Баба Марта вън вилнее, септемврийска мама дебелее!

• 11 356
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  bouquet Добро утро, мами!
Набързичко ви поздравявам и желая успешна седмица,че съм на работаааааааа Mr. Greenвсе пак.

Аз съм качила 3,5 кг досега.

За проблемите с бъбреците моята доки каза не много течности/в смисъл само ,когато ми се пие/ и предимно плодови чайове!Или билкови.

Спорна и успешна седмица от мен! Hug

# 241
Добро утро момичета.

Усещам, че вече почвам да ставам по- разсеяна, което не ми харесва. Почнах да си записвам задачки в Outlook-a, защото почвам да се червя като забравя нещо.

По отношение на срещата в сряда- има вероятност да не мога да дойда Sad Има вероятност за някаква служебна вечеря и направо ми иде да се  #2gunfire Не харесвам служебните вечери Sad

Що се отнася до килограмите, засега аз съм + 1кг нагоре, но коремчето ми е поизпъкнало.

# 242
  • София
Добро утро момичета.

Усещам, че вече почвам да ставам по- разсеяна, което не ми харесва. Почнах да си записвам задачки в Outlook-a, защото почвам да се червя като забравя нещо.

По отношение на срещата в сряда- има вероятност да не мога да дойда Sad Има вероятност за някаква служебна вечеря и направо ми иде да се  #2gunfire Не харесвам служебните вечери Sad

Що се отнася до килограмите, засега аз съм + 1кг нагоре, но коремчето ми е поизпъкнало.

Горска китка срещата е в четвъртък, провери си отново програмата дано да успееш да дойдеш.

# 243
villi :ние сме в къща и се отопляваме с локално парно.Това е най-добрия вариант за къща според мен.Имаме климатик само във всекидневната и го пускам,когато е сравнително топло и не се налага да палим парното,като е по-преходно времето.Лятото също,да охлажда.

# 244
Здравейте момичета,
И мен започва да ме хваща слабоумието на бременните! Започнах да бъркам думи като говоря или да изръсвам някакви странни неразбираеми изречение, които нямат връзка с разговора. Направо се плаша как ще си върша работата занапред Shocked
За килограми не ми говорете! Embarassed Много съм изплашена! Аз миналата година бях на Дюкан и свалих 12 кила и захранването ми свърши през декември като след него бях качила 3-4кила. Само, че като дойде зимата и разбрах, че ще бременея и започнах да ям нормално, не искам да ви казвам колко страшен е резултата! Просто не знам как ще се оправя до края и колко трябва да се ограничавам #Crazy А и един път не съм повърнала от началото! Не че ми се иска да повръщам, ама ако продължава да ме гони тоя апетит, нещата ще станат страшни.
Онзи ден си говорих с една позната и се оказа, че и тя е имала много ниско ЧХГ в резултатите от БХС и е говорила с проф.Кременски и той и казал, че килограмите са и в повече, за това резултата е такъв. Много се надявам и при мен да е така (защото имам доста килца), а да не е проблем с кръвоснабдяването на плода.
Пожелавам ви успешна седмица с по-малко нерви и с повече хубави емоции!

# 245
Здравейте и от мен. Днес за първи път малката да не ме събуди в 8,00 часа, а поспахме до 9,30. Това никога не се е случвало и успях да си отпочина добре.

detelini, много кофти ситуация. Това с разглезените деца и на мен ми е болна тема, въпреки че дъщеря ми не е от тези дето се дават лесно, та поне за нея съм спокойна. Никога не е била агресивна към някое дете, но ако някой се опита да й направи нещо от сорта да я блъсне или удари, тя му го връща. Знам, че не е редно, но тя си се пази, то пък и другото май не е добре да се оставя да я блъскат. Но винаги говоря с нея ако се случи нещо, тя знае че това са лоши неща и не трябва да се случват. Единствения проблем при нея е, че също не обича да си дава играчките, но се надявам с появата на бебето това поне малко да се промени.

Относно подготовката на по-голямото дете за идването на бебето, мисля че поне засега нямаме проблем. Хриси много се радва, че ще има братче, постоянно ме кара да й разказвам как ще я карам да ми помага, да ми носи памперси и прочие и тя цъфти от щастие. Явно повече го възприема така, все едно ще има жива кукла, но поне засега не проявява ревност. Прегръща ми корема, казва на бебето че го обича и го гали.

maliby много неприятно това с кризите. Ходи ли на лекар? Не може ли нещо да ти се даде, което да не вреди на бременността? Дано повече не ти се случва.  Praynig

За килограмите направо не ми се говори, аз също съм +4. Знам, че доста си хапвам, както тестено, така и сладко. Просто не мога да се контролирам, постоянно съм гладна. Хич не ми се ще да кача отново 20 кила, знам че ще ги сваля, но няма да ми е приятно да стана като мечка.

ksantipa, добре дошла и от мен.

# 246
  • София
Добро утро и от мен!
Едвам сега успях да чета всичко, много сте писали през почивните дни!
първо, относно тези разглезени деца, не знам какво да кажа, аз се ядосах само докато прочетох какво е станало, ако бях там, не знам какво щеше да се случи с таткото и детето Embarassed Аз съм много агресивна, когато се ядосвам. Питайте мъжа ми  Embarassed
А за храната и килограмите..хммм...засега съм на килограмите от януари, ама бях отслабнала 4 кг, и като се има предвид, че ги качих обратно за нула време  Blush не знам какво ще стане до края. От когато не ми е толкова лошо ям като прасенце  Blush , унищожавам по една торбичка чипс (от големите) на ден, пие ми се пепси ( и си пия  Blush )...Само нездравословни неща...А януари бях тръгнала толкова добре...салати, риба, абе хубави неща, а сега...
А, и почнах да пия огромни количества айран сутрин. Мъжът ми се смее и ми казва, че бебето сигурно се дави в айран вътре  Joy моят мъж е много забавен  Heart Eyes

# 247
Здравейте момичета,

Аз се завърнах от Португалия и с пълна сила сядам да Ви чета и пиша.
Благодаря на Горска Китка за коментара за Португалия в предната темичка Simple Smile. Наистина е страхотно там. Топла и много красива страна, тя е сред топ страните за мен от тези в които съм ходила.

Бебо понесе добре пътуването. Използвах възможността и си купих мазило за бременни от там, голям майтап беше да им обесня на португалски какво искам Simple Smile , защото не разбираха английски в аптеката, но езика на жестовете preggo preggo  много помага Simple Smile

Другото хубаво беше, че използвах възможността там да се храня много здравословно. Плодовете и рибата им са страхотни Simple Smile

# 248
Здравейте,
Сега нямам много време, минавам само да пусна пак контролно списъка за срещата в ЧЕТВЪРТЪК (това за Горска китка - добави си го в аутлука  Mr. Green). Вижте се, пребройте се и ако има някаква промяна - пишете, може и на лични. Иска ми се утре да запазим масата, да няма неприятни изненади после...

Среща - 2 април (четвъртък), 18ч., място - Пицария Кл … 89;ик

1. Миринда - потвърдено
2. Еден
3. Електра - потвърдено
4. Гингерина
5. Чопър - потвърдено
6. Тами 1111
7. Горска Китка
8. Криската
9. Вили -  потвърдено
10. Киара – все още се надяваме да успееш
11. Есим
12. Цвета
13. ЕмиР
14. Малиби
15. Сънито
16. Бубара -  потвърдено
...

Лек ден ви желая, довечера - евентуално повече. Ама не обещавам, че сега нали сме ергени, та сме си запълнили социалния календар  Mr. Green

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 15:14 от Mirinda

# 249
Здравейте момичета!
Добре дошли на новите! Hug
Пожелавам лека седмица на всички Simple Smile
Да ви се оплача и аз - в петък вечерта ядох само една леща, хляб и сирене и към 3 часа като ме напъна да повръщам - преглъщам, а то излиза, преглъщам, то пак навън и бегом в банята. Направо ужас  Rolling Eyes Даже не можах да си обуя пантофите. А цяла събота и неделя като ме кара и една гадна хрема  Sad Днес съм доста по-добре, ама не съм почивка поне да поскитам по улиците.
От време на време усещам нещо като побутване по корема в дясно. Нямам никаква болка. Възможно ли е да е бебето?

Среещата нали е на 02.04 / четвъртък /? Да не съм се объркала и аз нещо, че доста съм разсеяна. Embarassed

# 250
  • София
Здравейтееее! От отдавна не съм писала, защото по цял ден чета автобиографии и трябва да намеря заместника за моето място, а вие пишете ли пишете. Горска китка напълно те разбирам! Аз се побърквам от ужас, че не одобрявам никой, а при мен проблема е че шефовете си стоят в чужбина и т.е. трябва да намеря накой, който да отговаря на 100 % от условията.
Миранда благодаря, че си се сетила и за мен! Искам да дойда на срещата, нищо че е през седмицата. Може би ще закъснея с 1 час newsm78 Малко ме притеснява, че от бременността розацеата ми се е възпалила и ме е срам да се показвам пред хората. Ужасно е с тези пъпки...
Да се отчета - бебетата са добре, развиват се както трябва. Имам контракции. Една седмица много ме болеше, но сега пия Магнерич 3х2 + Но шпа 3х1 и ефекта е учудващ.
Някой беше питал за ДОПЛЕР. Чрез това изследване измерват кръвопотока към матката и съответно дали има достатъчно кислород за бебето. На мен ми го правиха при първата ФМ заедно с прегледа за дължината на шийката на матката и дали е добре затворен канала. За щастие всичко ми е наред и няма нужда от секрелаж/или както се казваше там/
Вече не ми се гади, киселините и оригванията отминаха, наливам се с 1л айрян на ден и задължително Кока-кола, която ми помага за канското главоболие. Май това засега, ама пак ще пиша.  Laughing

# 251
Здравей bubara !!!

Бях се затъжила за теб  Grinning

# 252
Здравеите момичета,дано не сте забравили и мен!Напоследък все изникват някакви задачки и не мога да се включвам! SadНо сега си наваксах и ви изчетох. Peace

Добре дошли на новите мами,радвам се,че групичката ни се разраства!  bouquet

# 253
Здравей bubarabouquet  bouquet  bouquet
Не се притеснявай за пъпките! И аз съм се опъпчила яко, като пубер съм  Embarassed
Ти се разписа, ама Таня Цвете нещо я няма  Sad

# 254
  • София; Дружбето
bubara, радвам се , че се разписа Hug не изчезвайте по толкова дълго момичета, притесняваме се Grinning
таня Цвете наистина се изгуби, дано всичко е ок Praynig
Аз искам вече да усетя бебето, ама на, рано е

Общи условия

Активация на акаунт