Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 644
  • 453
  •   1
Отговори
# 60
Кабела пристигна! Ето още няколко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357448&pid=11264141
парола: didka

Мастърче, от дупето и най-вече от крачетата имам да свалям. Така или иначе по калкулатора на Дюкан трябва да съм 54 кг., т.е. имам да сваля още 5 кг.  Hug

# 61
Да се запиша и аз на 4 стр.- днес ми е І П ден и кантара ме зарадва -1кг след дълъг застой.Свалила съм 11 кг - личи си, но все още не мога да се впиша напълно в темата-пролетта да посрещна като фиданка.Надявам се поне лятото да го посрещна като фиданка.Момичета, благодаря за рецептите, които публикувате , че без тях съм за никъде.Именно от този форум разбрах за диетата и виждам, че има резултат.БАВНО,НО СЛАВНО-НАПРЕД!
Пожелавам на всички дюканки много минусчета!
Оставете я тая докторка.Може пък да я е яд,че отслабваме без нея.

# 62
Впрочем отворила съм един файл и само ти копирам кулинарните творения. Ще ги публикувам после и ще избЕгам с парите Joy Joy Joy
smile3534

# 63
Здравейте!  wavey

Да ви се похваля с -200гр. и да се присъединя към останалите с минусчета днес  Grinning . Много беше интересно, че във вторник, когато започнах моята поправителна тежах 66,5кг., но истинската изненада беше вчера след 1 ден П, когато кантарът показа 64,5 !!! Много яко, успокоих се донякъде, защото бях решила, че трайно са ми се лепнали тия свръх кила.

incendio, благодаря ти за бързата реакция по повод колата лайт вчера  smile3525

mimensita, едно голямо БРАВО от мен за постигнатото до тук! Все така до целта!

Варненки до една сте супер  Hug   bouquet !

Snow4eva, тая пърленка изглежда превъзходно, жалко само дето тук няма истинска извара, а пък cottage cheese на мен хич не ми наподобява на нея...въздъх...

Много целувки на всички!  Heart Eyes

# 64
Здравейте..
Аз живея с мисълта, че днес е петък, отварям темата, настървила се за протеинчета.. чак не можах да осъзная какво става Tired ooooh!

# 65
И на мен пърленката ми изглежда добри,още повече ,че е без трици.Ще я направя още днес.След кексчето,което си направих в МВ се надявам да ми дойде добре.

# 66
Добро утро на всички от мен !
Ето и закуска с едно уточнение – листенцето е само за красота...

Дори и Дидка - благодаря за снимките .
Пожелавам ви лек и отслабващ ден !
[/b]

# 67
  • София
Здравейте:)
На тези с минусчета - честито   bouquet  bouquet  bouquet Браво на вас!!!
Варненската среща - страхотни сте, усмихнати и лъчезарни  bouquet

И аз днес имам минус, но ще изчакам да се затвърди поне ден и тогава ще сменям линийката. Laughing
Хубав и отслабващ ден Simple Smile

# 68
  • София
Snow4eva, тая пърленка изглежда превъзходно, жалко само дето тук няма истинска извара, а пък cottage cheese на мен хич не ми наподобява на нея...въздъх...
Няма ли нещо подобно на magere kwark? Май така се казваше обезмаслената извара на немски...  newsm78 Или си мисля, че съм виждала такова нещо в Германия.
Само искам да кажа, ча на мен изобщо не би набъбнаха от маята, дали аз нещо съм объркала... но при това положение явно може и без нея.

# 69
Момичета, малката ми е в краката и не мога да пиша в момента нито да ви чета, но пък ми трябва спешно (тези дни) препоръка за място в София (магазин, склад) с хубави, но не много скъпи плочки за баня и за подови настилки..

Извинявам се за големия спам!  Embarassed  oops

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 11:00 от СкО®

# 70
Добро утро и от мен.
Нещо ми става напоследък пак има минус 0.6 , но ще изчакам ден два за да видя. То не че е лошо, но малко се стряскам няколко дни под ред се с минуси .
Пожелавам и на вас такова раздвижване.  Hug Дали пък наистина е вярно,че като се запишеш на втора имаш голям минус  Mr. Green
Лек ден на всички !

# 71
    хайде да се отчета за днес , минавам за малко ....... Варненки страхотни сте момичета , много слънчеви и усмихнати !

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ :

В БУРГАС НА 4.04.2009 год от 16.00 часа  ЩЕ СЕ СЪБИРАТ НА СРЕЩА БУРГАСКИТЕ СЛЪНЧЕВИ ДЮКАНКИ ! КАНИМ ОТЧТИВО ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ И ГОСТИ НА ГРАДА !  записване на лични при мен ! / заведението ще го уточним по-късно /

Честити минусчета на всички и продължавайте все така напред !   bouquet  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 10:59 от mmmshushy80

# 72
Добро утро дюканстващи! Как сме днес, надявам се в настроение и готови за режимни подвизи!

Варненки Heart Eyes Hug страхотни снимки видях, много сте хубави! Ох, кога ли ще успея и аз да дойда на някоя варненска среща!

ПП Мастърче Hug Heart Eyes и аз днес съм на пиле фрикасе, ама с гъби, днес ми е последния ПЗ ден, та викам да си похапна като хората. Ето как го правя аз:

Продукти: бяло пилешко месо(предварително сварено или ако ви е останало от пиле на грил или от печено пиле в плик), гъби(предварително сварени), 3-4 скилидки стар чесън, бялата част на стрък пресен чесън, 200мл. прясно мляко 0.1%, 200мл. вода, 1 с.л. натурално царевично нишесте, сол, черен пипер, дафинов лист, бахар, 1 яйце, 2-3 с.л. кисело мляко 0.1%, малко лимонов сок;
Приготовление: Нарязвате или накъсвате свареното пилешко месце на по ситничко, нарязвате на ленти сварените гъби, а стария чесън на филийки. В касеролка(малка тенджерка) или по дълбок тиган си затопляте млякото заедно с водичката и царевичното нишесте(предварително разтворено в студена до хладка водичка), като започне да се посгъстява леко прибавете месото, гъбите, чесъна, солта и подправките, разбъркайте добре и оставете на по тих огън да поизври течността, разбърквайте от време на време за да не загори, когато се посгъсти добавете предварително разбитото с миксер яйце заедно с киселото мляко и лимоновия сок, бъркайте непрекъснато до хомогенност на фрикасето и до неговото окончателно сгъстяване, преди да оттеглите от котлона поръсете с наситнената бяла част от стрък пресен чесън и прясно смлян шарен пипер(или бял, или черен - какъвто имате в наличност). Дори и да ви се стори малко редичко фрикасето(пък и все пак е фрикасе, а не каша) не се притеснявайте, след като си отдъхне от огъня и леко поизстине ястието се сгъстява още малко и става с идеална консистенция. Сервирайте фрикасето гарнирано с пресни зеленчуци( зелена салата с лимонов сок, краставичка). Става като истинско фрикасе, чудесно е!

Хубав и успешен ден на всички, много минусчета на кантара и много слънце в очите! Гушки за всички Hug Hug Hug!

# 73
  • София
mihi69  Hug браво за големия минус!  bouquet
бях обещала пърленките да покажа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357440
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357440&pid=11263719
рецептата не е моя, но я направих и съм доволна, все пак е разнообразие  Laughing а и е вкусно!  chef Снимах я да покажа на мен как се получи, не знам дали авторката е имала друго предвид  Sunglasses

Много добре си се сетила под снимката да е рецептата  Peace

# 74
ха и аз да се запиша от един месец си играя с едно кило ту + ту - толкова малко ми оставаше да се наредя и аз на пейката с осмичките и оснощи се изложиш ама качествено с много нережимна пица яд ме е на мен самата защото знам какво става ама ггз не правете като мен

Общи условия

Активация на акаунт