Къде в Бургас (16)

• 40 117
  • 431
  •   1
Отговори
# 255
Извинявам се предварително ако е питано,но нямам възможност да изчета всичко назад  Embarassed.На 30.05. сме канени на сватба и моето момченце ще е шафер,та въпросът ми е  от къде мога да намеря костюм  или поне панталон и бяла риза.По магазините са главно спортни дрехи.

официални детски костюми и тип смокинг има на улицата на тоалетните на К. и Методий. Там има и черни и бежови, пък и други може да се докарали, с бели ризки и с елечета има.  Peace

Много ти благодаря,спаси ме от здраво обикаляне още утре ще отида   bouquet

# 256
Здравейте Simple Smile

Някой знае ли къде има магазини за работно облекло, по- точно медицински униформи, чехли, такива неща?

# 257
Здравейте Simple Smile

Някой знае ли къде има магазини за работно облекло, по- точно медицински униформи, чехли, такива неща?

на ул. републиканска /цар симеон вече/ , малко преди гурко да завиеш за ул. Гурко има магазин за такива принадлежности, може там да провериш.

# 258
Здравейте Simple Smile

на ул. републиканска /цар симеон вече/ , малко преди гурко да завиеш за ул. Гурко има магазин за такива принадлежности, може там да провериш.

Мерси, ще проверя Hug

# 259
  • Бургас
Някой знае ли къде продават ластик около Краснодар или в Славейков?
ела ще ти дам  Mr. Green

# 260
Момичета, къде продават детски закачалки за дрехи? За гардероб...
Искам да подредя ризките и панталоните на малкия, а имам само 4-5 ...

Ладида, поръчахме костенурката ...
128 лв. е в Полием, тази година. По-добра цена от сайта! Simple Smile

# 261
Момичета, къде продават детски закачалки за дрехи? За гардероб...
Искам да подредя ризките и панталоните на малкия, а имам само 4-5 ...

аз си взех от Практикер

# 262
 Close  майка ми сега ми се обади , че ще спират водата за 2 дена.

Само това намерих :

Водата ще спре от 6,00 часа на 28-ми април и ще дойде в 16,00 часа на следващия ден. Само комплекс "Меден рудник" ще се размине с по-кратко безводие - там то ще започне в 6 сутринта на 29-ти април и ще продължи до 00, 00 часа на 30-ти април.
Поне 2-3 дни след като бъде пусната, водата за пиене ще трябва да се преварява, обясниха от водното дружество.

# 263
  • Бургас

Ладида, поръчахме костенурката ...
128 лв. е в Полием, тази година. По-добра цена от сайта! Simple Smile
супер! Да я ползвате много и със здраве!  Hug

# 264
  • Бургас
Дами къде може да се опече агънце на порции
и да си го вземем изпечено за вкъщи?

И дали ние ще носим агънцето или предлагат на място?

# 265
в Зорница, до подлеза, няма вода в момента

# 266
Нашата вода дойде преди час ...

Peti_n, мерси! Simple Smile
Пратих мъжа ми да провери...

# 267
в Зорница, до подлеза, няма вода в момента

Какво ще рече до подлеза  Rolling Eyes Защото аз живея в блока до подлеза, но има вода  Peace

# 268
Close  майка ми сега ми се обади , че ще спират водата за 2 дена.

Само това намерих :

Водата ще спре от 6,00 часа на 28-ми април и ще дойде в 16,00 часа на следващия ден. Само комплекс "Меден рудник" ще се размине с по-кратко безводие - там то ще започне в 6 сутринта на 29-ти април и ще продължи до 00, 00 часа на 30-ти април.
Поне 2-3 дни след като бъде пусната, водата за пиене ще трябва да се преварява, обясниха от водното дружество.

В сайта на ВиК - Бургас публикуват информация кога се предвижда спиране на вода, за какъв период от време, също и инфо за предстоящи ремонти.
Конкретно за случая (28-29.04.2009 г) ето съобщението:

http://www.vik-burgas.com/pages/index.aspx?id=1638&catid=800

# 269
Здравейте момичета, някой може ли да ми каже от къде в Бургас мога да купя кошарка и други неща на АРБОР Асеновград? Мерси

Общи условия

Активация на акаунт