Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са контракциите по време на бременност и как се третират?
Какви са мненията и препоръките за плуване в басейн по време на бременност?
Какви са препоръките за защита от слънцето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са контракциите по време на бременност и как се третират?
-
Какви са мненията и препоръките за плуване в басейн по време на бременност?
Мненията относно ходенето на басейн по време на бременност варират. Някои жени се притесняват от риска от гъбични инфекции, докато други смятат, че плуването е подходящо за упражнения и релаксация. Важно е да се консултират с лекар и да изберете добре поддържан басейн. Препоръките за плуване в басейн по време на бременност варират, но е важно да се консултират с лекар. Някои жени се притесняват от възможността за гъбички, докато други смятат, че басейнът е подходящ за упражнения и релаксация. Важно е да изберете добре поддържан басейн.
-
Какви са препоръките за защита от слънцето по време на бременност?
-
Какви са причините за изтръпване на тялото по време на бременност?
-
Какви са хапчетата BioGaia и за какво се използват?
Добро утро, мами!
Има вероятност за някаква служебна вечеря и направо ми иде да се
Не харесвам служебните вечери
А и един път не съм повърнала от началото! Не че ми се иска да повръщам, ама ако продължава да ме гони тоя апетит, нещата ще станат страшни. 
не знам какво ще стане до края. От когато не ми е толкова лошо ям като прасенце
моят мъж е много забавен 
. Наистина е страхотно там. Топла и много красива страна, тя е сред топ страните за мен от тези в които съм ходила.
Малко ме притеснява, че от бременността розацеата ми се е възпалила и ме е срам да се показвам пред хората. Ужасно е с тези пъпки...