ПЛЕТАЧКИ засмени майсторят пролетни премени

• 35 795
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
Фиф, да, рокля трябва да стане  Simple Smile.
Само че не искам да има подплата отдолу и още не съм измислила модела как да го направя, че да е плътно от талията надолу до някъде и да изглежда хармонично, а не като добавък  Simple Smile. Затова засега съм я захвърлила - от време на време поплитам по някое листо докато ми дойде музата  Simple Smile Simple Smile. Иначе вдъхновението за цветовете е онзи толкова известен брой на Журнал мод с розовата Фея на цветята

# 256
Страхотни неща сте наплели!Поздравления за всички!   bouquet

Направо се засрамвам  Flowers Bouquet
Отдадох се на едни диети и нещо загърбих плетките, но обещавам да се взема в ръце.

kabzimalka много добре ти стои туниката,голяма веселба сте заформили!
Моят син беше на олимпиада във вашия град и много му е харесало там.

# 257
  • в баира
Само че не искам да има подплата отдолу и още не съм измислила модела как да го направя
Да предложа?

# 258
  • София/Овча купел 2
Уау!Ама големи красоти бе.И аз мога да предложа нещо,което адски много ми харесва и никога няма да мога да изплета.Имам и схема.

# 259
адски много ми харесва и никога няма да мога да изплета.Имам и схема.

Кажи му  никога,че да ти стане бързо  и лесно! Simple Smile
Лична житейска мъдрост Peace

# 260
Фиф, да, рокля трябва да стане  Simple Smile.
Само че не искам да има подплата отдолу и още не съм измислила модела как да го направя, че да е плътно от талията надолу до някъде и да изглежда хармонично, а не като добавък  Simple Smile. Затова засега съм я захвърлила - от време на време поплитам по някое листо докато ми дойде музата  Simple Smile Simple Smile. Иначе вдъхновението за цветовете е онзи толкова известен брой на Журнал мод с розовата Фея на цветята

Господи,каква красота искам я.обожавам рози.
направо 6те я сънувам,страхотна е

# 261
хихи, тази блуза си върви с тази талия Simple Smile

# 262
зaбравих ,
а как ли 6те изглежда ако листата са в преливно зелено а малките цветя и те в розово.
ако някой реШи да го издокара така,колко Ще струва да си я купя.размера ми в бг 42,моля ако някой се навие да ми пиШе на ли4ни за да преценя мога ли да си позволя този лукс.благодаря предварително.
майка ми плете на една кука,но няма да се навие 4е са дребни мотивите а тя не е първа младост

# 263
  • Глоджево/близо до Русе/
kabzi,туниката е страхотна ,разгледах всичките ти снимки от базара,на една от снимките мярнах и голямото момиченце на Дидк@(познах я по диадемката с цветя),а това русо майче до нея Дидк@ ли е?А други познати плетачки има ли там?Поне на снимки да ви видя,че много ви се радвам,а може някой ден случайно да се срещнем в Русе Grinning

# 264
zoo, страхотна жилетка! Поздравления!

Hug Hug

# 265
Уау!Ама големи красоти бе.И аз мога да предложа нещо,което адски много ми харесва и никога няма да мога да изплета.Имам и схема.

Леле много е готина тая жилетка. Дали случайно няма да дадеш схемата  Rolling Eyes

# 266
  • Севлиево
Урааа  newsm44 приключих с паното точно в този момент. Сега вече ми олекна  newsm68
Утре ще пера и гладя и разбира се ще снимам. Peace

# 267
Лошото е,че открих,че напоследък още съм се уширила в ханша и качи-речи съм се качила с 1 нагоре в номерацията на панталоните.... Confused Ма кво пък,като гледам рускините в осинката какви са глигани и с какви дантели се пускат,що да не се барна и аз с нещо ефирно,а? Mr. Green

Амели,паднах от смях.То и аз от тази коледа се качих с ДВА номера,не с един,като родих,бях по-слаба.

Мама на Дили,Дидка е мацката с голямата футболна шапка на главата.Други познати плетачки май нямаше.

Мами от Русе,да си спретнем срещичка,а?Аз до края на седмицата съм в отпуск.

Доци,поздравления за свършеното пано.Голям труд вложи,дано и възнаграждението ти е подобаващо на труда ти!

# 268
kabzimalka - като гледам доста сте се забавлявали -  и малки и големи  newsm68

dodofit - благодаря ти  Grinning

silvi ch - преди доста време ми мина през главата някаква идея за "нещо" с листенца, но го забутах в архива дето се вика, обаче с това дето го показваш май ще го мина на по-преден план  Laughing

# 269
Ей момичета пак красоти показвате! Евалла  Hug
Аз си поръчах прежда от Статекс и сега се моля да ми отговарят цветовете на цветовата карта.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт