Nail art-43

• 25 934
  • 223
  •   1
Отговори
# 90
момичета хич да не ви дреме кои какви оценки ви дава просто знаите че сте супер таланти а и които завижда не вижда Grinning Grinning Grinning

Абсолютно!!! Аз, а предполагам и много други не гледат рейтинга.Просто се наслаждаваме на прекрасните ви творения и се опитваме да понаучим нещичко от Вас.Страхотни сте  Hug

# 91
момичета хич да не ви дреме кои какви оценки ви дава просто знаите че сте супер таланти а и които завижда не вижда Grinning Grinning Grinning

Абсолютно!!! Аз, а предполагам и много други не гледат рейтинга.Просто се наслаждаваме на прекрасните ви творения и се опитваме да понаучим нещичко от Вас.Страхотни сте  Hug
Много точно написано.Страхотни моделчета показвате.

# 92
Аз не визирах себе си, за човек, който е с класи над мен ставаше въпрос и ми беше странно какво не е наред. Иначе , сте прави, че рейтинга не е важен. А от мен трудно бихте могли да научите нещо Joy

# 93
http://www.album.bg/burberry_09/images/12597873/
Хайде, че и аз не се бях вписвала много време
 tina , snejeto  newsm81 newsm81 newsm81

# 94
burberry ама това е страхотно как ги правиш и аз запалена от вас чак съм решила да изкарам курса за маникюр и 6те доида в пловдив за да видя майсторлъка ти   Embarassed

# 95
burberry ама това е страхотно как ги правиш и аз запалена от вас чак съм решила да изкарам курса за маникюр и 6те доида в пловдив за да видя майсторлъка ти   Embarassed

Laughing Ами хайде, изкарай го и заповядай, с удовлствие ще ти го покажа  Hug

# 96
препоръчайте ми лак(марка и номер) който да е плътен като цвят и близък до естествения  newsm78

# 97
snejeto страшно много ми хареса това http://www.album.bg/snejeto88/images/12547859/
 с печати ли е правено ?
не миличка, аз печати не използвам...мерси много за милите думи Hug
Тогава моля те издаи тайната как го правиш?  Praynig tina пак са уникални моделите ти   bouquet

# 98
# 99
snejeto страшно много ми хареса това http://www.album.bg/snejeto88/images/12547859/
 с печати ли е правено ?
не миличка, аз печати не използвам...мерси много за милите думи Hug
Тогава моля те издаи тайната как го правиш?  Praynig tina пак са уникални моделите ти   bouquet

Hug много е лесно...първо си права френския...после взимам четката с единия косъм(предоплагам ,че знаеш за коя ти говора) и права хоризонталните линии,след това и ветикалните с черно...

# 100
 Hugмомичета вие сте направо страхотни burbery radid rodi Guapaz не се сардете ако пропусна някоя но сте направо супер

# 101
Хайде пак да се разпиша :Simple Smile

перманентна декорация на снимката ноктите изглеждат малко ръмбави, а всъщност не са :Simple Smile

декорацийка

същата декорация

ноктопластика перманентен френски с удължители и гел

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 14:08 от bibinceto

# 102
за пръв път чувам че някой поставя някаква оценка  Joy
ама то май много хора без работа има вече

# 103
# 104
Момичета,може ли да ви помоля да обясните стъпка по стъпка/ако имате възможност да приложите и снимки/ как става преливката с гъба или има и някакъв др начин за такива готини преливки.В нета гледах и видео но все не ми се получава..може би има някаква тънкост...  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт