Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от притесненията, които се обсъждат по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от притесненията, които се обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са някои от радостите, споделени по време на дискусии?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с грижите за бебета?

.Май ще започвам пак да чета за смешното раждане.Олче

майчета!

Ако знаеш с какво нетърпение те очакваме да се завърнеш и да разказваш... 
Ще почна и аз да попрочитам за кураж въпросната тема, че такова шубе ме тресе, срам ме хваща, че ми е за втори път...
Тоновете бяха добри, контракциите направо родилни, даже лекинко ме наболяват, но ще ги изтрая. Смениха ми датата за секциото, утре ще е големият ден. 

Разказах на лекарката и акушерката, че вече доста отдавна ми се е смъкнал корема и какви болки усещам от време на време.Лекарката ме накара да легна и почна много силно да ми опипва корема, много болеше
, в заключение каза:"Бебето си е добре оформено и развито, ми то ти си в 9-я месец, може всеки момент да тръгнеш да раждаш, подготви си багажа и ако ти изтекат водите или имаш контракции на 10мин тичай към болницата и така!", а пък акушерката каза, че главичката на беба е още подвижна и имало още време май засега.Не са ме гледали на ехограф днес, но ми слуша тоновете акушерката, каза, че били супер, много ясно и силно се чуваха, чак тя много се зарадва, ама не видях да отчита някъде колко удара са в мин или нещо подобно!
На всички бъдещи и настоящи майчета, въпреки времето навън, много пролетно да е в душичките ви