Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 028
  • 453
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утрооо увредени мои съмишленици !!! Twisted Evil

Мирка казвай бързо днес возила ли си се на трамвай сутринта ....че имам чувството, че те видях
Освен ако не съм се увредила и аз  Joy Joy Joy

А бре Люска, познаваш ме бре  Hug....не свързваш явно никът ми с моята персона
Е само на 2 срещи съм идвала ама какви срещи 1 национална и 1 Коледна
Сега ще се видим на 5 и ще се сетиш.
Мастерче - Фъобще нИ съ притесняй - ще се радваме да се присъединиш

Момичета, не се лишавайте от зеленчуците и от млечните с единствената цел да отслабнете по-бързо. Те са много важни за това да отслабнем , но и да останем здрави и да можем да се радваме на постигнатия резултат  bouquet

Варненки - все така да сте усмихнати и още много хубави срещички да си направите   bouquet

# 46
Добро утро и от мен! Кантарът при мен почти не помръдва. Бъдете режимни, че вторият път явно мноооого трудно става!
ГУУШКИ!  Hug

# 47
Аз обявих на мъжа,че от другата седмица съм на Дюкан, но може да ми се увреди мозъка и той каза аз луда си те взех, така че не ме плашиш. Mr. Green

# 48
Привет банда!  Hug

Аз също имам снимки от снощната среща, ама ще ги кача по-късно, че чакам кабела на фотоапарата да пристигне.  hahaha А снощи беше голяма идилия, прибирам се и тока спря. 1 час нямаше ток, аз сама в къщи, а имам леко панически страх от тъмното. Какво да ви кажа, бях запалила поне 10 свещи и не мръднах от дивана докато не дойде тока. Луда работа  Crazy

На срещичката беше много хубаво. Всички са много готини  Hug Hug Hug
И за мое огромно щастие когато се прибрах бях с 500 гр. по-лека. Това е втората среща, на която ходя и втората от която се прибирам отслабнала. Е как да не ходи човек на Дюканска среща.  Party

Та тази сутрин минусчето от снощи си стоеше и пак съм 59, 100 кг. От утре ми започват протеинови дни и се надявам да мога да се похваля с -.

Сега ви оставям да работите. На всички пожелавам хубав и усмихнат ден!  Hug Hug Hug

П.П. Вещи,  newsm51 Темичката е страхотна, и ти си невероятна. Аз на такива им казвам по дно F..k off  и да си ходят!  #2gunfire

# 49
  • София
Добро утро и от мен! Новини нямам. Просто минавам да ви "видя". Варненки, страхотни сте! И на мен ми се ходи на среща, ама няма да успея на 5-ти. Нищо, животът е пред мен. Simple Smile

# 50
  • София
mihi69  Hug браво за големия минус!  bouquet
бях обещала пърленките да покажа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357440
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357440&pid=11263719
рецептата не е моя, но я направих и съм доволна, все пак е разнообразие  Laughing а и е вкусно!  chef Снимах я да покажа на мен как се получи, не знам дали авторката е имала друго предвид  Sunglasses

# 51
mihi69, много ме зарадва това,че днес си с такъв минус. Hug
Ти си ми слабост,защото нали, като се присъединих към Дюканките именно ти ме посрещна  Heart Eyes
Гушки и поздравления за всички други/ които сте ми голям стимул/ за  които днес кантарчето се е показало благосклонно и е възнаградило с минусчета.
Аз нямам с какво да се похваля, но съм си режимна и очаквам това скоро да се отрази или на -см. , или на -кг.
Усмивки    newsm47 за всички и лек и слоабеещ ден от мен.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 09:51 от Дария*

# 52
Didka_23 ,Направо ти се чудя откъде ще сваляш още  ooooh!  newsm78 newsm78
Изглеждаш прекрасно!  Hug Hug Hug Hug

mihi69  Hug браво за големия минус!  bouquet
бях обещала пърленките да покажа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357440
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357440&pid=11263719
рецептата не е моя, но я направих и съм доволна, все пак е разнообразие  Laughing а и е вкусно!  chef Снимах я да покажа на мен как се получи, не знам дали авторката е имала друго предвид  Sunglasses

Само не разбрах къде е рецептата....
Освен извара и лелено семе ли виждам?  Flutter Flutter Flutter

# 53
  • Пловдив
Момичета, аз пък си мисля, че Байкова не може да си позволи да не познава режима на Дюкан. От толкова време се гърми по него, той и е пряка конкуренция и поради причината, че е безплатен е още по-голяма заплаха. Жената сигурно го е разучила, сами виждате, че повечето диетолози го отричат, а после съветват да се ядат неща, които препоръчва той. Лично аз мисля, че уважаемата госпожа много добре знае какъв е режима, просто заблуждава хората и гледа да извади максимални облаги за себе си.

# 54
  • София
Добро утро, красавици и красавец!
Честити минусчета на всички!

Мименсита, Честито кръгло минусче!   bouquet

Тая доц. Байкова не  е наред с главата. Може да е амнезирала от нейният режим! newsm78

# 55
Цитат
Мирка казвай бързо днес возила ли си се на трамвай сутринта ....че имам чувството, че те видях
Освен ако не съм се увредила и аз   
хахаха ... не съм се возила никъде,Танче ... надявам се,че не си ми махала  Joy ... пред компа съм и пушек се вдига ... ама много ще се радвам да се видим на 5-ти  Hug
Варненки-страхотни сте - весели,лъчезарни и прекрасни   bouquet
Михи69-браво  Hug вие с Мименсита като се отприщите и глей кво стаа ...  Wink   bouquet радвам ти се много - знам колко чакаше тези минуси  Heart Eyes
ехее Боби73-радвам се ,че те "виждам" ... дано на 5-ти се видим не само виртуално  Hug

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 11:19 от mirka75

# 56
А според д-р Байкова или там който е автор на статията, каква е разликата за организма, когато при всичките диети всъщност го лишаваме от запасите, та да ги редуваме на 15 дни!Те хранителните групи са има - няма 3 бр. и за тялото е все тая под каква форма ще ги получи...

Харесва ми как вече възприемаме провокациите - едно време полудявахме от яд, сега умираме от смях  Peace

Хубав ден на всички, аз всъщност минах да кажа, че ми се ще да дойда на срещата и направо си давам заявка за 1 стол на масата и дано децата да са здрави, за да мога да ги харижа на някой.Тогава с удоволствие и наслада бих си вдигнала нивото на пикочната киселина с някоя пържола и бих си натоварила бъбреците с около литър вода и ако още става човек от мен, бих изпила и едно малко кафе в голяма чаша (ще си нося обезмаслено мляко в бурканче от нас).Тогава ще се забалвявам и смея от сърце на случките от дюканския живот и хич и няма да се притеснявам, че всички ще гледат към нашата маса, защото както стана ясно - ще имам трайни увреждания на мозъка и като така нищо не може да ме притесни... Wink

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора. е, тва е!

# 57
  • София
Само не разбрах къде е рецептата....
Освен извара и лелено семе ли виждам?  Flutter Flutter Flutter
Рецепата е под снимката на опечените пърленки. Не се ли вижда?
Да, има и ленено семе, ей така, за разкош  Grinning
Вещи, права си! Аз не съобразих... но нещата са изопачени и далеч от истината! Просто така им отърва! Все едно! Всеки решава!  bouquet

# 58
Оу,видях я  hahaha hahaha hahaha
Благодаря ти!  Hug Hug Hug Hug

# 59
Добро утро!

пробвам прикачване на снимка според описанието на mimensita  Hug
Само не разбирам това height къде да го туря Crossing Arms
п.п.сега е без height и си е перфектно. Добро описание, мерси Hug

Вещи, благодаря за новата тема, нещо хич не се записвам по темите, ама ще се поправя hahaha hahaha

Кри, мила как върви при теб Heart Eyes

Мерито, четох че още къси рокли си закупила, със здраве да ги носиш. Hug

Айнурчето Hug и аз се чудих къде е newsm78

Ха,ДобрЮтро  Hug Hug Hug

Мтакаааа.......'Начи......
Снощи преядох!  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
С пилешки пържолки и ..............репички   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
'Ми днес пак съм на П и викам чакай да не отиват зян репичките,та....Ей на к'во се получи  hahaha hahaha hahaha ГГЗ

Обаче тая сутрин напраО сЪ оцъклих,циментирах,бетонирах.....Абе направо сЪ куфражирах на кантара....- 300 гр.  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Не ми го побира умът....Как стават тия работи ??????

И мен така ми действат репите, зелето сурово на салата също. Корема къркори, но кантара показва мечтани цифри. Кой му пука. Хубав ден мила Hug

Впрочем отворила съм един файл и само ти копирам кулинарните творения. Ще ги публикувам после и ще избЕгам с парите Joy Joy Joy

Добро да е, Ренка! Hug

Варненки, чудни красиви! Hug

mihi69, браво за минуса! Peace

Боби1973, Hug

Скандинавското Коте Hug се загуби из преспите някъде Sad

Ей не пиша не пиша ама като почна и мухлясвам тука..
впрочем аз днеска съм безделник в къщи и ще тракам у форума ако има нещо интересно Laughing

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 10:10 от tatianka

Общи условия

Активация на акаунт