С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 681
  • 507
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Бременности не съм имала,не съм спазвала диети до сега.....по принцип съм си пълничка,но  ми омръзна и затова се реших на тази диета.По принцип ям по 2 пъти на ден,но сега гледма да ям по на честичко и по по малко.ЗП съм 2ри ден.Днес хапнах:
закуска-фрапе с подладител
обяд-пилешка шунка,1яйце,гъби на фурна,червена печена чушка,1/4 дюкански щтрудел
17 часа-2 червени чушки и 1 морков
вечеря-зелена салата с краставици и мляко,пилешка пържола,гъби и exquisa 0.2% (много малко)

Пия си вода,повече от 1.5,даже забравям колко съм изпила,но е повече....

Ще си давам менютата за деня откривайте грешки и критикувайте  bowuu

# 151
  • София
По въпроса за лимоновия сок - Дюкан специално отбелязва, че лимонът е плод и можем да овкусяваме риба, обаче не и да го пием с вода.  Peace Мименсита  Hug ако мислиш, че не ти действа задържащо  newsm78 прецени сама  newsm78
Зайо Байо, Мирина    welcome

# 152
  • Пловдив
Добре дошли на новите дюканки!   bouquet   bouquet   bouquet
За лимоновия сок Дюкан е категоричен - плод е и може само няколко капки за овкусяване, но не и като лимонада. А в момента явно опираме до това какво е лимонада. Ами като се абстрахираме от лимонадата, която продават по магазините в оригинал лимонадата е лимонов сок разтворен във вода Simple Smile
Мименсита  Hug добре е ,че не ти действа отрицателно , но наистина не е много режимно Simple Smile
Благодаря за комплиментите  за подписа ми  Hug  Hug  Hug

# 153
  • Там някъде нейде !!!
Вещи аз съм ти обидена Crossing Arms. Защо ме няма в табличката с мерките и теглилките? newsm78

# 154
  • при моите деца .....
Днес хапнах:
обяд-пилешка шунка,1яйце,гъби на фурна,червена печена чушка,1/4 дюкански щтрудел
вечеря-зелена салата с краставици и мляко,пилешка пържола,гъби и exquisa 0.2% (много малко)

А месо?
Месото е в основата на режима!

# 155
  • Sofia
Днес хапнах:

А месо?
Месото е в основата на режима!

на обяд пилешка шунка,на вечеря пържола
нали в основата на диетата са белтъчините,те не се садържат само в месото,но и в млякото и яйцата

# 156
Здравейте на всички. Stuck Out Tongue Досега не съм писала, но ви чета постоянно от февруари 2009 г. и вече имам чувството, че ви познавам. На 9 април 2009 ще станат два месеца, откакто се храня, съгласно режима на Дюкан. Имам книгата /първата/, както и тази с рецептите. Вие сте ми по-полезни в случая с рецептите - изпитани са и най-вече, са пригодени към наличните в БГ продукти. Свалила съм 9 кг, имам още много. Не се изкушавам да пиша, за да не досаждам, каквото ме интересува - го намирам във форума. Включвам се, за да кажа, че режимът е лек за спазване, глада наистина изчезва /дори имам проблем с храненето, в смисъл да е поне 4- разово, просто не съм гладна/, нарушенията могат да се избягват. Много често се храним навън, не е невъзможно, стига да избереш добрите заведения. Имам въпрос във връзка с моя приятелка - овесените трици как се казват на гръцки? /видях, че има дюканки от Атина/? Благодаря предварително за отговорите, ако има такива.
Поздрави на всички Stop, най-вече на счетоводителките - разбирам ви чудесно момичета и на мен малко ми остана, но ме стимулира предстоящо гостуване в Солун - 1.04.-05.04.2009! Целувки на търновчанки!  Heart Eyes
Извинете за дългия пост.  Hug Hug Hug Heart Eyes
П.П. Вещи, не се подмазвам,  много ми харесваш!  bouquet

# 157

Атена-сложила си повече подсладител ... аз слагам не повече от 1 чаена лъжичка ,но не повече,иначе действително горчи  Wink

Благодаря ти за отговора!   bouquet Ще пробвам следващия път друга рецепта и ще знам да не слагам повече от 1 ч.л. подсладител.

# 158
  • Пловдив
Вещи аз съм ти обидена Crossing Arms. Защо ме няма в табличката с мерките и теглилките? newsm78
Писала ли си ми ЛС?

П.П. Вещи, не се подмазвам,  много ми харесваш!  bouquet

Мерси много  Hug По принцип ми се подмазват с  това И обикновено тук думата е "не те свалям"  Laughing

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 20:23 от ЗлаВещица

# 159
  • София :(
      krikri, Вещи, благодаря за уточнението, но аз поне не съм забелязала да ми действа отрицателно на свалянето, та ще продължа да си го пийвам. Но всеки да прецени за себе си, не смея да давам съвети. Въпреки, че и оцета се прави от плодове в такъв случай - а от ябълки, я от грозде, май вече изпадаме в детайлизиране  newsm78

# 160
Здравейте на всички!Изчетох темата много ми беше интересна .Добре дошли на  новите привърженици на Дюкан.
Честито на всички с месечинки и минусчета и други поводи!
valery2002 не мисля ,че ще досаждаш ако пишеш по-често тук.Разбрах ,че по едно и също време сме започнали режима/аз на 10.02.09/Поздравявам те за постигнатия резултат!  bouquet
Днес съм първи ден на ПЗ ,а иначе кантара е твърдо на 83 кг.Не че очквам да се размърда скоро.Според наблюденията ми ще се радвам на 11свалени кг след 5-6 дни.
Купих си царевично нишесте натурално и мисля да си направя едно фрикасе.
За лимоновия сок го ползвам както върху риба, така и върху салата.Без него не мога и не съм забелязала да задържам .
Радвам се ,че ви има много сте ми полезни дори и със спама/шегувам се Вещи Embarassed/
Приятна неделна вечер и минусова нова седмица за всички без изключения! Hug

# 161
Лека и спокойна вечер на всички ви! Hug Лягам , дано утре кантара ме зарадва! Praynig

# 162
  • Там някъде нейде !!!
Вещи писах ти.

# 163
               ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА и ТУНИ, ВЛАДИЗНАЙКО и КАНДИДАТ КОЛЕГАТА, бре къде се загубихте, туй мъжкото съсловие, със свещ да го търсиш - нищо няма да намериш, добре че идва и петък.
               НА НОВИЧКИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ - момичета - ДОБРЕ ДОШЛИ - и успех с режима - умната и полека!
               АДРЕНАЛИНКАТА - струва ми се ще има бухалка, ей, я се стегни, кви са тия изпълнения от теб, голямо дете си, вземи се в ръце, орагинзът ти напълно се ошаши, ти за отрицателно време постигна такива хубави резултати, всичко си беше О.К., а сега направо му разказа играта. Не си бебе, разбери, че с тия неща шега не бива, всеки ден да ходиш на генеколог, той няма да ти помогне, ако ти не си помогнеш сама, спри с тия своеволни изпълнения, сядай всяка неделя, прави си меню за през седмицата и не се отклонявай нито на сант от него. Моля ти миличка, вземи се в ръце, знаеш какви последици сериозни може да има това за здравето ти - ПРЕДПОЛАГАМ! Хайде - очаквам да чуя добри новини.  Hug
                ТУК ИМАШЕ ЕДНА БИВША ИРКА БИРКА - оплака се, па после като й обърнах внимание - нищо - много важно - хич биля не ме и интересуваш вече  Heart Eyes
                ВИКИТО - менИ що ме прескачаш, ще се спънеш жестоко 94 кг. жена съм и си тежа на мястото - умната СИНЕОЧКЕ  Heart Eyes
                ВЕЩИ в сокоро време очаквам и на мен някой да ми напише едно писмо като твоето в края на предната тема - щото като гледам - май, май с теб ще си правим компания двенките.Лели, ВЕЩИ, връщам се сега да кажа, сега видох, що си го разхвърлила така човекот, ще го хвани настинка, още е студенко, чакай да понапече слънцето де!
                БАНДА ГУШКАМ ВИ ВСИЧКИ - БЕЗ ИЗКЛЮЧНИ ЕДНА ПО ЕДНА И ВИ НАФИЛЮДКВАМ И ОЛИГАВЯМ ДОВОЛНО! 
                ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МИМЕНСИТКЕ - що не пусна една снимка бре, тези дето няма да можем да се довлачим на срещата - така и няма да можеме да ти се порадваме, аз обаче ще почекам все пак!

КЕЛИНИХТА          ФИЛЮДКА

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 21:35 от ФИЛЮДКА

# 164
Сменям си аватарчето!Дано да има ефект! Hug Hug
Ако някой има същото да свирка-ще го променя веднага!! Hug Hug
Лека вечер и много много минуси утре!!!! smile3524

Общи условия

Активация на акаунт