Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 026
  • 453
  •   1
Отговори
# 30
Ако и аз успея да дойда,как ще ви позная,а? Аз никого не познавам от вас  Embarassed
Ааа Мастерче, няма да се измъкнеш  Grinning . Ти ела в градината на "Дивака", пък ние ще те познаем от снимките  Naughty Simple Smile 

# 31

Мастерче,дай бръжко рецептата за фрикасето. Praynig Praynig Praynig

Сваряваш бяло пилешко месо с 1 глава лук,1 морков и няколко зърна черен пипер.Лука и моркова не ги ползваш в П дните.
Разбиваш 1 кофичка кисело мляко 0,1 % с 2 яйца,1 с.л. трици,сол на вкус в отделна тенджерка или купа.Слагаш на котлона да се загрее.Бъркаш непрекъснато и сипваш на тънка струйка от бульона на месото.Като клокне и се посгъсти,връщаш всичко при месото.Изчакаваш няколко минути заради яйцата(да се обработят хубаво от топлината) и готово.

Ако искаш да има вкус на пиле-каша,само добавяш чубрица и вкуса е същия....

Ако и аз успея да дойда,как ще ви позная,а? Аз никого не познавам от вас  Embarassed
Ааа Мастерче, няма да се измъкнеш  Grinning . Ти ела в градината на "Дивака", пък ние ще те познаем от снимките  Naughty Simple Smile 

ОК.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 32
  • София
В градината ще бъдем и ще си личим и чуваме отдалече  Crazy Embarassed

# 33
добро утроо   bouquet

# 34
  • София
Мастерче, ти ела, пък ще се запознаем Hug
Кри, не искам изобщо да споменам думичката "амнезирала"  Joy , затова ще кажа - объркала си се Sunglasses Да, не сме се виждали от преди Коледа, но да уточня - януари или февруари миналата година - преди повече от година! Hug
Поздравления за минусите на Tonny_bg, didoneti, pink85, Янич Hug  bouquet

# 35
  • София
Кри, не искам изобщо да споменам думичката "амнезирала"  Joy , затова ще кажа - объркала си се Sunglasses Да, не сме се виждали от преди Коледа, но да уточня - януари или февруари миналата година - преди повече от година! Hug
Абе амнезирала съм си и тва е  Crazy Аз си спомням Коледното събиране с подаръците, скоро гледах снимки оттогава. Става въпрос за 2007, де  Crazy

# 36
В градината ще бъдем и ще си личим и чуваме отдалече  Crazy Embarassed

И аз на първата среща като отидох не познавах никого. Ама те си ме познаха  hahaha Joy hahaha  А и като се замисля....нямаше как да сбъркам - много хора на едно място с много минерална вода и кола-лайт на масите hahaha Joy . Ще пробвам да дойда на 5-ти.

# 37
Добро утро! Вижте какви простотии пак ръси из пресата прословутата доц Байкова
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-03-26&article=271962

# 38
  • Варна
Дзак  Hug Hug Hug

Ето сега снимки от нашата безпържолена среща, а снощи бг-мамма реши да не ми дава да влизам  newsm78

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357361

Приятно гледане, аз пък имам да наваксвам с четенето. С две думи само - много се радвам, че успяхме да я скалъпим тази срещичка, защото си заслужаваше да се запознаем със Зори  Hug

# 39
Ох,че сте хубавииииии всичките  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

------------------------------
 .....Все ще се намери някой да плюе! .....То тука има хора дето са години на този режим...Е,те без бъбреци ли са останали или вече са тра-ла-ла,щото мозъка им се е повредил  hahaha hahaha hahaha hahaha
Оф....Аман!

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 09:18 от TheNMaster

# 40
  • Варна
Хубави си ни нправила, Дори! Браво! newsm47

Люска, чуден аватар. От къде ли ти го помня?  newsm48

Отивам, днес малко късно на работа, за да мога да дойда на среща на 5.

Край на шоколада. Долу! Само пиленце и рибка и ще сложим черните потничета. Дано, дано, дано....

Лек и успешен!

# 41
  • София
Кри, а... само се правиш на такава! Значи си спомняш, знаех си аз Sunglasses Абе, ще се познаем! Hug
Горда Hug пробвай обезателно!
Dorchester  Hug Много сте хубави! Супер изглеждате! И сте си изкарали много приятно!  Hug
----
Уфффф! Аман от такива публикации... чула недочула... някой като каже - "яде се само месо",  ми става много жал за него! Когато някой отрича нещо, трябва добре да го познава!

# 42
Добро утро! Вижте какви простотии пак ръси из пресата прословутата доц Байкова
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-03-26&article=271962
Брей, все се чудех какво не ми наред, а то било увреждане на мозъка   Joy Joy Joy Ама пък към добре май се е увредил, че откак съм с Дюкан съм и по-весела и по-щастлива, да не говорим за по-лека, май от мозъка свалям  newsm78 newsm78  hahaha

# 43
 HugВарненски  сладурки греете като слънчица. Супер сте голя ми  сладурки.
Добро утро милички
Снощи ми беше много свинско, не ми се пишеше само ви четях и отслабвах .
Днес съм -800г newsm44 newsm44 newsm44. За 3 дни съм свалила -1.500 КГ. Е няма  по-щастлива  Дюканка от мен. След трудния старт започна истинското сваляне.
На многото нови момичета ще кажа. Момичета не се отчайвайте и на се обезсърчавайте  ако не сваляте в началото .Ако спазвате всичко стриктно започвате да сваляте. Аз съм много щастлива.
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
На ВЕЩИ ще кажа ------скъпа нали знаеш. Има една поговорка. По добре на хората в устата отколкото   в краката .Аз винаги съм била гаднярка, защото съм от хората които казват истината   в очите.  А тя боли .По-добре гаднярка отколкото  лизарка .Вещи моля те дръпни казанчето да прибереш боклука.
Желая на всички лек и отслабващ ден  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
До после, обичам ви благодаря ви, че ви има  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 09:24 от mihi69

# 44
Точно това ме подразни, че при Дюкан се ядяло само месо, а тя препоръчва кисело мляко и риба
 Аз от препоръките на тази мастита диетоложка стигнах до 105 кг, бях се зарибила от рекламата й за кефето Витаголд, дори и тя го пиела  и била много щастлива, че вече и българската жена имала тази възможност да се докосне до този елексир И друг път съм писала де, ама пак, за новичките да не вземат допълнителни химии за отслабване За два-три месеца и 2 грама не свалих и когато го спрях отидох във висините Все пак, може и да съм й благодарна, че пък така открих този режим и най-вече този форум и постигнах това, което никога с други диети не съм постигала
Не искам да ви въвличам в коментари, пуснах го, т к има много новички и да им кажа да не четат такива неща, а да си следват режима по правилата и да разнообразяват храната - в един ден да има по малко от всички позволени неща, а не както вчера четохме само месо
Поздрави за всички с минусчета! newsm51
Добре дошли на новичките  bouquet
Ох, нали и аз съм от амнезиралите, че и лелка, щях да пропусна красавиците от варненската среща - прекрасници! newsm51
Пожелавам лек и отслабващ ден и много  Hug Hug Hug на всички!

Общи условия

Активация на акаунт