СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 49 089
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Ако приемем да пишем жалба, може да се пусне и до Омбудсмана. Не вярвам да направи нещо конкретно (но знаеш ли), но със сигурност ще вдигне малко шум. Пада си по тази част WhistlingОсвен това, може да се пусне жалба on-line.  А и нека кметът поработи поне преди изборите.

# 616
Реди съм  Simple Smile Има ли вече текст на листовките? Утре да дам на мъж да ги принтва и започвам разпространение в квартала (Красна поляна).
Добре е поканата да се изпрати най-късно до края на седмицата, за да няма оправдания, че програмата на "важния" кмет е много натоварена и не е имал време да я уважи.

Текстът на поканата към ББ почвам да го мисля след малко. Ако ти се пише, дерзай и ти.  Simple Smile
Текстът на листовките е вариант № 1 както виждам от резултатите от анкетата. Аз изчаквам само да се включи diana_t и да даде знак да печатаме, защото тя се занимава с това по принцип, и възнамеряваше да качи текста някъде и всички да го изпечатаме оттам, за да няма разминаване в оформлението и форматирането. Но тя писа по-рано днес, че децата й са болни, та сигурно няма да има физическа възможност. Предлагам да изчакаме тази вечер и утре сутрин и ако не се включи тя, да печатаме вариант № 1 и да почваме разпространение.
Аз живея в центъра до Халите, също и blanc, с нея двете ще разпространяваме наоколо из центъра, а също и в парка Заимов, в градската градина пред театъра, и по Витошка можем. Аз ходя понякога и в градинката до Била на Опълченска, ако няма други доброволци за там, мога да я поема също...

# 617
Аз мисля,че за сега е рано..за това.
Според мен, ще се разпилеем, ако действаме едновременно на всички фронтове.
Идеята сега е, че се борим за повече места, така че да има място за всички желаещи деца.
АКО това се случи, критериите могат да си останат такива..
В момента няма смисъл да атакуваме регламента, защото най-много да го спрат и да ни върнат да чакаме пред градините..
АКо за вас е ОК..за мен няма проблем..
Но със сигурност няма да има нулева година..защото тогава, вместо да изпишем вежди, ще извадим очи и съвсем ще затворят градините..
Та..не ангажирам никого с личното ми мнение, но..не мисля, че сега е момента..
..
Ако все пак решим да атакуваме..- почти всички критерии са дискриминационни.. Peace

# 618
  • софия
щурчо, аз като се сетих за Омбудсмана имах идея да му пратим жалба в контекста на протеста ни - липсата на места и политика за решаване на проблема. Нали той е "институция, призвана да се противопоставя на лошите административни практики и да брани правата на хората". ?

# 619
щурчо, аз като се сетих за Омбудсмана имах идея да му пратим жалба в контекста на протеста ни - липсата на места и политика за решаване на проблема. Нали той е "институция, призвана да се противопоставя на лошите административни практики и да брани правата на хората". ?
Peace Peace Peace Подкрепям..
Колкото повече хора включим - толкова по-добре..
Както с петицията..

# 620
  • софия
Именно. Петицията под формата на жалба. Само трябва да определим от чие име да се изпрати. Оn line формата за жалби изисква имена и мейл за контакт. Мисля, добре е да е някой от инициативния комитет?

# 621
Именно. Петицията под формата на жалба. Само трябва да определим от чие име да се изпрати. Оn line формата за жалби изисква имена и мейл за контакт. Мисля, добре е да е някой от инициативния комитет?

И от твое име става..
Действай..Ние ще подкрепяме с каквото можем  Peace

# 622

И от твое име става..
Абсолютно. Съгласна съм. Пиши му от твое име...

# 623
  • софия
Оки.  Peace

# 624
  • Върху лъчите на Слънцето.

И от твое име става..
Абсолютно. Съгласна съм. Пиши му от твое име...
Браво, момичета! Hug

# 625
в. Труд
Срив в системата за кандидатстване в детските градини и ...
/цитатът може и да НЕ Е 100 % верен,НО е близък до изказът/

# 626
  • софия
Добро утро Coffee Пуснах жалба на г-н ти Гиньо Ганев.

# 627
Добро утро звънче,
благодари ме ти.Нека да има ЗВЪН в пространството за да се чуят проблемите на родителите в София!

# 628
То е ясно на всички, че явно има добро желание нещата да станат както трябва, обаче явно фирмата и хората, които работят в нея /визирам пак администраторите на сайта на ИСОДГ/, не си разбират от работата!!!

Не искам да ги обиждам, но така се получава... все пак преди да пуснеш един продукт /информационен/ то той се тества и така се изцистват голяма част от грешките... а явно ние-родителите тестваме продукта им и си късаме нервите  #Cussing out

zvanche много ти благодаря пак и ще послушам съвета ти... ще изчакам пък да видим  Wink На 8.04 ще го мислим пак!!!
Днес - почивен ден за нервната ни система  Laughing

anelka119 и мояпроблем е такъв... виж малко по-нагоре!!!

# 629
Честито на преминалите първа стъпка!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт