Светли,
браво на Божи. Явно нещо е бил изнервен. И той душица носи и си има своите настроения.Аз боядисах яйцата, но ходих за друга боя, че първата беше ужасна и станаха бледи.
Ели днес е по-добре и се надявам вече да сме я преборили тази болест.
браво на Божи. Явно нещо е бил изнервен. И той душица носи и си има своите настроения.
. Или съм просто много изморена - правих за първи път козунак, които не се получи на вид, но на вкус съм го докарала. Боядисах и яйцата - ето и малко снимки: 1 и 2.

Я,кажи сега как си ги правила?Аз днес опитах с восък да ги рисувам,ама не ми се получи нещо
Мога да ви покажа миналогодишните,защото другите не са при мен(в майкини са),но и тези се получиха интересно...http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149621&pid=11655317
и тук 

да се оправя бързо малкия герой и дано няма повече инциденти! 

Кажи, кажи как сте ги правили. Аз вчерашните ги направих с жилирани бои и ръкавица, много лесно и бързо. 
За протокола- аз също смятам, че най-добре за дете до към 2.6г-3г се грижат единствено и само родителите му. Също така не съм съгласна, че едва ли не болестите, които не си ги е изболедувало в яслата, ще го споходят в дет. градина после. Децата укрепват и играждат имунитет, не само като боледуват, а и с възрастта. Съдя това по Диана. И простете, но умирам от смях някой, като ми изтъкне, че предимство на яслатае наизустяването стихчета и песнички