Кога се раждат най-щастливите деца? МАРТенчето отговаря Пролетта!

• 25 812
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Мери, дали пък не трябва да се прави нова регистрация за класиране по новия правилник newsm78

Гери, струва ми се, че Дени прилича на теб, пък Вики - на баща си Simple Smile

Дакра, аз само три пъти съм сушила, единствено волана на една рокличка на Киара се е измачкал досега. Съдомиялнаат си я ползвам доста усилено, като от тази в новия апартамент съм още по-доволна Simple Smile Друго, което много ми харесва е, че си имаме отделно помещение за пералнята и сушилнята, там онзиден инсталирахме и един стелаж, където си наредих препаратите, парцалите, легените... сега банята ми изглежда много парзна Simple Smile А и така е сигурно, че са далеч от любопитните детски ръчички.

Между другото на Киара все повече й харесва да гледа анимация. Гледа всичко и като свърши казва: "Мамо, искам пак"

# 151
Гери, струва ми се, че Дени прилича на теб, пък Вики - на баща си Simple Smile
Хе-хе Simple Smile Някои пък казват точно обратното....проблема е че са страхотна смесица от външност и характери....и всичките лоши черти са взели и на двамата, за добрите още не сме ги намерили и в нас, за да сравним Crazy

Вики също гледа много филмчета. Тук им купихме от портативните двд плейъри и дори се приспиват с филмчета. В колата си гледат също и през деня се задържа Вики по 10 мин и после важното е само да бръмчи, ако се спре почва рев, като се пусне не се гледа  Simple Smile

# 152
Зайо, страхотни снимки! Много са пораснали и двете ти красавици, а как си приличат, особено на снимката в надуваемия замък! Успех на Вики с тръгването на ясла, пък това, че ще е с кака си е супер.
Манго, рожденничката е много хубава, с каква красива рокля, дълга коса, пу-пу. Пък и ухажор си е намерила вече. Laughing
Съншайн мери, и аз пробвах преди малко са си потвърдя имейла, но ме изплю, явно пак се е претоварила системата им. Хубавото е, че доколкото разбрах няма нужда да се бърза днес, може да си актуализираш профила до 20 май някъде. Стискам палци с приема на всички кандидатстващи!
Гери, успех с подреждането в новия апартамент. Може да измислим някаква среща из Западните райони. Вчера бяхме в Западния парк и останах приятно изненадана от детската площадка там - има интересни и най-вече здрави пързалки, люлки, много е хубаво. Малката от сутринта е заврънкала да ходи пак на "па/р/ка", ама ще остане за друг ден.
Да ви се оплача, подхлъзна се на пързалката и се удари и сега веждата й е яко украсена - синьо червена и подута. Опитах да слагам лед и изстуден компрес, ама не иска.  newsm78

# 153
Поне 10 пъти вкарвах данните и постоянно ми връща обратен и-мейл,който обаче нищо не отваря! Close

# 154
Здравейте и от нас. Мерси за пожеланията за рождения ден на Флоранс Mr. Green Малко съм назад с четенето на темата, ама днес ще гледам да наваксам. Получи се весел рожден ден, макар и само с едно детенце  Sad Имахме и други поканени, но по различни причини не можаха да дойдат. Но Флоранс все пак се забавлява много Crazy Тортата я правих аз и съм много доволна от себе си. Беше си на късмет, защото нямах време за проба, както миналата година. Ето снимка с рожденичката и тортата, почерпете се, макар и виртуално Hug

Най-важното за мен беше, че Флоранс веднага разпозна, че тортата е жаба, и започна да вика радостно: ква-ква, ква-ква Laughing
Рожденичката категорично отказа да облече рокля  Crossing Arms Подредих 2 рокли и един панталон и й казах да си избере. Тя директно ми отговори: патальон! Овне, кво да го правиш Crazy

# 155
Пчеличка,и ти си кандидат за откриване на бутикови торти!   chef
Тортата ти е страхотна! Hug А Флоранс много е пораснала,и какви сини очиии!Много ми прилича на теб,доколкото си те спомням! Heart Eyes

# 156
Добро утро с кафенце и чайче по избор!
Joy
Автоматът работи без монети!

# 157
Адашке (Вава), винаги си толкова духовита.  Hug
Гери, много се радвам за вас. Всичко звучи страхотно - сушилня, миална, а най-много ми хареса това, че си имате отделно мокро помещение...  Simple Smile За мен - само мечта.
Вики и тя гледа много филмчета, сега в яслата не гледа и това ми харесва. Иначе по цял ден само гледаше анимации.  Crazy
Пчеличка, супер торта. А Флоранс толкова е пораснала...  Heart Eyes
Зайо, имаш две страхотни дами в къщи. Вики и тя е голяма фурия, така че... нямаме избор, ще им се радваме и това е.  Hug
Мери, успех с градината...  Peace
Аз съм на нова работа и малко нямам време да влизам внета, но ще се опитам поне веднъж на ден да ви "наглеждам".  Sunglasses
Приятни разходки на всички, които ще излизат, а на останалите лека работа.   bouquet

# 158
Добър ден  bouquet
Във Варна е доста ветровито днес.
Слънцето се опитва лекинко да надникне ,обаче още му е трудно Sad
Моята дъщеря вече 20-ти ден подхвана с гнойна ангина.Веднъж пи едно лекарство -уж се пооправи.
Зарази Виктор-айде и той на антибиотик.Слава богу на него му мина за дни.
Нея обаче я повтори CryСега сме на втори антибиотик...тя е една клечка,хич не и се яде...ужасТТТ ooooh!От дни температурата и не е спадала под 38 градуса....пфууууууу ще се свърши това дете.Сега вместо да щурее през ваканцията-стои и боледува в къщи. Tired
Виктор постоянно я търси "Къде е кака....".А аз гледам да са изолирани колкото е възможно...охххх.
Айде оплаках се/нещо неприсъщо за мен /обаче ми идва в повече.
Целувки и прегръдки на всички Вас,прекрасни дами  bouquet

# 159
Това е защото сливенският вятър ми е продухал главата. ku-ku

# 160
Това е защото сливенският вятър ми е продухал главата. ku-ku

Joy Joy Joy
Мъжът ми е живял няколко години в Сливен, сега вече си обяснявам някои неща....  Laughing

# 161
daninka, много неприятно.Дано вече да се оправя вашата кака и поне последните дни да се наслаждава на ваканцията.
На моята съседка дъщеря и болна от шарка, а малкото и момченце е с Мити в една група в яслата, така че чакаме шарката и там.
Пчеличка, тортата е страхотна на визия, а предполагам и на вкус. Флоранс наистина много е пораснала Hug
Зайо,големи са ти сладурани щерките.Помъчих се да определя,коя на кого прилича, но се отказах.Все пак и на мен ми се струва,че ти си взела повече участие при Дени, а при Вики - баща и Grinning

# 162

Честито на последните ни мартенски рожденници, бъдете здрави, умерено палави и много весели деца.

Флоранс е станала страхотна госпожица, не мога да я свържа въобще с бебчето, което беше. Подозирам, че като попорастне още малко ще разбива мъжките сърца едно след друго.
Гале, какво прави Васко, пращаш ли му редовни поздрави от нас  Mr. Green
Гери, супер- голям е кеф в ново жилище, пиши ни и как е Митко.
Целувки на всички от нас

# 163
Благодаря ви момичета, но определено Вика ме изкарва извън нерви. Точно преди малко я набих и ги сложих да спят. И сега се чувствам така, все едно света се е стоварил върху мен и трябва да го нося....адски ми е гадно...но просто е голямо мрънкало, не ме слуша, все трябва да я убеждаваш по 10 мин и не ме оставя за секунда, точно сега когато по цял ден тичаме, местим се и съм капнала Sad И няма кой за 5 мин да ни замести и понякога изперквам, макар да знам че е грешно...и въпреки всичко  #Cussing out

# 164
zayo, не се изнервяй. Сигурно ви е много трудно сами и надалече, но е хубаво да знаете, че имате нашата подкрепа.

Мини, видях, че сте записали цялата фамилия. Ходихме в събота на пиано-бар и добре подивяхме.
Гери, веднага те привлякоха за срещи в другите софийски райони!  Hug
Данинка, пожелавам ви бързо оздравяване без усложнения. Hug
Тази вечер в нашата градинка пред блока имаше едно болно детенце, а и беше много студено. Надявам се да не прекараме в болести останалата част от ваканцията.

Общи условия

Активация на акаунт