118 DE: Голямото разчепкване

• 11 039
  • 309
  •   1
Отговори
# 60
Бе как успявате да качите толкова малко килца, аз и двете бременности не успях да остана под 12 кг въпреки цялото търчане.
Е, чакай де, Бибитката колко има още, да не мислиш, че ще остане до края с +5 кила Wink. +12кг всъщност си е много добре и даже в реда на нещата Thinking.... Аз бях +15 и пак беше ок, лошото беше, че половината от тях се залепиха трайно за мен и не мръднаха повече Sad

# 61
Хихихи, и аз съм спала с приятели на едно легло без да се боцнем
И аз съм го правила  Simple Smile Ама май и до ден днешен съжалявам Wink
Сърфи, историята е потресающа...
Девойка от "Милионера" я познавам лично, радвам се много за спечелените 32.000 €  Peace
Коте, мерси  bouquet
За килата и аз се чудя как успяват някои да останат с под 10 Rolling Eyes Порвъщане, чудесии до 4 месец и резултата е първата-плюс 18, а втората-плюс 16кг Rolling Eyes
В нашата къща е настанало едно озъбване- Емата до скоро беше с цели 4 зъба. Глей сега какво става-всеки ден излиза по 1...Кога погледна-зъб пробил виждам Laughing
Среща-ja, ja, wunderbar!

# 62
  • Немция
Бибитке, я не се излагай само с една снимка, бързо да си направиш една фото сесия Wink   bouquet
Скръндзава съм на снимки, какво да се прави.... Wink Една снимка, но от сърце. Flutter

Да се чудиш той дали... Или не... Тийнейджърски работи, аз не знам как е иначе. Simple Smile
Мърморанке, минала съм и аз през тази уморителна фаза. Беше ми писнало от лапешки изпълнения- явно и аз съм си била доста наивна и съм търсила повече купона, отколкото партньора за цял живот. Според мен тази нагласа е определяща за успеха при намирането на подходящото гадже.

А-а, Сърф, когато всеки е опакован в спален чувал е по-безобидно. Обезопасен си в него, така да се каже. Laughing

Биба, чух, че някои бременни се разяждат с особена сила към края на бременеенето, така че ще видим как ще е при мен. Ще докладвам, живот и здраве.

За килата и аз се чудя как успяват някои да останат с под 10 Rolling Eyes
Имам приятелка, която бе качила до края само +9 кг! Но мисля, че тя от бач нямаше време да се обърне, камо ли да се храни нормално. След раждането беше по-слаба отколкото преди да забременее.

# 63
Ами ако са спали двама в един чувал Mr. Green Е това си е предизвикателство... въпреки, че аз по-скоро бих го приела като обида, ако поне не си направи устата да ми обърне внимание... в тоя чувал Joy Joy

# 64
А-а, Сърф, когато всеки е опакован в спален чувал е по-безобидно. Обезопасен си в него, така да се каже. Laughing

Joy Не, Бибит, двамата в един спален чувал - другия го беше намокрил дъжда.

_ШоШи_, за тези на леглото(2 пъти ми се е случвало) не съжалявам, но за "планинарчето" определено и аз в настоящия момент го отчитам като загуба на полезен ресурс Laughing.

Е са па обида - да допуснем просто джъст а фриенд спане  Laughing!

# 65
Ако щете ми вярвайте - с Елиас бях качила само 7 кг. Да вметна, че имах доста подплънки и мъника успя да ги изсмуче подобаващо. Сега продължавам бавно и славно надолу по кантара от кърменето. Много съм доволна, защото всички стари панталони ми халтавят  Mr. Green
Бибит, мноу си арна и не се крий. Ако имаш мераци за бременна сесия - свиркай на ЛС. Имам опит с мой и чужд тумбак. До Мюнхен не можах да стигна, че Мила се беше разбързала, ама теб мога и да те хвана.
Ето така си прекарва времето Хамлет, докато майка му му прави торта  Joy (снимки на тортата по-късно)
Още примамки за МГМ

# 66
Бибит коя седмица си, да дам снимка за сравнение, аз имах многоооо голям корем. Качих 20кг цялата бременност, и сега ми остават само 5 да си върна предишните килограми, ама от мене да знаете точно последните 5кг са най трудни  Tired
По между другото, какво чакаш момиче/момче? Ами другите бременни синя гарга и пацца? Ох, как ми липсва бременността  Crazy

На Кристианчо му излизат и горните предни 2 зъба и сега слушам по цял ден едно пискане  Tired Tired Tired

И аз съм спала с бивш на едно легло, ама не се "боцнахме", защото не исках да си потретвам грешката Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes

Кога успяхте  Naughty  Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 67
  • UK
Тийн, нетийн, тръпка си е, какво да се направя... Знаете ли откога не съм била влюбена. Откакто бях на 17, о, ужас. Искам, естествено, споделени чувства, ама и периода, когато не знаеш и се опитваш да привлечеш вниманието на съответния обект от мъжки пол е готино.

Какво се оплаквате от килограми бе, момичета, поне си имате оправдание. Simple Smile

Аз пък никога не съм се замисляла за секс с тези двамата, с които напоследък съм спала в едно легло. Единия ми е най добрия приятел, единствено от любопитство бих правила секс с него, другия... Ми и с него от любопитство. Какво да направя, и двамата ги приемам сега по такъв начин, те са ми приятели...

ПП. Аз спя гола.

ПП2 - Ах, Вечке, измъчваш ме ти нарочно, мдаа...

# 68
Веч, толкова се е променил Елиас, все едно гледам друго дете. Сладур от всякъде. И после да вземеш да му дадеш да опита тортата  Wink, че гледам гладен ми се струва  hahaha

# 69
  • Немция
Mър-мър, тук вече не знам как се опазваш. Mr. Green Кой ще ти устои така?

Аз прекратих опитите да преспивам у мъжки приятели след няколко опита да пренощувам там- реших , макар и бедна студентка, да не пестя от таксита. Mr. Green

Веч, имам мерак за една хубава фотосесия, ама си ми далеч. Планувахме едно ходене с Половинков до Люксембург, но то май ще отпадне заради други планове.
Елиас е сладурче и половина!

Ванче, в 21-ва седмица съм. Очаква се мъжкарче, както ги наричат момченцата в Македонско. Върви едричко- като мама и тати. Mr. Green

Ох, как ми липсва бременността  Crazy
Тази липса може бързо да се поправи- стига да искаш! Sunglasses

# 70
  • Germany
аз какво да кажа като бях и двете бременности +20  Confused Rolling Eyes и сега след двете имам 6-7кг, които от миналата година ги мъча да ги сваля ама те не се дават, ще трябва радикални мерки май  ooooh!

# 71
Mър-мър, тук вече не знам как се опазваш. Mr. Green Кой ще ти устои така?

Сърфе, и това ако не е обида, на Twisted Evil да спиш по без гащи и да не ти обърнат внимание Mr. Green Mr. Green Wink
Мърморано, даже и по погрешка ли не се е хлъзнало нещо докато спиш? Laughing Wink ама ти си спала, де, отде да знайш hahaha

Пуу, отивам да изям една люта чушка Embarassed Мърморанке, да не ми се разсърдиш нещо Wink Hug

# 72
Aaaa, коремчето определено ти е голямо......
ето моя в 21седмица:                                         и в 39седмица

Ох, как ми липсва бременността  Crazy
Тази липса може бързо да се поправи- стига да искаш! Sunglasses
Ами, не мерси! След някоя друга годинка  Wink живот и здраве.

# 73
  • UK
Хахахах, мне. И пак не. Simple Smile

# 74
Уффффф. Ако полzвате Кредора, не инсталирайте новия Интернет Експлорър, 4е там няма Кредор  Rolling Eyes Сега специално си вzех Моzилла  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт