Пролет е на вън - птички пеят, а ЮНЧЕ-тата весело щуреят!

• 17 013
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Трапезица, честит ти пораснал батко! Да ви е жив и здрав, послушен и добър.

СветлиPeace браво на Божи. Явно нещо е бил изнервен. И той душица носи и си има своите настроения.
Аз боядисах яйцата, но ходих за друга боя, че първата беше ужасна и станаха бледи.
Ели днес е по-добре и се надявам вече да сме я преборили тази болест.

# 226
  • Варна
И аз боядисах яйцата  Grinning

# 227
Гери като спи,иначе намяш шанс да успееш  Wink
Светли  Hug
Да е жив и здрав рожденника на трапезица.  bouquet Хайде лека ние ще ходим на гаджето на гости

# 228
  • София
Здравейте и от мен!

Трапезица, честит ти рожденник! Пожелавам му много весели игри, здраве и щастливо детство!

Светли, браво но Божко - явно вчера не му е било ден.
Сашун, мила, наистина трябва да го даваме по-спокойно, че нали знаеш - настроенията на майката веднага се предават на детето. Знам, че понякога е много трудно да се контролираме и владеем, но пък е необоходимо да го правим, за да растат децата ни спокойни и уверени личности. И аз се усещам доста изнервена напоследък и сега обмислям варианта дали през май да не отида с нашите на село. Въпреки че е доста далеч и битовите условия там не са много добри, все пак ще е малко разнообразие за мени и определено нови преживявания за детето. Ти не успя ли да си починеш докато бяхте на гости на вашите?

Алекс днес май е по-добре, ама нещо мен пак ме хвана Sick. Или съм просто много изморена - правих за първи път козунак, които не се получи на вид, но на вкус съм го докарала. Боядисах и яйцата - ето и малко снимки: 1 и 2.

Хайде, лека и спокойна вечер от мен!

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 20:11 от jeninik

# 229
  • София
Трапезица, да ти е жив и здрав рожденика! Да расте много весел и умен, да бъде добър и грижовен батко. Весел празник!

sachun
, то май повечето сме за психолог  Wink
Щък, за кое имаш предвид? За мацането с яйцето ли? Ако е заради това нямаше как да стане, нали е на ясла.  Wink
Жени, да се оправяш бързо. Радвам се, че Алекс е по-добре. Яйцата са много хубави, какви бои си ползвала?

Сварих още 11 яйца, от които 4 се пукнаха, а едно аз изпуснах. Та за днес имам общо 11 боядисани яйца. Другите ще са в събота, само се чудя как ще ги опазя от Ели.  Grinning
Да се похваля какви кифлички и козунак направих: 1, 2, 3
Аз пък на вид ги докарах, ама ми иде да се хапна, защото забравих ванилиите!  ooooh!

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 20:37 от GERY80

# 230
  • Пловдив
Гери чудни вкусотии си сътворила, браво  Hug И аз в събота ще се  вихря  Whistling Давайте снимки на яйцата де, ко ги крийте  Crossing Arms
Много болни пак ....  #Cussing out Бързо оздравяване на всички!
Ние сме ОК. Чакам за празниците сестра ми с децата и нашите, очаква се купона да е голям  Joy Весели празници  Hug Heart Eyes

# 231
  • София
Асе, не ги крия от вас, а от Ели. Изчаках да заспи.  Grinning http://media.snimka.bg/2699/011653774-big.jpg

# 232
Гери,много са хубави яйцата HugЯ,кажи сега как си ги правила?Аз днес опитах с восък да ги рисувам,ама не ми се получи нещо ThinkingМога да ви покажа миналогодишните,защото другите не са при мен(в майкини са),но и тези се получиха интересно...http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149621&pid=11655317

# 233
Здравейте момичета!
имам въпрос към момичета които използвам хомеопатия-Какво ви е мнението за Имунокид?
Трапезица, да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet и тук  Wink
Аз си пия кафето и ставам да приготвям багажа, че заминаваме на гости- Ей щях да ви забравя Embarassed/ да ви забрави злото/
Ето и за вас по едно  Hug

# 234
Момичета, в сряда съм на нова работа! Mr. Green
Конкурсът беше много тежък, но важното е, че аз съм човекът Wink
После ще пиша още, че трябва да приготвям багаж на Гого, заминава с нашите за Карлово за празниците.

# 235
  • Варна
Браво, Гоголинче!

Аз снощи опекох кифличките, тази сутрин метнах и козунака, че майка погрешка тикнала тестото не в камерата а в хладилника и снощи като се прибрах беше не удвоено, ами утроено  Crazy.

Снимки - довечера.

# 236
Привет момичета-кокичета,

днес времето ни се развали, та ми остана време да седна за малко вкъщи Simple Smile
Имате много поздрави от босилек, Мишката е със счупено краче и хич не й е лесно Sad Но те са герои и ще се справят, сигурна съм Hug
Весели празници! Бъдете здрави! Heart Eyes

# 237
Браво на домакините,аз няма да меся тази година имаме гости и нямам време да се занимавам.Ади лека от мен,че времето е чудесно и отиваме с малкия да си се разходим както му е реда

# 238
  • София
Гоголинке, честитоооооо! Дано новата работа ти хареса и случиш на готини колеги.  Grinning
БосилечеHug да се оправя бързо малкия герой и дано няма повече инциденти!  Praynig
Светли, чакам с интерес снимките.  Simple Smile
Щък, приятна разходка.
Тед, да изкарате хубаво гостито и весел празник! И теб да те забрави злото.
silvadge, ле-ле какви разкошни яйца. Направо ми изглеждат като изкуствени.  Wink Кажи, кажи как сте ги правили. Аз вчерашните ги направих с жилирани бои и ръкавица, много лесно и бързо.

Да споделя, че на Ели много й харесва песничката "Чук-чук яйчице". Много сладко припява.  Grinning

Хубав и слънчев ден на всички.

# 239
Поради това, което писа BARBORANA за майките, неподкрепящи яслата, се чувствам неудобно, че изразих позиция  Rolling Eyes Извинете ме   bouquet
Кики, не мисля, че трябва да се извиняваш за това, че си изразила собствено и нентрапващо никому мнение! Naughty Hug За протокола- аз също смятам, че най-добре за дете до към 2.6г-3г се грижат единствено и само родителите му. Също така не съм съгласна, че едва ли не болестите, които не си ги е изболедувало в яслата, ще го споходят в дет. градина после. Децата укрепват и играждат имунитет, не само като боледуват, а и с възрастта. Съдя това по Диана. И простете, но умирам от смях някой, като ми изтъкне, че предимство на яслатае наизустяването стихчета и песнички Laughing За играждане на самостоятелност съм напълно съгласна, както и че липсата на възмоност за гледане вкъщи, тя е най-доброто решение. Емата също тръгва от септ., на половин ден. За мен това е най-доброто решение- да поиграе 2-3 часа с децата, обядва, поспи и после си я взимам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт