За банани, "млечен път", БУРГАЗлии вече на "Кръстопът"

• 18 830
  • 320
  •   1
Отговори
# 150
 Каси не мога да препоръчам педиатър там /май само Василева съм чувала/, но по въпроса с бебетата - срещаш се с избрания от теб лекар преди да родиш, уговаряте се и след събитието се връщаш и му се обаждаш да дойде у вас  Peace

# 151
Wish честито за памперса!

Времето се развали днес  Wear Umbrella, ама за малко ще е.

Kasidy като ви изпишат ще ви дадат епикриза от болницата. Трябва да се занесе на лекаря, който сте си избрали и той най-късно на другия ден да направи домашно посещение и да види бебчето.

# 152
Е добре, де защо не сте по опашките в градините  newsm78 Всички ли сте връзкарки, ей  Mr. Green

Kasidy в Трета педиатър и аз не мога да препоръчам, дори избягах оттам от Янева. Василева, май не е Джи Пи, или поне като "лекува"  веднъж Митко ме пратиха при нея с направление, че е специалист. Ама останах с впечатление, че е голяма фенка на АБ и многото дълги рецепти. Както и да е де, другаде го заведох детето и се оправи за два дни без АБ  Peace

# 153
Момичета добро утро,вчера мина един господин в офиса и си закупих от него карта за намаление на прегледите на ЕЛ МАСРИ както и за очната клиника Бургас,намалението е 50% от всички услуги които предлага болницата и лабораторията ,картата е за 1година и струва 30лв.Някой има ли наблюдения за специалистите там.....моля да сподели!
wishнаправо го урочасахме ние това време да знаеш....и ние така се издокарахме вчера ама като се прибирахме снощи след гимнастиката на щерката ни замръзнаха гърбовете!

# 154
  • Бургас
Е добре, де защо не сте по опашките в градините  newsm78 Всички ли сте връзкарки, ей  Mr. Green

Оххххх, не засягай болната ми тема. Мъжа ми от 3.30 чака пред детската градина. Бил е първият с подадени документи и е номер 25!!!!! ПИСНА МИ ОТ ВРЪЗКАРИ в тая държава, еййййййй  #Cussing out

Или трябва да се радвам, че може би са ни приели  Praynig

# 155
Ira, направо ме плашиш, освен ако нещо поста ти не е първоаприлски  Rolling Eyes

Мъж ми е на работа, детето е болно , аз съм в болнични.... и не знам кога и как ще стигна до градината... мислех по обяд, ама явно ще съм извън листите, кой знае какъв номер ще ми дадат 

# 156
  • Бургас
Ira, направо ме плашиш, освен ако нещо поста ти не е първоаприлски  Rolling Eyes

Мъж ми е на работа, детето е болно , аз съм в болнични.... и не знам кога и как ще стигна до градината... мислех по обяд, ама явно ще съм извън листите, кой знае какъв номер ще ми дадат 

Амелия, напълно сериозна съм. Дори бях изключила, че е 1 април... толкова ми е бясно ...

# 157
Касиди, ние сме в Трета поликлиника, дечко де, аз не съм там. Док се казва д-р Дюлгерова. Обръща ми внимание винаги като се обадя по телефона за каквото и да е, на консултации също не ме претупва, не си налага мнението а препоръчва това и онова.
Сравнително млада е, не се шашка излишно, нито пък мен, засега съм доволна, но Стилиан никога не е боледувал, така че не мога да знам в това отношение как се представя с илачите.
Иначе дойде в къщи като се роди той, прегледа си го и там дъра бъра квото се прави. Ако те интересува на лични ще ти дам телефон.

# 158
  • Бургас
Касиди, ние сме в трета поликлиника и аз не съм доволна от Бистрева. При нея записах Алекс, но и тя много обича да работи с антибиотик. Освен това в извънработно време не си вдига телефона. Така че и аз искам да я сменям. Не ти я препоръчвам.

# 159
  • Бургас
Касиди, препоръчвам ти Елка Попова! Доволна съм много, вече 11 години. Успех!

# 160
Касиди, препоръчвам ти Елка Попова! Доволна съм много, вече 11 години. Успех!
явно въпрос на гледна точка-аз пък то4но от нея не съм доволна и мислех да питам за друг педиатър отзиви тук-то4но тя веднага ми изписва антибиотик,който аз естествено не давам и не ми направи добро впе4атление,4е когато НИЯ беше болна й видя гърлото без да я 4уе със слушалка и направо хвана да пише рецептата-аз я подсетих да я преслуша все пак-от Василева съм по-доволна,но тя не е ли4ен лекар-като й казах,4е давам хомеопати4ни ми изписа само някакви сиропи на билкова основа и се съгласи,4е не ми трябва антибиотик-в този ред на мисли,някой да сподели за педиатър от който е доволен независимо в коя попликлиника е Praynig
Ками,побързай за градините-аз бях в едната 3 та днес-а отидох в 6.45 ,а майка ми била 28 пак по същото време отиде-на моя номер пише 519-така,4е не се притеснявайте-може това да не е поредния номер а да са раздали номера общи за градините-на мен директорката ми каза,4е щом съм в района си и подавам 3 та със сигурност няма да имам проблеми Peaceдано де

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 11:47 от МЕРЕЛИН

# 161
...оф, какви документи искат за записване, освен акта за раждане

# 162
  • Бургас
...оф, какви документи искат за записване, освен акта за раждане

Служебни бележки, че сте на трудов договор.
И копие на акта, заедно с оригинала за сверка.

# 163
Аз подадох в 3 градини, в едната сме номер 136, в другата 90, а в третата 140. Но номерата не започват от 1-ви номер. В първата градина - Златното ключе, където най-много чаках започнаха номерата от 79. На Левски в Радост сме 90 номер, там приемат само една група от 30 деца, и ходих и на Вардар, и там са една група, но градината е страхотна. Където стане хич и няма да се нервирам, ако никъде не ни вземат ще я запиша в Славейков някъде.

# 164
  • Бургас
Ох, ами значи логика никаква няма в номерата. На Вардар са започнали записването от 70-ти номер ... (това златно ключе не е на Вардар, нали?)
МЕРЕЛИН, а майка т на коя  е била 28 номер? Защото ако не е била на Кристиан Андерсен 28, теорията за разпределените номера между градините съвсем пропада ....  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт