1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 47

• 30 595
  • 438
  •   1
Отговори
# 90
на тези от нова доста ще им скапем рейтинга. newsm51 на всички които се погрижиха за това.а те от нова дано осъзнаят какво значи хубав филм=100%рейтинг.
сега може да се постараят да не си изгубят аудиторията и да купят дори и част от филма.какво ще ни занимават с този руски сериал че и 100 серии

# 91
Брей,тези писма голяма роля изиграха,а Бену какво се репчи на Керем,той какво е виновен.А утре ще има ли друг епизод?
Много благодаря на момичетата които са се потрудили много  bouquet

# 92
# 93
Брей,тези писма голяма роля изиграха,а Бену какво се репчи на Керем,той какво е виновен.А утре ще има ли друг епизод?
мен Бенну много ме издразни, с това, че се кара на Керем за Мелек.. все едно той може да накара Бурак пак да се влюби в Мелек Rolling Eyes
ама да речем е от хормоните от бременността Mr. Green

# 94
  • Sofia
Охх, изгледах я!! Момичета е невероятни сте!!!!!! Хиляди благодарности към всички !!!!!
Само кофтито е , че не можем да обсъждаме по време на филма...

Много е странно с истинските им гласове, този на Бену хич не ми хареса, но този на Онур си е сексиииии  Embarassed  , а пък на бабка Надиде и е като на стара пушачка  Joy

# 95
Това е Шехразад:"Не вземай решения сам,Онур"

# 96
благодарско мацки за труда   love001,изгледах я на един дах,ама друго си е като са с техните си гласове  Heart Eyes,шехито и тя има страхотен глас,един такъв мелодичен  Party,а мелек найстина сякаш няма достойнство  #Cussing out,как може така да се излага не знам,аз не бих могла  Thinking,керем какво прави при еда  Sick,и в офиса ли бяха  Thinking,че то нали е вечер ,едва ли ша са в офиса  ooooh!,а бенну и тя не е права да се сърди на керем,той какво е виновен за постъпките на брат си  Naughty

# 97
  • Sofia

и си е много права в случая, според мен!!

# 98
Аз бих изиграла ролята на Еда (макар, че не вярвам да се справя), защото ако тя не беше се появила в предните серии, трети сезон нямаше да има Simple Smile Така поне ще ни държат в напрежение иначе няма тръпка  Hug
Оотивам да гледам, а после ще чета, че докато ме нямаше доста сте понаписали, немога да наваксам поне 2 часа  ooooh!

# 99
  • София
На анкетата отговорих с ДА! Всеки актьор може да изиграе ролята на добрия, по-трудно е да се превъплътиш в ролята на лошия  Wink Peace

Аз само да попитам - след като сега си коментирате епизодите, които си ги гледате пиратски, после като ги дават по Нова пак ли ще се коментират, че вече съвсем се обърках  newsm78 Mr. Green

# 100
  • sofia
трудно се коментира екраните ни са заети с филма и преди слушахме , а сега четем , няма как.
благодаря на всички девойки които се трудят.  bouquet
аз и без това не слушам говор, защото съм на работа не мога да им чуя гласовете .

# 101
мен Бенну много ме издразни, с това, че се кара на Керем за Мелек.. все едно той може да накара Бурак пак да се влюби в Мелек Rolling Eyes
Точно това имах предвид,Керем освен да го напляска,щото не слуша батко си Laughing

# 102

и си е много права в случая, според мен!!
Аз пък мисля,че пак прекали,човека и казва,че не е искал да я притеснява,а тя патицата пак му се дръвчи.

# 103
Точно това имах предвид,Керем освен да го напляска,щото не слуша батко си Laughing
тя и неговата не е лесна,кого да защитава по напред-мелек ли,сезен ли или бурак.той е по-средата и не трябва от него да се търси отговорност за постъпките на родата.

# 104
Момичета тая гадина Еда Керем ли ще прелъсти.Леле ако ми падне ще и кръцна  Misc Bombвратлето.Егати злобата afwitch

Общи условия

Активация на акаунт