СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 49 205
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 555
Все повече се убеждавам, че трябваше да има критерий - поне единят родител да е раждан в София! Първо да се приемат децата на тези семейства и после всички останали по другите критерий! И без коментари сега за дискриминация, моля!

smile3534 smile3533 newsm62

# 556
  • София
не знам дали някой е получил потвърдителен мейл.
И аз като всички вас го очаквам от 10.30 сутринта.
Явно отново има сериозни проблеми.
Интересно защо, когато се регистрира човек в някой чуждестранен сайт мейлът пристига за няколко минути, а тук трябва да си късаме нервите в неизвестност дали ще дойде потвърждение и кога????
Просто всичко е безумно!!!!!! #2gunfire

# 557
Все повече се убеждавам, че трябваше да има критерий - поне единят родител да е раждан в София! Първо да се приемат децата на тези семейства и после всички останали по другите критерий! И без коментари сега за дискриминация, моля!

Показателна реакция за човек, който се натрапвя някъде, където не е желан!   Mr. Green
Запушва си ушите и започва да вика бля-бля-бля...
Ма то е показателно и за първите 7!  Mr. Green

# 558
 hit Чакане му  е  мамата!
Все повече се убеждавам, че трябваше да има критерий - поне единя родител да е раждан в София! Първо да се приемат децата на тези семейства и после всички останали по другите критерий! И без коментари сега за дискриминация, моля!
Аман от нервни пришълци!  Crazy
Съгласна съм напълно! Аман от провиция!!!!!!!

# 559

Показателна реакция за човек, който се натрапвя някъде, където не е желан!   Mr. Green
Не знам за раждан в София, но имаше много по-добри идеи за подреждане - например - 2 г. адресна в София- 2 т., 1 г. -1 т., от 6 месеца - няма точки. А сега са изопачили тоя критерий така, че можеш да станеш жител 1 час преди да запишеш детето.
Да не говорим колко перничани сутрин карат децата си в софийски ясли и градини. Ясно е че работят тук, но пък в края на краищата тия градини и ясли от нашите данъци се издържат. За пример - в нашата ясла (само ясла) водят две близначета от Перник всяка сутрин. И накрая тях  ще ги приемат, щото получават повече точки за близнаци, отколкото ние, които живеем и плащаме данъци в същата община, в която е яслата, градината... Ама то каквито общинарите, такива и правилата и критериите им...

# 560
Права си!
Аз имам лични наблюдения за местожителството на общинарите!
Ми не са от София!  Sick

п.п. Представям си колко готино щеше да бъде да получа 31 точки за 31 години жителство в града..  Whistling
Ама не би поради горната причина..  Close

# 561
не знам дали някой е получил потвърдителен мейл.
И аз като всички вас го очаквам от 10.30 сутринта.
Явно отново има сериозни проблеми.
Интересно защо, когато се регистрира човек в някой чуждестранен сайт мейлът пристига за няколко минути, а тук трябва да си късаме нервите в неизвестност дали ще дойде потвърждение и кога????
Просто всичко е безумно!!!!!! #2gunfire
Обясниха ви, че не се пускат автоматично и веднага мейлите за да не влязат в спамарките листи на Интернет доставчиците и пощите.
Изглежда не си давате сметка, че въпреки, че хиляди ще кандидатстват и имат проблеми с градините то на фона 2 милиона софиянци, са капка в морето и света не се върти около вас  Crazy . И доставчиците като нищо ще ги блокират.

# 562
...на фона 2 милиона софиянци...
Еххх, де да бяха тия 2 млн. верно софиянци..  Mr. Green Crazy
А то всъщност сме има няма 900 хиляди..  Tired

Спирам, че файда - йок! Whistling

# 563
  • Върху лъчите на Слънцето.
а) още от сутринта ще може да препотвърдите адресите на е-поща, чрез които ще става влизането в новата система. Просто трябва да въведете ЕГН на детето и паролата и да потвърдите адреса на е-поща. Ще получите съобщение по е-поща, което трябва да отворите и да натиснете на връзката за потвърждение. От този момент нататък ще влизате в новите обединени профили на семейството с адреса на е-поща и същата парола;

б) по-късно през деня тези, които са преминали първата стъпка ще могат да актуализират информацията в профилите и кандидатурите си.

Екип ИСОДГ, преди 3 часа въведох ЕГН-то и е-пощата си, но все още  не съм получила никакво съобщение? Колко време трябва да се чака? Сега не мога да влезна в системата изобщо, а поради това не мога да ползвам и формата за обратна връзка ,за да питам там.

# 564
Обясниха ви, че не се пускат автоматично и веднага мейлите за да не влязат в спамарките листи на Интернет доставчиците и пощите.
Изглежда не си давате сметка, че въпреки, че хиляди ще кандидатстват и имат проблеми с градините то на фона 2 милиона софиянци, са капка в морето и света не се върти около вас  Crazy . И доставчиците като нищо ще ги блокират.
[/quote]

Това е вярно, но можеше да предприемат една акция сред по-големите доставчици на интернет в София - БТК, мегаланите, спектър, орбител и да ги помолят да настроят филтрите си за ден два да пропускат съобщенията от Сирма. Да не говорим, че на практика филтрите дори не са при IPS-тата, а са при доставчиците на е-поща, така че фирми като mail.bg, abv.bg и другите с радост ще помогнат на потребителите си да получат желания мейл. Но всичко опира до предварително мислене, планиране, а на тази система това й куца от самото зараждане.

# 565
  • София
Ето го нашият материал по темата  Wink

# 566
Някой може ли да се похвали че е получил е-мейл за потвърждение.Аз чакам от 9.00ч и нищо...

и аз не съм получила потвърдителен мейл  Naughty от 10ч чакам  Crossing Arms

# 567
СПАМ: Mpulle, много ти е сладък Станиславчо! Да ти е жив и здрав!  Heart Eyes

# 568

Не знам за раждан в София, но имаше много по-добри идеи за подреждане - например - 2 г. адресна в София- 2 т., 1 г. -1 т., от 6 месеца - няма точки. А сега са изопачили тоя критерий така, че можеш да станеш жител 1 час преди да запишеш детето.
Да не говорим колко перничани сутрин карат децата си в софийски ясли и градини. Ясно е че работят тук, но пък в края на краищата тия градини и ясли от нашите данъци се издържат. За пример - в нашата ясла (само ясла) водят две близначета от Перник всяка сутрин. И накрая тях  ще ги приемат, щото получават повече точки за близнаци, отколкото ние, които живеем и плащаме данъци в същата община, в която е яслата, градината... Ама то каквито общинарите, такива и правилата и критериите им...

съгласна съм изцяло ама вече е късно за съжаление ............................

СкО® Мерси  Hug колкото е сладък толкова е и палав Simple Smile

# 569
  • нейде там, където ....
Нана, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт