СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 49 092
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 630
Дааа, аз също все още не мога да вляза в профила. Но това ще стане "след известно време".  Laughing

# 631
Звънче, опасна си!  Hug  bouquet

Дано повече хора са като теб!  Sunglasses

# 632
добро ютро!! Mr. Green
аз преминах първа стъпка, но от снощи ми излиза ето това"    * Профилът е прехвърлен успешно. След известно време ще получите достъп до информация за семейните профили."
 Rolling Eyes newsm78 кога ли ще преминем??

# 633
  • София
Ето това ми изписва от вчера Профилът е прехвърлен успешно. След известно време ще получите достъп до информация за семейните профили.
Не е уточнено след колко време, вече мина един ден... Да видим...

# 634
добро ютро!! Mr. Green
аз преминах първа стъпка, но от снощи ми излиза ето това"    * Профилът е прехвърлен успешно. След известно време ще получите достъп до информация за семейните профили."
 Rolling Eyes newsm78 кога ли ще преминем??

И аз съм на същото положение!Не остава друго освен да проявим малко търпение и да изчакаме още 1-2 дни.Всички сме нервни(съдя по себе си  Laughing)но това е положението Weary

# 635
  • София
Момичета, при мен е малък ужас и вчера изобщо не можах да си пусна и компютъра. Сега ще оформя бланката и ще я пусна. После ще гледам новините и репортажа, както и статията в дир.бг. Ще кажа на мамата от ТВ за протеста- дата и час, ще видим кога и как ще го излъчат. Засега не казвам коя е, защото мисля, че държи на анонимност във форума.

При протеста и разговорите е много важно да кажем, че искаме не временно решение на проблема, а цялостна стратегия и политика за грижите за нашите деца. София се превръща в една малка България. Населението на държавата идва насам. Младите хора, които работят тук, плащат данъци и трябва да има подходяща инфраструктура, заложена в градоустройствените планове, които се гласуват. За да работят пълнощенно и да внасят големи данъци, родителите трябва да са спокойни за децата си и да имат условия за това! Ако на една майка децата посещават ДГ тя ще може да започне работа на пълен работен ден, на сериозна работа с голяма заплата! В момента хиляди квалифицирани млади жени нямат възможност да започнат работа, за която са учили с години и са вложили средства, просто защото няма кой да гледа децата им. Бабите също няма да напускат работа за да се грижат за внуците си и ще плащат данъци на държавата. Всички, включително и нямащите деца имат интерес да има достатъчно детски градини за децата на държавата ни!

# 636
Честито на преминалите първа стъпка!  Mr. Green

Дааааа.... Честито на малкото богоизбрани!

Които не могат да влязат в профилите, въпреки че са успели да преминат първа стъпка.  Laughing  Но все пак чакахме почти цял ден за мейл, а сега ще трябва да чакаме почти два, за да влезем успешно и да видим информацията  Wink , после пък почти три, за да можем най-накрая да променяме нещо.  Whistling Все пак - добре е, че това ще стане преди май месец. Party

# 637
Честито на преминалите първа стъпка!  Mr. Green

Дааааа.... Честито на малкото богоизбрани!

Добре, че е Господ значи, че ако се надяваме на добре свършена българска работа има да си почакаме...  ooooh!
п.п. То не, че е голямо геройство тая първа стъпка де.. Сега да видим колко ще чакаме, за да си видим профилите..  Sick

# 638
Викате, крякате, ама ще видим колко от вас ще имат смелостта да го направят лично пред общината следващия четвъртък.   
Да не стане пак "ние във форума много знаем, обаче скрити зад никове си го говорим."

newsm10

# 639
  • София
Ние така или иначе си чакаме, но да бяха казали, че примерно от май ще се променят профилите и ще се кандидатства и щяхме да си знаем, а не от 6 април. Дразни ме не друго, а това, че за пореден път сме подведени и сме им опитните зайчета.  #2gunfire

# 640
.

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 08:56 от СкО®

# 641
Добро утро  момичета искам и аз да се включа към вас и да помогна с каквото мога.Само пратете вариант на листовките и ще си го разпечатам и раздам из Люлин Grinning

# 642
  • София

Листовките за протеста са готови. Позволих си да направя леки корекции, незабележими Wink
Файлът е качен в поща в  абв.бг , в чекмеджето, сега ще го пусна и от личният ми имейл за да стои в кутията.
e-mail: protest2009@abv.bg,
парола: protest

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 15:03 от bubanka

# 643

Листовките за протеста са готови. Позволих си да направя леки корекции, незабележими Wink
Файлът е качен в поща в  абв.бг , в чекмеджето, сега ще го пусна и от личният ми имейл за да стои в кутията.

Дава ми грешен потребител или парола Rolling Eyes

А от 15ч вчера си седим на Профилът е прехвърлен успешно. След известно време ще получите достъп до информация за семейните профили.  Уж половин час щяло да отнеме #2gunfire

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 15:03 от bubanka

# 644
  • София

Дава ми грешен потребител или парола Rolling Eyes

Заключен профил

Въвели сте грешна парола пет последователни пъти. Пощата Ви се закючва автоматично за определен период от време, през който няма да можете да я отворите, дори и с правилната парола. Това е мярка за защита на Вашата поща от недоброжелатели. Изчакайте 10 минути преди отново да въведете паролата си. Извинете за неудобството.

Може би начинът за разпространение е грешен.

Нека, ако някой има сайт, на който може да бъде качен да пише!
До тогава ме търсете на скайп

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 15:04 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт