Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са контракциите по време на бременност и как се третират?
Какви са мненията и препоръките за плуване в басейн по време на бременност?
Какви са препоръките за защита от слънцето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са контракциите по време на бременност и как се третират?
-
Какви са мненията и препоръките за плуване в басейн по време на бременност?
Мненията относно ходенето на басейн по време на бременност варират. Някои жени се притесняват от риска от гъбични инфекции, докато други смятат, че плуването е подходящо за упражнения и релаксация. Важно е да се консултират с лекар и да изберете добре поддържан басейн. Препоръките за плуване в басейн по време на бременност варират, но е важно да се консултират с лекар. Някои жени се притесняват от възможността за гъбички, докато други смятат, че басейнът е подходящ за упражнения и релаксация. Важно е да изберете добре поддържан басейн.
-
Какви са препоръките за защита от слънцето по време на бременност?
-
Какви са причините за изтръпване на тялото по време на бременност?
-
Какви са хапчетата BioGaia и за какво се използват?
от известно време просто го усещах постоянно,че е момче,предчувствах много силно!Докторът беше много готин.Викам му:Това 100% ли е?А той ми вика:Еми след 18 години може и да се промени!
.Гледахме всичко-абсолютно всички органи-очи,уши,носле,ръчички,крачета,сърце,дробове,бъбреци и т.н..всичко е ок!А каза ми че имам някакъв израстък в матката,така ме стресна,защото каза думата:"миома", но после ми обясни,че не е страшно и мога да си живея с него до 120год.Реших да му повярвам,дано е наред.Ще видим кво ще ми каже моя док.,като отида при него на 1.04.Но вече се поинтересувах и видях че много жени го имат през бременността и не пречи на нищо.Дано 
. И аз искам мойто да е момче, мъж ми иска момиче... да видим кой ще познае.

В същия кабинет ми вървят и всички изследвания.