Баба Марта вън вилнее, септемврийска мама дебелее!

• 11 358
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и от мене момичета! Днеска какво пак се скапа тъпото време, омръзна ми от този студ, да се маха вече тази зима, че да седим повече на вънка по градинките! Хубав ден на всички желая, въпреки лошото време и хубаво настроение   bouquet

# 226
Здравейте милички Hug

slavip, Даниел това лято прояде сладолед, аз много не ям. Ама са много сладки като се намацат. Имам снимки от лятото, може ли да ми пуснете парола за албумчето?

detelini, наистина е възмутително, но това не зависи от нас, а от родителите. Скоро като ходихме на РД на един батко, едно дете на 6г така се оригваше, плендзеше, хвърляше играчки и буташе по-малките. Майка му от дрегата стая само се обаждаше, че чува какво прави и до тук. Като му казах да се извини, тои-Няма. Е, направо, незнам, дано не ни се случва на нас, че представете си ние как бихме реагирали.

Чеситити придобивки, отдавна ходя с дрехи за бременни, ще кача снимки да видите какво съм мече в петия месец.

tsveta, и Даниел много обича на люлките. Вчера ходихме и се люля над 30мин. Видя си едно момиченце от групата и двамата заедно се люшкаха. Карахме и колело, ходихме на зоологическа градина, дивяха с племенничките. Пълна програма. Спаха като къпани

diqna hristova, ksantipa добредошли Hug

tsveta, с на бюбхен олиото се мажех първата бременност, омириса ми дрехите в последствие и ги пооцвети в жълто. А за стрийте - сигурно си е до еластичност на кожата.
slavip , тъкмо ще кажеш отзиви за Юсерин. Следващото мислех да е на авент или юсерин.

Хубав ден, дано се покаже следобяд слънцето!

# 227
  • Испания и Стара Загора
Добър ден и от мен,
и тук времето се развали.От снощи вали и ще е така цяла седмица.Ужас. Tired
detelini тук всеки ден съм свидетел на такова поведение от страна на деца и на родители.Испанчетата са толкова разглезени-търкалят се по земята,блъскат другите деца,плюят,а родителите само ги гледат и дума не им казват.Миналата седмица имаше празници и гърмяха по цял ден с пиратки.Едно 4 годишно момченце беше с баба си.Тя му пали пиратките,а то ги хвърля в краката на хората.Няколко пъти хвърли и към Алекс,но бабата само се усмихва.Накрая не издържах и й направих забележка. Crossing Arms
albenapd и аз усещам бебето,но не всеки ден.Но от следващия месец ще  е по-често Peace
Gorska_Kitka и аз на моменти незнам как бих реагирала при някой по-сериозен агресор.Миналото лято едно дете на около 1г така злобно захапа Алекс за ръката,че ми идваше да го блъсна на земята.Майката естествено никаква реакция.В такива случаи препочитам да си тръгна от площадката,отколкото да се карам с неразбрани хора. Crossing Arms
 ksantipa добре дошла  bouquet

# 228
Не мога да ги понасям такива разглезени, и се чудя как се постъпва в такава ситуация. То е ясно, че ще говоря нещо с родителя, ама по принцип е сложно, защото това дете ще стане такова и като голямо - в училище и т. н. А мойто примерно, ако е възпитано да се държи нормално, няма да може да се справи с другото, да се защитава. Не знам, наистина, дано да намерим начин да се справяме в такива ситуации. Едно е да е палаво детето, повечето са такива, но друго е да е лигаво и да не прави разлика кое е правилно и кое не.

# 229
  • София; Дружбето
При такова поведение хич не си мълча и правя забележка на родителя. На детето няма смисъл, защото като го възпитават по този начин няма да схване. Имаме такова момченце на площадката, много е невъзпитано - обижда всички и налита на бой. Един път се опита да бутне Миша, тогава му казах, че ще му строша ръцете и помолих баща му да го предупреди да не ни закача. Тогава си тръгнаха, но детето не спря да ни обиждам за което не получи нито една забележка. Аз пък ако Миша бутне някое дете веднага отивам и я удрям през ръцете. 2 пъти се е пробвала само и от тогава не и минава и през акъла. Аби разни хора, разни идеали

# 230
Здравейте, мацки!
Радвам се, че всичко при вас е ОК и добре дошли на новите бъдещи мамчета.  Hug Гледам, че и варненската група взе да се разраства.  Peace Аз да се похваля вече съм в отпуск и вдругиден заминавам при милото. Нямам търпение вече.  Party А на майчетата, които смятат да летят е разрешено, стига да не си с проблемна или да си в първите  или последните два месеца. Надявам се да не ми стане лошо, иначе обожавам да летя.
Относно стриите аз си взех на Перкуталфа, мирише хубаво, надявам се да има и ефект. Но мисля да ги сменям като свърши тубичката. Да пробвам и нещо друго.
Нямам търпение да дойде време и за прегледа пак. Този път и с таткото,да си види творението.  Laughing И двамата сме за момченце, пък каквото господ даде. Само да е здраво, че нещо съм си втълпила едни неща последните дни...
Приятен ден на всички! И до скоро!
Ей заразихте ме с този сладолед... Отивам до магазина... newsm78

# 231
Аз да ви кажа,че напоследък много тестени работи ми се ядат беееееееееее newsm78-бисквити, пици,даже днес минах през МсД и смачках и един двоен чийзбургер.

Има ли и други така като мене ящни тестени мами??? Laughing
Хубава неделна вечер! Heart Eyes

На тези , които ще летят ---късмет и хубави емоции!  bouquet

# 232
  • София; Дружбето
Мдам, аз карам на банички основно. А как ми се яде КФС, не е истина. Предишната бременност направо умирах за парченца пиле и сега пак започва да ме гони същият глад. Сега обработвам милото да поръчаме кофа за в къщи, ама нещо се дърпа Laughing

# 233
Здравейте момичета.Много ви благодаря за подкрепата,страхотни сте Hug.Добре дошли на всички нови мами.А сега за хапването-много ми се яде и много ям.Основно ми се ядат "боклуци".Дюнерче,пица,Макдоналдс,Кфс ей такива нещица.Ама не се ограничавам.И с първото бях така.До момента съм качила около 3 кг,а вие?

# 234
Oх,аз съм +4 до тук Rolling Eyes,ама така ще е като карам предимно на тесто все още. ooooh!

# 235
Lipstick стискам ти палци всичко да е наред с вас Hug
detelini мен вече нищо не може да ме очуди за съжаление,кофти ситуация Rolling Eyes Ама и
сънито е права,че ако възпитаме децата си,те пък няма да могат да се справят в такава ситуация ooooh!
diqna hristova, ksantipa добре дошли Hug
Аз съм всеки ден на Бъргари,принцеси с шунка и кашкавал,кашкавалки,бутер банички,милинки,дюнери,пици и от време на време включвам таратор и пилешка супа-общо взето "разнообразно"меню Embarassed
И пак да се оплача,въпреки,че смятах да не ви натоварвам вече с моите болежки Tired Но онзи ден получих сериозна бъбречна криза(на последък ми се случва често)-беше страшно болеше ме целия гръб и корем имах чувството,че ще се откъсне нещо от мен и сега пак съм в паника дали бебчето е добре Rolling Eyes в началото на бременноста имах много бъбречни кризи Rolling Eyes
Днес си купих олиото на Нивеа против стрий,много ми го препоръчваха в парфюмерията и реших да го пробвам,казаха,че попивало бързо и не оставя следи по дрехите.
Лека нощ на всички smile3524

