза на ул. Шипка, като се излезе към гарата, в лявата страна се пада, зад един трансформатор.... ама че обяснение дръпнах  Grinning Имат и доставка. Цените са същите - 1 лв. хелия , балона отделно. Поне последния път бяха толкова де ... Цената за доставката, зависи от това, къде ще се носят.

# 543
Парти Център Вега се казва Flower Simple Smile 

а за другите мами - при положение, че там е левче на балон - това е най-добрата цена в града. знам го от опит Simple Smile

# 544

а за другите мами - при положение, че там е левче на балон - това е най-добрата цена в града. знам го от опит Simple Smile

Eeee, Жожкооо, момичето не пита кой, а къде  Wink  love001

# 545
На гаражите на пазара, където продават пиратки, балоните, пълни с хелий, струват 1лв. И самите балони са от хубавите-като цветове и материал. Peace

# 546

Embarassed мерси за поправката.Да не пратя жената да търси несъществуващ магазин

# 547
Здравейте. Преди два дена отпразнувахме първата годинка на моето момченце. Искам да споделя впечатленията си и дано поста ми бъде от полза на някого. Решихме, че ще празнуваме с дечица в заведение, толкова много се вълнувах и чаках този ден. Почти всичките ни гостенчета бяха около годинка и ми трябваше детски кът, където да ги пуснем да си щъкат на воля на меко и чисто. Аниматори и тем подобни не ми вършеха работа. Бях луднала да чета и проучвам в нета всички места за празнуване във Варна. И най-накрая намерих подходящото място за празнуване на Рожден ден за малки дечица. Казва се Мечтателница (Централ плаза) знам че е коментирано по-напред в темата, но не всеки има време да чете назад и затова споделям. Всичко беше на ниво, украсата, шапките, свирките и поканите бяха включени в цената за резервиране на залата. Цената за резервиране не е обвързана с броя на гостите. Залата си беше само за нас, не ни натресоха 2-ри рожден ден, между партитата  са оставили 2 часа и не ни изгониха, като ни изтече времето. Звучаха страхотни детски песнички, дюшеците бяха събрани за малчовците, а за големите деца имаше батут, както  ниски и високи пързалки, къщички. Храната също беше на ниво. Не се пуши. Масите са в самия детски кът и така хем си бъбрим хем им се радваме. Хареса ми и това, че е широко и просторно, което е важно за да не се изнервят децата. Там е подходящо и за по-големи дечица.Не ни принудиха да изберем торта от техен каталог. Останалата храна си прибрахме. Позволиха ни да си внесем ядки. Направо не ми се тръгваше. А едното ни гостенече дори се разплака защото не искаше да си ходи Simple Smile А за мен това беше най-важното - да зарадваме децата.
На всички майки много им хареса, и след 2 седмици ще сме пак там на парти. Дано да съм  била полезна, преди месец като обикаляхме си бях набелязала Невеляшка, но като отидохме там останахме много разочаровани. Тясно, принуждават те с торти на Краев и най-неприемливото '' два рождени дни едновременно" били се застъпвали, ако деня е по-натоварен. Падарка не ми се става Simple Smile и то в токлова специален ден.

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 00:54 от toffifee

# 548
Не мога да разбера толкова ли много печелят заведенията като задължават празнуващите да си поръчат тортите от тях  newsm78 Хайде за тези, които имат собствен цех ясно, но масово работят с торти на Краев. Не бих казала, че са чак толкова вкусни Rolling Eyes

# 549
Явно има някаква договорка, от която печели заведението.

# 550
  • Варна
Не мога да разбера толкова ли много печелят заведенията като задължават празнуващите да си поръчат тортите от тях  newsm78 Хайде за тези, които имат собствен цех ясно, но масово работят с торти на Краев. Не бих казала, че са чак толкова вкусни Rolling Eyes

За печалба не знам, но сигурно си мислят, че така улесняват хората (което от една страна си е голямо предимство, все пак)

# 551
Улесняване е да ти кажат имаме каталог, ако искате си изберете, ако не ви харесат си изберете от където искате. Но да ми кажат не може друга торта  Naughty Аз не бих приела да ме задължат. От край време си купуваме тортите  от конкртетна сладкарница и не ги заменям за други. Просто най-много ми допадат по вкус и вид. Още повече, че няма да си првая експерименти в такъв ден. Имахме късмет, че там където празнувахме работеха и с нашата сладкарница, ако ли не си избираме по наш избор. Мисля, че с това задължаване губят много повече.

# 552

За печалба не знам, но сигурно си мислят, че така улесняват хората (което от една страна си е голямо предимство, все пак)

Няма лошо в това да улесняват хората. Но да имаме право на избор, да ни предложат 2-3 варианта. А не само тортите на Краев да кажем  Rolling Eyes

# 553
не съм опитвала тортите на краев, може и да са много хубави, но съм съгласна с киса - по-добре е когато има избор; примерно работят с краев и могат да осигурят торта от там - добре "ок", но ако не ти допада идеята да можеш да си осигуриш торта от където желаеш; естествено е , че ако отидеш в неделя или в анжелика или в крамър или при който и да е производитеl

# 554
Някой да има актуална информация за Алиби? Какви са условията? Куверт за деца/възрастни има ли, колко лв е и какво включва или е кетъринг, или свободна консумация? Имат ли ограничения откъм времетраене, торта, анимация?
Подходящо ли е за пиратско парти за 5-годишни? Моля някой ако е ходил скоро и има информация да сподели. В сайта им нищо не пише. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт