С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 533
  • 507
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Санни3 - дава ми грешна парола, любимке моя! Hug
Борис - де видя Дюкан да "препоръчва" подсладители, бре? Той просто забранява рафинираната захар, но никъде не прочетох "с две ръце да препоръчва" подсладители... Пък и предполагам, че само в БГ аспартама е толкова на мода ...

# 181
sanny3, честита годинка  newsm51  nbirthday Искам да ти видя снимките, но с тази парола не се получава.
valery2002, който пише във форума и ходи по срещи, сваля по-бързо  Hug
Борисwelcome на още едно мъжко попълнение. А във форума чете ли какво се препоръчва? Подсладител само ако "пририташ"и ако не е синтетичен, още по-добре - "Под естествени подсладители разбираме тези, които се съдържат в някои растения, плодове, зеленчуци и гъби – сорбитол (Е420), ксилитол (Е967), манитол (Е421), малтитол (Е965), стевия и др."
Сега да не се засегнеш нещо и да избягаш от форума  Hug

# 182
Борис - де видя Дюкан да "препоръчва" подсладители, бре? Той просто забранява рафинираната захар, но никъде не прочетох "с две ръце да препоръчва" подсладители...

Ами чета му книгата сега и на няколко места пише че вместо захар е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО употребата на заместители а както знаем това са си чисти химии и синтетични продукти. Аз като чуя за "Е-та" и подсладители и ми настръхва косата. Заради подсладителите отказах да пия боза която толкова обичам но разбрах че я правят вече не със захар а с химични подсладители... Ужас...
Просто не можах да повярвам че лекар препоръчва употребата на химични заместители на естествени продукти. Къде отива тук здравословното хранене с естествени подукти. Като ще е диета не значи че трябва да ядем химикали като заместители на сладкото....

# 183
              ВАЛЕРИ 2002 -да те забрави злото да те забрави - писах ти на лични - но кутията ти е фул и писмото не дойде, а после забравих да ти напиша във форума това което не можа да получиш на личната поща. Слушай сега - ВИКИТО горе долу го е написала правилно:
              - ВРОМИ - е овес като ударението пада на последната буква И
              - ПИТУРО - е трици - като ударението се слага на втората буква И
              - или се изговаря ПИТУРО ВРОМИС - като съответно ударението се слага на съответното място;
              - надявам се да съм била полезна!
              Бих ти дала и личният си телефон, но не искам да го напиша тук във форума, освободи си кутията, за да ти го напиша, ако приятелката ти има нужда от нещо да ми се обажда и да пита. А да не забравя да ти кажа, че ПИТУРО ВРОРИМС може да се намери в магазините за ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ или във веригите на големите СУПЕРМАРКЕТИ АВФА ВИТА ВАСИЛОПУЛО, СКЛАВЕНИТИ, ДИЯ и други, тя предполагам ги знае.
                Желая ти успех с режима!

САНИ - ЧЕСТИТА ТИ ДЮКАНСКА ГОДИНКА - ДА СИ ЖИВА ЗДРАВА И ВИНАГИ ТАКА УСМИХНАТА И СЛАБИЧКАААААААА - ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ВИНАГИ ЩАСТЛИВА САНИ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

БОБИ 1973 - МИЛИЧКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - ДА СИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И СЛЪНЧЕВА-
МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!  : newsm59  party023 newsm59  party023

ФИЛЮДКА

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 01:53 от ФИЛЮДКА

# 184
Сани Heart Eyes, миличка, Честита Дюканска Годинка!

Поздравления за прекрасния резултат! Постигнала си много и трябва да се гордееш!
Приеми моите искрени поздравления и моето възхищение за това което си постигнала, за режимността, стриктността, волята и упоритостта, която си проявила!

ПП И аз искам да те видя, но ми дава грешна парола!

Редакция: Сани Heart Eyes, мила, видях те, боже разликата е изумителна! Ти си човек, дама, при това много хубава, с напълно нова визия и нов силует! Нямам думи просто, изглеждаш прекрасно, великолепно! Незнам как може хората(приятели, колеги) да те подминават и в представите си да те виждат със старата ти визия, не го проумявам и не искам, де, защото ти изглеждаш прекрасно и си постигнала страшно много! Поздравления!

Аааааа, Боби1973 била рожденничка!
, Боби!
Желая ти много щастие, здраве и любов!

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 01:44 от Tumba_lumba

# 185
  • София
Скъпи ми Борисе, има много вредни неща, но ги поемаме умерено... Цигари, нитрати, смог ... А най-вредно ми се струва за мен, като бях 100 кила hahaha
Все от нещо ще се мре, ма не ща да мра дебела! Всеки си решава сам ...
Айде лягайте да отслабваме! Стига сте писали, че не моА да ви оставА... Hug

# 186
  • Бургас
Момичета,тръгнете от вход със потребител:sanny3 и парола eldon,иначе и на мен ми даваше грешна парола.Много,много не съм наясно,ако някой може да поправи нещата,моля.Дано да стане така!

# 187
  • софия
Боби1973,честит рожден ден,мила!!!Всичко по и най!!!

Сани,честита ти годинка.Сега напред с овчата мисъл,ще се пробвам и да те видя!  bouquet
Свидничка,видях те. HugСлизай долу и разказвай къде изчезна и какви ги дробиш?
Лека ви нощ и утре с минуси,да не включвам копитата.. Joy

П.П.Санииииии,видях те...УАУУУУУ!!!!На първата снимка си колкото портата,на последната можеш да влезеш и през ключалката. newsm20

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 01:35 от СлаБе

# 188
Sanny3, видях те  newsm81  нямам думи.
Ето линк към снимките sanny3

# 189
Здравейте, момичета! Много съм щастлива, че го има този форум. Прочетох повечето теми и намерих отговори на много въпроси. Бих искала да ме приемета сред вас!

sanny3, преди всичко искам да изразя възхищението си от това, което си постигнала. Аз досега не съм виждала такава промяна и съм поразена. Сигурна съм, че здравето ти само ще спечели от отслабването, но и се радвам, че има лекари, които препоръчват този режим. Поздравявам те още веднъж и ти желая всичко най-хубаво!

Малко инфо за моята история: аз съм на 50 години. Винаги съм била слаба, но през последните четири-пет години започнах да напълнявам както изцяло, така и основно в областта на корема. Станах тип "ябълка" и се сдобих със здравословни проблеми, известни с името Метаболитен синдром. Напоследък се разболя и черния дроб от слоя мазнина около него.

На режима съм от 09 март, т.е. 20 дни. Избрах си схема 5 УП (свалих 2.5 кг) и 5/5 ПЗ/П. за 20 дни общият резултат е 5 кг по-малко. Започнах от 78 кг, сега съм 73, целта според калкулатора е 60.

Преди да започна режима се консултирах с лекари, всички казаха, че дебелината е по-опасна от режима. Намериха се, разбира се, и много доброжелатели, които ме плашиха по всевъзможни начини. Затова благодаря, че сте вие, които ми давате стимул и сили да се боря. Вашите рецепти пък са неоценими. Изобщо самия факт, че имаш съмишленици и можеш всеки ден да си с тях е прекрасен и помага страхотно. Нямам търпение да прочета мненията ви по няколко пъти на ден и много ми харесва, че се пише много.

Имам си линийка и я сложих в подписа си.

И последен въпрос, че се отнесох - къде ходите на водна аеробика в София (съжалявам, не запомних никовете)? Аз до миналата есен ходих на бул. България и съм страхотно доволна, сега пак се каня да започна.

Хубава, пролетна и резултатна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 01:58 от Jenny_Velichkova

# 190

П.П.Санииииии,видях те...УАУУУУУ!!!!На първата снимка си колкото портата,на последната можеш да влезеш и през ключалката. newsm20
Взе ми го от устата   smile3521
Щях да си лягам,че мъжо ми ША мА изгони вече ,но просто не мога да не кажа колко много се впечатлих - сани,стрхотна сииии!!!!
Браво на теб -изглеждаш направо фантастично  newsm51

Jenny,добре дошла и успех - със сигурност че ти помогне  Hug

Айде лека нощ и да отслабваме бързо  Hug Hug Hug

# 191
Борис - де видя Дюкан да "препоръчва" подсладители, бре? Той просто забранява рафинираната захар, но никъде не прочетох "с две ръце да препоръчва" подсладители...

Ами чета му книгата сега и на няколко места пише че вместо захар е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО употребата на заместители а както знаем това са си чисти химии и синтетични продукти. Аз като чуя за "Е-та" и подсладители и ми настръхва косата. Заради подсладителите отказах да пия боза която толкова обичам но разбрах че я правят вече не със захар а с химични подсладители... Ужас...
Просто не можах да повярвам че лекар препоръчва употребата на химични заместители на естествени продукти. Къде отива тук здравословното хранене с естествени подукти. Като ще е диета не значи че трябва да ядем химикали като заместители на сладкото....

Затова аз не приготвям никакви дюкански кексчета и разни десерти.Консумирам всичко натурално печено или варено.

Утре преминавам на ПЗ и сутринта ще се премеря.
Имам въпрос за лененото семе,позволено ли е в режима и какво количество?
Лека

# 192
  • София :(
    Добро утро  Hug
Заповядайте по кафе, чай, да се разсъним

Снощи късно са се предали някои какви хубави поводи за празник имат, sanny3, честита годинка  , Боби1973, ЧРД
  Отрязаната ми коса не ще де е тежала много, моят дървен кантар нали отчита разлики само от половин кило нагоре, днес хич биля не помръдна.
  Пожелавам ви слънчев, усмихнат и спокоен понеделник и спорна седмица  Hug

# 193
  • до Бургас
Добро утро на всички:))
Мими-  Ти си първа аз съм втора, вече имаме сутрешен ред Simple Smile)) Благодаря за кафенце:)) Hug
Днеска съм 1 П и не знам какво да ям, обаче ще измисля нещо!
Лек и приятен ден Ви пожелавам и много минусчета  Hug  bouquet

# 194
  • Варна
Честит рожден ден на Боби 1973 и Цвети! newsm59 newsm67  ura

Весел праѕник и само добри новини!!!

Сани3, виждала съм и преди твоите снимки, познавам те лично и не мога да не възкликна - АУУ!

Супер, невероятна промяна! newsm20

От сфера си станала чертичка!

Успешен ден и седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт