Nail art-43

• 25 930
  • 223
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,може ли да ви помоля да обясните стъпка по стъпка/ако имате възможност да приложите и снимки/ как става преливката с гъба или има и някакъв др начин за такива готини преливки.В нета гледах и видео но все не ми се получава..може би има някаква тънкост...  Praynig
          http://artnokti.com/index.php?option=com_content&task=view&a … =39&Itemid=80

# 106
за първи път пиша тук поразгледах малко моделчета Hug вие сте страхотни зарибихте ме и мен
грабвам лаковете и почвам веднага да се рисувам Peace

# 107
здравей те момичета  Hug много ви се радвам  Heart Eyes   продължавайте в същия дух да красите темата      bouquet  аз имам едно въпросче  Blush може те ли да ме светнете кой е този  =дебел и парещ= гел  Blush блогодаря Ви предварително  Hug    bouquet 

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 10:29 от nadeejda

# 108
# 109
аууу, GuapaZ, първото е невероятно сладурско Simple Smile)) Браво !!!

# 110
 и на мен много ми харесва моделчета на GuapaZ Simple Smile

# 111
Искам да Ви питам за гелът-по принцип имам здрави нокти,но много ми харесва как стои френски маникюр върху гел.Искам да си сложа,но се притеснявам дали по някакъв начин няма да се отрази зле на ноктите ми.

# 112
ееееее Guapaz направо е страхотно как правиш такива страхотни рисунки newsm78

# 113
Искам да Ви питам за гелът-по принцип имам здрави нокти,но много ми харесва как стои френски маникюр върху гел.Искам да си сложа,но се притеснявам дали по някакъв начин няма да се отрази зле на ноктите ми.

И освен това на какъв период от време трябва да ходя на поддръжка?

# 114
# 115
благодаря ви    Heart Eyes Heart Eyes : Grinning

# 116
зузи розовото е страхотно

# 117
# 118
много са хубави всичките са прекрасни Crazy Peace

# 119
sing с какво си правила тези цветя умопомрачителни са Crazy

Общи условия

Активация на акаунт