# 236
  • Испания и Стара Загора
При мен тестения период отмина и сега съм на вълна салатали-шопска,зелева,млечна.И плодове ям доста.А месо и сладко изобщо не ми се ядат. Wink
maliby  и аз от 2 седмици имам силни болки в левия бъбрек.Но болките не са постоянни,а само когато ми е студено или съм по леко облечена. Rolling EyesНадявам се при теб всичко да е наред. Hug
Аз до момента съм качила 3,5кг. Shocked
Лека нощ на всички. Hug

# 237
  • София; Дружбето
ОДбор утро и успешна седмица на всички Hug Адвам станах, тази смяна на времето ще ме довърши Tired
Аз съм +1 кг, но като се има предвид, че бях свалила 2 , та общо съм си +3. Надявам се да не мина +16 този път, че много ми тежаха накрая килцата. А и както живея на 6-я етаж без асансьор си е тръпка всеки ден да си ги носиш нагоре надолу Mr. Green

# 238
Здравейте и от мен момичета, успях да ви изчета и се позабавлявах с постовете на Горска.
За килограмите засега съм +1-1,5, но не смея да се кача на кантара, защото предната седмица доста прекалих с един огромен сандвич на subway, а и едни сладки дюнерчета, но съм решила да минавам на диета, вечер само на кисело мляко и салатки.

maliby много лошо с тези бъбречни кризи , пожелавам ти да не се повтарят или поне да не са толкова болезнени.

По отношение на подготовката на баткото, отдавна го подготвяме и въпроса е един "Защо имаш бебе в корема" отговора е само един "ами за да станеш батко", ако случайно някой друг чуе въпроса и даде друг отговор, се почва канонада от въпроси, на които не мога да смогна да отговоря.
А иначе ревността почна от сега, което много ме учуди. Нали споменах, че ходих на училище за бременни, та там ми подариха едно шише за бебето. Коко като разбра предназначението му, цяла вечер не се отдели от нас, само се гушкаше и мъркаше. Вчера бяхме на детски рожден ден и по някое време се получи една ситуация, при която трябваше да се намеся, започнах да обяснявам, че трябва да си даде играчката и на друго дете да си поиграе с нея, нали ще става батко, трябва да си дава играчките и на бебето и т.н. Получих моментален отговор, ами тогава не искам бебето да идва. Та ми се струва, че ще имаме доста работа с него, но не се шашкам, това са нормални неща и всеки човек е егоист, въпроса е да го възпитам така, че да не си проявява егоизма в големи граници.

Гледам сте обсъдили и темите със самолетите, на нас любимата дестинация е Брюксел, сега даже навивам половинката да отидем само за два дена до там, че има едно заведение с едни вълшебни ребра да си хапна, а и защо не малко шопинг. Но колкото и да фантазирам преди август месец, свободно време не може да се намери, а пък тогава няма да се престраша да пътувам, така че......като поотрасне бебето живот и здраве.

Пожелавам ви приятен ден и само положителни емоции през новата седмица

# 239
  • София
Добро утро и от мен!

Добре дошли на новите мами  bouquet

Сравнително спокойно минаха почивните дни мама се притече на помощ и ме отмени с малките калпазанки. Ходихме на Стройко страшно разочарование повече от парапети и ламинат нямаше, а ние събираме инфо за отоплителни системи и пречиствателни станции, но нищо интересно. Скоро живот и здраве се подготвяме да започваме строеж на къща, но това с разрешителното за строеж се оказа голям препъни камък.
Днес чакам и потвърждението на почивката ни и да си отдъхна, че поне на море ще ходя.
За килограмите аз все още нищо не съм качила, повръщам си поне по ведъж, а през останалото време ми се гади и така почти не хапвам. 
За невъзпитаните деца дума няма да отварям, че ми омръзна да се разправям по площадките, омръзна ми да ми бият децата или да ги хапят.
Чакам с нетърпение срещичката в четвъртък, в най-лошия случай ще дойда с девойката след балета, а таткото ще мине да я вземе от пицарията.
Успешна седмица, аз пак отивам на работа  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт