Чакаме с огромно нетърпение, всяко ново НОЕМВРИйско попълнение

• 11 312
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Аз се мажа с обикновен лосион за тяло на Нивеа... и даже не всеки ден  Crazy

Мои бременни приятелки не получиха никакви стрий, но и двете качиха по около 10 килца само. Едната се маза с обикновен лосион за тяло, а другата си беше забъркала някакво мазило със свинска мас  Sick

Според мен - пиенето на много вода също би оказало голямо влияние върху еластичността на кожата... И на много места в нета видях, че препоръчват именно този трик за избягването на стриите...

За петната по кожата - не използвайте избелващи кремове!!! Съставките им са силно противопоказни при бременност!!! Мажете се само със слънчезащитен крем през деня и вечер, ако ви се занимава - резенчета краставица на лицето  Peace

# 256
svetlanat76 а като се изризавш не си ли забелязала от кои съставки или поне д аса ти правили тест за да се види от какво се изриваш. Но според мен колкото по-скъпи работи се купуват, положението си остава едно и също. Аз да ви кажа си обичам нашата козметика и не е по лоша от скъпата. Има случаи с мои приятелки които са се обринали от скъпа козметика и само с българска се мажат. Но всеки има право на избор. В случай че вършат едно и също нещо защо д асе дават двой и тройно повече пари. Мисля че съм права

# 257
  • София
хелоууу   bouquet

добре дошли на новите мамета   bouquet

mari_rus - аз през първата бременност нямах абсолютно никакви оплаквания чаааак до секциото  Mr. Green За жалост сега си ми става зле, повръщам, кръвното ми е ниско и т.н. Доколкото съм чувала две близки по време бременности (както сме ние с теб) протичат доста различно. Да видим... само дано да е безпроблемно  Peace

Прочетох по-напред, че някой ползва антицелулитен крем по време на бременност (май Мустела беше  newsm78). Ами то не е ли вредно? Или има специален за бременни? Ако има ще се мажа и с него, че през предния път страшен целулит направих  Sick

А относно водата, аз по принцип пия по над 4 литра чиста вода на ден и пак ми се появиха стрии  #2gunfire

До после  Hug

# 258
Moмичета, стига с тези стрии  Laughing Не са такава голяма беда - казвам ви, че с времето избледняват и се свиват. Не се плашете предварително. По-гадното нещо са хемороидите  Mr. Green

# 259
през първата бременост повръщах само 5 дена,но в 3-я месец. а сега само ми се гади,не съм повръщала. за стриите- имам от първия път въпреки,че се мазах много(до кожа си е).

# 260
Момичета, да ви питам дали знаете някой он-лайн магазин за дрехи за бременни.Знам че е още рано ,ама аз съм качила килца малко, корема ми си личи и моите дънки са ми отеснели доста.А пък не виждам смисъл да си купувам по-голям номер,като после пак няма да мога да ги нося.

# 261
svetlanat76 а като се изризавш не си ли забелязала от кои съставки или поне д аса ти правили тест за да се види от какво се изриваш. Но според мен колкото по-скъпи работи се купуват, положението си остава едно и също. Аз да ви кажа си обичам нашата козметика и не е по лоша от скъпата. Има случаи с мои приятелки които са се обринали от скъпа козметика и само с българска се мажат. Но всеки има право на избор. В случай че вършат едно и също нещо защо д асе дават двой и тройно повече пари. Мисля че съм права

Биляна, честно да ти кажа изривала съм се от много скъпи кремове, и от популярни български марки. Вече практикувам така: взимам си няколко тестера (за 1 седмица да ми стигнат ) и ако съм доволна, тогава си купувам крема. Иначе съм много доволна от козметиката на Ив Роше. Малко по-скъпичка е, но нямам никакви оплаквания. Последно ползвах медицинска козметика (авен и юсерин) и от тях съм доволна, но малко удрят по джоба.  Има и много хубави български марки (Регал например), но за избелващи кремове подходящи за бременни жени не предлагат много неща.
Но сега с тези петна не знам какво точно да си взема. Има един български крем "Ахромин", не е скъп, но в аптеката ми казаха, че е по-добре да го ползвам след раждането. Ще пробвам кремчето на Кокона... само дано имат тестери    Praynig

# 262
за стриите аз знам,че най-ефикасна е измитата свинска мас ,една позната беше бременна с близнаци и се маза през цялото време и няма нито една стрия  newsm81,само дето понамирисва на пърлено прасенце

# 263
здравеите днеска и аз научих че чакам второто си дете през ноември и по точно на 17 ноември.Аз сам от стара загора и ми е интересно някои маики които чакт деца през ноември да ли са от стара загора.Може да обменим информация а и можеби ще се засечем в родилното.чао за сега от мен и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 264
  • София
Адвайс, ти сега ме хвърли в тъча......

Как така с доплер е вредно за плода, мен досега само на доплер са ме преглеждали, е звука го пуснаха съвсем за кратко... Crossing Arms

Моята лекарка ми каза така, не съм чела допълнително. Не знам как действа този апарат. Ти събуди любопитството ми да потърся инфо.

# 265
добре дошли на dani i poli Hug Hug Hug
Момичета преди година моя приятелка беше бременна и тогава имаше нещо като училище за бременни което обикаляше по градовете и изнасяха прекрасни лекции свързани с бременността и майчинството и всичко това придружено с практически упражнения.От нея знам че е било страшно забавно и полезно. Не знаете ли да има пак нещо подобно??????? Би било хубаво да се посещават подобни мероприятия newsm78

# 266
За тъмните петна - смес от мед и лимон.  Сока от магданоз също съм чувала, че помага.
Иначе от тук нататък кремове против слънце с много висок фактор. Бременноста провокира пигментацията

Мисля, че има дни на отворените врати в Майчин дом примерно с безплатни лекции и консултации. Някъде трябва да има програма

# 267
Училище за бременни със сигурност има в Тина Киркова, сега е Света София. Не знам кога се провежда, но не съм се интересувала, понеже не ме влекат подобни инициативи. Провери на сайта им.
пп: nedalinchi, прощавай, сега виждам, че си от Бургас, а аз за София говоря.

# 268
Момичета преди година моя приятелка беше бременна и тогава имаше нещо като училище за бременни което обикаляше по градовете и изнасяха прекрасни лекции свързани с бременността и майчинството и всичко това придружено с практически упражнения.От нея знам че е било страшно забавно и полезно. Не знаете ли да има пак нещо подобно??????? Би било хубаво да се посещават подобни мероприятия newsm78

Все оше ги има тия курсове. Организирани са от списание "9 месеца". Моя бременна приятелка от Велико Търново миналия ден ми се хвали, че ходила на тяхна лекция и било много забавно. Заниманията във всеки един град са веднъж седмично, в останалото време обикалят по други градове.

# 269
nana5kovahahaha hahaha Joy Joy
Петя 28, всеки докор не е еднакво добър в всички области - стерилитет ,ЖК , ракови заболявания,израждане и т.н. Д-р Яков може да е добър във другите области , но със стерилитета не можа или неискаше да се справи , за това някои жени са доволни , а други не , но немога да се съглася , че там има  някаква животоспасяваща техника / да не се налага де/- знам го от работещо медицинско лице там.
Яничка 83, прости ми че съм те объркала , ама бременността ми се отразява така  - даже вчера забравих едниният котлон включен , докато бях на комисия за болничният и като се върнах .......ужас  #Crazy Sick, слава богу без допълнителни поражения.
Янечек , за да не  се появяват хемероиди , всеки ден ям по 3-4 кивита , и пия мед с гореща вода на гладно ,/ прочетох ги тези методи във темичкана ни / , така нямам запек , даже сега се чувствам по- добре от преди , когато положението беше хронично бавно smile3550, та си мисля , че съм елиминирала възможността с хемероидите. За стриите си взех едно масажно олио за бременни ама много скъпо за размерите си /8 лв./, ще го потърся , ето го : http://www.evroskip.bg/index.php?show=browse&prodid=705, но една приятелка ми каза , която сега е бременна , че много и помага на Джонсън ойл- гел с лайка / качила е до сега 30 кг. а има още два месеца /.
На новите мами - добре дошли и леки оставащи месеци до появата на маниците ни !
 На чулите сърчице - много се радвам , като се сетя аз как го изживях , аз съм си и по - емоционална де , ама и тухла да беше  на моето място щеше да се разплаче от радост- честити ви сърчица, а по- нататътк и ритничета Party

Общи условия

Активация на акаунт