Баба Марта вън вилнее, септемврийска мама дебелее!

• 11 388
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • Испания и Стара Загора
За личната карта мисля,че имаше срок.Моя мъж си смени адресната регистрация и му казаха в срок от 1м да си смени ЛК.Но той не успя и сега трябва да плаща глоба. PeaceКато се върнем януари да си правим ЛК и паспорти ще разберем за какво става въпрос. Rolling Eyes

# 181
pocahontas, твоята ситуация с документите е доста по- заплетена. Но аз мисля, че и сега можеш да си ги смениш, за да не ти се налага после след раждане да ходиш да се тормозиш.

Надина, анита, наистина има срок за смяна на документите.. Ама мен това с глобата не ме притеснява толкова. Вече съм прежалила колко ще ме нацакат. Това, което ме тормози е да се занимавам с гадни бюрократични лелки.

Бебешондел, ама вие със съпруга ти на една дата ли сте родени? Това е много готино Simple Smile
Иначе за тортите- аз много харесвам домашната торта на Неделя, както Шоколадов Лешник и Чийз Кейка. В момента са пуснали една нова торта- разкошна е, ама забравих как се казва- Наоми май беше. Малей.. страхотна е- една със шоколад и отгоре цели орехи+ разтопен карамел. Разкош, ама е малко тежичка. Чакай да не обяснявам повече, че ще ми се дояде и ще впрегна мъжо утре да ходим да ядем торти.

# 182
Даааам, родени сме на една дата, но аз съм през 1986г., а той през 1977г. Сега аз навършвам 23, а той 32 Simple Smile

# 183
BebEshOnDeL:много сладък аватар. PeaceАз не съм фенка на тортите на Неделя.Най-голямото ми разочарование дойде от тортата за 1 год на дъщеря ми.Страхотна на вид,ужасна на вкус SickТака че не мога да помогна със съвет.
Киара, да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша! Честито ви момченце!Приятно изкарване довечера!
Честито и на всички други мами видели пола.Аз още не го знам,ама ме е най-досадно като всички ме питат какво е.Ми де да знам бе,ако знаех,нали щях да кажа. Crossing Arms
Цитат
Айде.. че съм работна- да, но единственото нещо, което не бих направила е да тръгна да пътувам със самолет докато съм бременна. Абсурд...
Хм...Ние ще летим за Лондон на 29.06,тогава ще съм в 29-30 седмица.Четох че до 34 седмица пускали бременни в самолетите,дано не ме върнат де.Та ако се чувствам добре и нямам проблемна бременност не мисля,че е проблем.Още повече че не отивам в някоя екзотична държава.Ние доста пътуваме и трябва да ви кажа,че постоянно виждам доста напреднали бременни по самолетите или майки с много малки бебета.На мен ми се виждат по-опасни такива пътувания в първото тримесечие,отколкото после.Ама всеки си знае.
С мойто дете и аз полудявам по цял ден.Другия месец се надявам да тръгне на градина и аз най-после да почина малко.Сама си я гледам,бабите почти не помагат.Второто обаче надали ще издържа повече от 2 години да го гледам,много дълга ще ми стане почивката у дома Mr. Green

# 184
  • София
Здравейте..
ЧРД на мъжа на Киара..да е много здрав, да ти помага много и да печели много парички..
BebEshOnDeL бяла неделя и плодова пита...това са ни любимите торти от години...
Gorska_Kitka изтегли дубайската командировка по-рано Wink май втория триместър не е опасно да се лети...
Мамите с по-малки деца/1,5-2 годинки/ обяснявате ли им вече, че ще стават кака и батко?

# 185
  • Испания и Стара Загора
arllina мисля,че няма да те върнат.Мойта приятелка пътува със самолет бременна в 9м. и никой нищо не й каза.А като каза Лондон,така ми се ходи и на мен,ама незнам кога ще стане.Може да изненадам сестра ми,като й  отидем на гости Wink
EmiR аз вече съм казала на Алекс ,че ще става батко и сега само това повтаря-как щял да пее песнички на бебето,за да не плаче,как ще му дава играчки и ще го държи за ръчичка. Grinning

# 186
ауу, че готино Бебешондел- и годините са ви огледални Simple Smile
Не ми обръщай внимание, че толкова много се паля по цифри и дати, просто много си падам по нумерологията и по това, че нищо в този живот не е случайно Simple Smile

арлина, ако се чувстваш добре, нищо не ти пречи да пътуваш. Аз просто съм по- параноична и не бих тръгнала сама някъде в чужбина. През цялото време ще се притеснявам да не стане нещо.. затова по- добре да си стоя на дупето Simple Smile

анита, много е приятно да чуваш такива мили неща от детето си за неговото бъдещо братче или сестриче.  Heart Eyes

# 187
Божидар непрекъснато ми виси на корема и се глезуни-пее на бебето, гали го да не плаче и да се успокои, ще пее, ще му дава топката си Капа  Laughing.Ще му дава всички играчки, без мече Толе (това е настолната любима играчка)  Laughing Май не съм ви го показвала - бъдещия батко

Киара,честит рожденик!   bouquet

# 188
  • София; Дружбето
Мойта госпожица пък каза, че няма да си играе с бебето и то само ще плаче Crazy Но все пак е още малка, надали осъзнава реално какво точно ще стане

# 189
Приятен уикенд момичета Hug . Честито на празнуващите. Много щастие желая.

Arlinа, тук се разрешава до 7 месец пътуването, а някои авиокомпании изискват писмено разрешение от лекар без значение от месеца . Ако си решила да пътуваш е хубаво да провериш в конкретната компания.

# 190
Момичета, привет и от мен! Напоследък не съм никак редовна в темичките ни и направо ми е гузно, а и криво, че пропускам толкова много важни неща, за които си бъбрите, а наваксването е трудно, защото доста пишете. Днес цял ден на разходка с малката и чак сега съм се паркирала пред компа (дано не ми изгори баницата).
tsveta i anita, аз преди се мазах с Икаров, но не съм никак доволна. Не стига, че при мен нямаше ефект, но и смърдеше гадно и цапаше дрехите. От Мустела съм доволна, но го ползвах за вече съществуващи стрии. Ако прецените е добре да се мажете с него докато са пресни. До известна степен им намаля размера. Иначе за Дева съм чувала добри отзиви, в моманта го ползвам. Доки ми каза, че са пуснали много ефикасен крем с/у стрии на ХИП.
gorska kitka, опитай се да гледаш по-отвисоко на нещата и не позволявай на незначителни хора да ти развалят настроението. В крайна сметка това е един от най-хубавите периоди на жената и си го изживей пълноценно. За документите е добре да си ги смениш Аз ги сменях в последния месец предния път, защото съм от Русе и ако не ги бях сменила, трябваше да ходя до Русе да взимам акта за раждане на бебето. При всички случаи е добреда си ги смениш, а ако е възможно съчетай го с новата адресна регострация за да си спестиш време, нерви и пари.
kiarra честит ти юнак. Много се радвам за теб, защото като съм ти чела постовете и като си писала за пола на бебето все едно си описвала нашата ситуация. На Благовещение и на мен м и казаха, че чакаме момченце и аз се просълзих, и сега като прочетох, че и при теб е така ми стана забавно (с най-добри чувства)
bebe6ondel, обезателно да качиш снимки след сватбата. Защо не пробваш тортите на Лагуна. Аз съм им голяма фенка.
Emir, моята кукла е на 2г. и 4м и вече и обяснихме. Сигурна съм, че пак ще има момент на изненада, когато бебока се появи (живот и здраве). Мисля че е добре от рано да почнеш с простички думи да обясняваш. Като видите бебенце го посочи и обясни че и вие ще си имате такова и че сега е в коремчето на мама. До 9 месец ще сте подготвени, доколкото това е възможно.
arlina, и Ния тръгва на ясла другата седмица, след 2 месеца почивка. Бяхме я спрели докато ми минат първите месеци, за да не носи екстри в къщи. Не че много съм се изморила, но наистина имам нужда от спокойствие. Днес ме накара да я гоня, защото се беше засилила към люлката, на която се люлееше силно едно голямо дете.

# 191
Atrakcia много ви е сладък баткото да го нагушкаш  Hug.
BebEshOnDeL аз на неделята харесвам черния гараш и плодовата пита всички други ми идват доста тежички.
На детенце уж му казвам че ще има бебе ( по скоро не ритай бебето, като ме ритне в корема в играта ), но тои ми се струва че не разбира за какво става въпрос. Ама ние сме и малки още де на година и половина...

# 192
Ама то мойто още не е ходило на ясла никогаш.Мнооо ми е притеснено от сега Confused

С България Еър ще пътуваме,някой ако е пътувал с тях или има информация да казва.Иначе Лондон ни е любимия град и си го посещаваме през половин година редовно.Обикновенно съчетаваме с концерт.А бележка от гинеколога ще взема за всеки случай.Предния път и мен ме беше страх и не ми се рискуваше с пътувания в чужбинско,ама сега съм по-смела. Wink

*clara* :Не е до възрастта си мисля.Трябва да ви кажа,че мойта щерка хич и неще да чуе за бебе.То и без това чува само това,което и изнася.Ако и задам така въпроса:''Зоя искаш ли бебе'' , отговаря:''Дай го!'' Wink Иначе обяснявам,ама никаква реакция. Rolling Eyes

Atrakcia:баткото е много сладичък Wink

# 193
Здравейте момичета.Отдавна не съм се включвала.Днес ходих на лекар.Бебо със сигурност ще бъде мъж,обаче пъпната връв му е увита около вратлето Cry.Не знам как ще завърши всичко.Доктора каза,че вероятността да се задуши е минимална,но въпроса е ,че я има.Отгоре на всички имам някакъв полип на шииката,който ако порастне може да ми докара разкритие и от там аборт.Абе нещо хич не вървят на добре нещата.Моля се бебчо да е жив и здрав.

# 194
Здравейте, мамчета!
Цял ден гледам сайтове с бебшки колички, люлки, кошарки, дрешки и ми е едно бебешко настроението. Макар, че след 1 месец се женя мисля, че вълната ми е по-скоро бебешка Simple Smile
Във вторник със моят бъдещ съпруг имаме рожден ден и искам да купим торта от Неделя да почерпим на празника.
Вие кой мидел бихте ми препоръчали? До сега разглеждах сайта и нищо не успях да си избера!

Предварително благодаря на отзовалите се чревоугодници!
Здравей,
горещо ти препоръчвам Плодовата пита!Мозък е!  chef

А ти насочила ли си се при кой доктор ще раждаш и къде?
Поздрави от Варна за Варна Hug

Общи условия

Активация на акаунт