С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 510
  • 507
  •   1
Отговори
# 285
Аз като новачка съвсем се обърках с тези овесени трици. Прочетох някъде из форума, че в ударния период не трябва да се взимат, а аз си ги забърквам вече четвърти ден (две лъжици) в млякото. Греша ли? Embarassed

Не ,не грешиш
Триците се хапват от начало да края на живота ти Simple Smile
Даже аз си хапвам по 3с.л с връх Simple Smile

# 286
  • София
Аз като новачка съвсем се обърках с тези овесени трици. Прочетох някъде из форума, че в ударния период не трябва да се взимат, а аз си ги забърквам вече четвърти ден (две лъжици) в млякото. Греша ли? Embarassed

Не ,не грешиш
Триците се хапват от начало да края на живота ти Simple Smile
Даже аз си хапвам по 3с.л с връх Simple Smile

Звучи оптимистично Laughing Ще си добавя още една лъжица днес тогава! (с връх)! Simple Smile

# 287
  • Варна
 Hug Hug Hug Привет от мен за всички!!!

Честит рожден, мила Боби1973 (наборчето ми). Пожелавам ти да бъдеш здрава, красива, оценявана и обичана!

Честито на патеричка и на Викито и Росчо  Heart Eyes Heart Eyes От всичко хубаво - по много, момичета!!!

Дюканската годинка на Sanny3 и впечатляващите снимки (прекрасна си, Сани) ме накараха да се размисля здравата, както и писаното от Волна и Венерас: къф съм идиот, че не се уча от собствените си грешки, а, А? Иначе много ме бива да давам акъли тука.... Добре де, да речем, че съм си взела поука, ама наистина всичко е много трудно, мдаааааааа.

Та така, вече хиляда пъти писах, милички, умната в трета и още по-умната в четвърта!!!
В тоя ред на мисли, ако на гала или в четвърта се храните НОРМАЛНО, няма никакво значение дали четвъртъка ще има трици, или не. Ако пък сте изтървали коня у ряката, махането на трите лъжици трици няма да ви спаси.

# 288
Боби ЧРД Много здраве,щастие и късмет ти желая   bouquet

А вие днес слушкате ли ,аааааааааааааа

# 289

Триците са въглехидрат вярно е обаче са почти изцяло от целулоза която се води въгрехидрат но не се усвоява изобщо от организма. така че няма проблем с тях...
Аз нали вече съм си УФсЪ ,запънах се кат Уфсъ на мост пред стадото за тия трици в четвърта и немога да  не споделя моите размисли и страсти по въпроса. 100 % съм сигурна, че в книгата четох за строгия протеинов четвъртък -както казах с ограничението на млечни и по-чистото месо,в което си има логика.Ако в трета  след гали ,теглото ни варира ,какво ще стане в четвърта ,когато падат ограниченията и се разчита само на един ден за да се нормализира теглото?За триците обаче нищо не беше
споменато в протеиновия четвъртък.Но моята мъдра мисъл ме навежда на мисълта че е по-добре да се избягват в този ден .Първо съдържат въглехидрат ,които макар и под формата на целулоза и скорбяла  си  е въглехидрат и организма си го възприема като такъв.Знаете,че когато се прекали с количеството трици -се задържат кг.,защо става така щом целулозата и скорбялата не се усвоявали?Всичко това ме навежда на мисълта ,че ако искам да сваля повечко в П ден ,по добре да съм приела само П в максимално най-чистия им вид.Живот и здраве някой ден да стигна в четвърта ,ще споделя опита си колко свалям в П ден без трици и с трици .
Да мЪ исФинява стадото за умностите ,дойде ми отФътре дет се вика. Laughing

# 290
Рали да ти е жива и здрава рожденичката. Много да ви радва и само усмивка да грее на лицето и. Аз съм днес на Пз дни. Хапнах си за обед бъркани яйца със шунка сирене и кашкавал и едно морковче. За после ще видя.

Снежка, какъв е тоя кашкавал и това сирене? Във втора НЕ МОЖЕ, тъй като тук няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал!

# 291
  • София

Та така, вече хиляда пъти писах, милички, умната в трета и още по-умната в четвърта!!!
В тоя ред на мисли, ако на гала или в четвърта се храните НОРМАЛНО, няма никакво значение дали четвъртъка ще има трици, или не. Ако пък сте изтървали коня у ряката, махането на трите лъжици трици няма да ви спаси.

Добре казано! Ама пуста първа гала - устоява ли се на изкушенията. Ох, много ме е страх от тая трета!  Blush

# 292
Танчееее нещо ни сЪ обаждаш... щеше да се отчиташ редовно - ко стана - да не прегрешаваш тайно  Naughty
Хей ме на Flutter, как ме излови Blush бой-бой  smile3538. Истината е, че не влизам защото бяхме много болни в къщи ooooh! Честито ти минусче и малко завид от мен Hug

Боби и Росчо newsm59

Доре специално да те цУна, че нямам време да ти пиша  love001

# 293
Здравейте всички Simple Smile
Добре дошли на новите момичета  Hug Много се радвам, че ставаме все повече Дюкесите от Велико Търново. Надявам се скоро да си спретнем още една срещичка newsm03
Аз в последно време не пиша много, не се и чувствам особено добре. Преживявам стрес явно, понеже нощем не мога да спя, ставам по няколко пъти и познайте какво правя- ЯМ..  Rolling Eyes Кисело мляко със степче, ама все пак.. и съответно кантарът не ме радва.. Ту нагоре, ту надолу. Ама каквото, такова.
Хубав и отслабващ ден на всички  Hug

# 294
  • София
 Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead
видях Сани и ме доядя на мене си...то не бяха трети, то не бяха пети фази... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
за бой съм и то за як...направо за убиване  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
и не съм дори уфсъ, ами тъпа и лакома ламя  #Cussing out
Сани, евала, ашколсун и т. н.  newsm20 newsm20 newsm20 Нямаш грешка!  smile3521 newsm51

# 295
Кри,що така бе!  Hug Hug Hug
Чак мене ме заболя..... Sad Sad Sad
Какво не ти е наред?

# 296
Бързам да регистрирам първият си минус след второто начало Mr. Green,а именно - кантарът ми каза минус 500гр след вчерашният ден.Не е зле,зарадвах се и денят ми тръгна добре.
Дано на всички да ви е тръгнала хубаво седмицата Peace

Сега се връщам да ви чета с удоволствие Grinning

# 297
Кри,не реви  smile3505 - показа ли на света, че можеш и отслабна с 50кила?И това беше лесната част...Борбата предстои и всички се варим в казана   love001

# 298
Здравейте  Hug,много отдавна се промъквам във вашата Страхотна темичка,но се не смея да пиша  Blush.Преди време се канех да почна Дюкян,но все не мога да се наканя и аз да съм с вас  Blush Embarassed Blush, да отслабна  Hug.Но вече твърдо съм решила и аз да съм във вашия отбор  Hug Heart Eyes,надявам се да ме приемете  Flutter bowuu,диета я почвам от днес.Прочела съм книгата и доста от форума - и вече от днес и аз съм начинаеща Дюкянка  Crazy,дано да имам като вашата воля и аз да успея да съм по-слабичка Heart Eyes
Ето и малко мерки за мен - давам от 2005 /бала ми - тогава най много се харесвах  Hug,но знам че както бях на бала ми никога няма да съм такава пак,но поне горе долу там да съм  Crazy /
2005г.,май м. - 50кг
2006г.,май м. - 60кг
2006г.,август забременях - 65кг.
2007г.,май м. влезнах да раждам - 95кг
2007г.,май м. излезнах от болницата - 80кг
2009г.,март м. - 74кг
До момента не съм пазила диети след като родих,но вече трябва да съм по сериозна и поне 58кг искам да съм и според калкулатора на Дюкян ми дава че трябва да съм толкова  Peace
Радвам се че съм сред вас,дано да ме приемете и ще се радвам да успея в вашата подкрепа
А резултатите на Всички са - Ууууууууааааааааааааааааааааа Страхотни сте   bouquet Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 15:40 от gachoni

# 299
  • София
Ми какво ми е наред  Sad от половин година не свалям  #Cussing out въртя се в един омагьосан кръг...
То никой не ми е виновен, само аз  Sad
Ще ми мине, де  Crazy
Боби Hug Hug Hug нали знаеш колко те обичам  Hug ама вече са 46
Доре Hug, нареждам се до тебе на стената на позора и срама  Crazy и тебе си те обичам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт