Чакаме с огромно нетърпение, всяко ново НОЕМВРИйско попълнение

• 11 298
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
askim87 анитка добре дошли  smile3503
Хрисси мене до сега не са ме гледали с вагинален, понеже докторката ми каза, че нейния е достатъчно добър за да се види каквото трябва и през корема
между другото одавна се каня да ти кажа, че детенцето ти е много сладко, (да не са му уроки) да ти е жив и здрав и ноември батко
Petya28 такива "специалистки са за разстрел  #2gunfire

# 241
анитка добре дошла Hug и аз съм нова тук но момичетата са страхотни и атмосферата ми харесва Peace това е прекрасно че след толкова мъки вече си бременна,пожелавам ти всичко да е наред от тук нататък и леко бременеене Praynig
askim87 и на теб добре дошла Hug

# 242
askim87 Wellcome!

леле, как се радвам, не съм сама за 02,11,2009  newsm44

анитка  Hug  bouquet

# 243
Благодаря за милото посрещане,чела съм форумите тук хиляди пъти и сега съм щастлива,че реших и аз да пиша,да отбележа,че съм пациент на д-р Л.Бойчев  newsm51 и съм много,много доволна Simple Smile

# 244
Благодаря ви момичета за топлото посрещане!  bouquet
Steletu,радвам се че съм те направила поне малко по-щастлива Laughing

# 245
Благодаря ви за отговорите Hug
На новите мамчета- ДОБРЕ ДОШЛИ Hug

# 246
Мили момичета, сега бях на преглед при генеколог и вече имаме сърдечна дейност  Grinning Генекологът ми изписа дуфастон, който трябва да приемам до края на 14та седмица - по 1 сутрин и вечер. По принцип нямам оплаквания, а лекаря каза, че ги изписва, за да може да подпомогнем ембриончето при изхранването му от плодното сакче. Някоя от вас приема ли такива хапчета?

Аз от понеделник ги пия. На мен доки ми каза, че са за закрепване на ембриона. Но пък аз имам и малко болки и съм в болничен...

# 247
Здравейте, момичета!

Много нещо сте изписали...  Simple Smile  Знаете ли, моя колежка като беше бременна ползваше зехтин превантивно за да не се появят стрии. Вярно, че нацепването си зависи от еластичността на кожата, но тя поне сподели, че не е получила стрии. Разковничето било Всяка вечер мазане със зехтин. Честно казано, аз си мисля да пробвам. Досега не съм имала стрии, но и не искам да имам  Wink Ако не друго, поне кожата става разкошна.
Дали някоя от вас има такъв проблем: започнаха да ми се появяват едни тъмни петна по кожата. Засега по лицето нямам, само луничките, които си имам от 5 годишна станаха малко по-наситени, но по деколтето и ръцете ми се появиха такива петна. С какво да ги мажа? newsm78
Някой знае ли дали може да се съчетаят бременност и тай-чи? По принцип си тренирам, но последните няколко седмици спрях, че ми става лошо (гадене, виене на свят и разните други неразположения на бременността). Но мисля пак да продължа с тренировките като вляза в 4-ия месец. Движенията са бавни, плавни и като цяло се чувствах много добре... само това гадене да премине веднъж, че...  Sick  Но все пак дали е добра идея?

# 248
svetlanat76   относно стриите . Аз сега си купих на българска фирма е кокона и майка за мазане против стрии. Но го има в много малко аптеки. Това е използван и доказан продукт сестра ми се маза при първата бременност. Може да го намериш в интернет едно от момичетата си поръча по нета но не помня коя точно и н еса скъпи. А що се отнася до петната има и кремове против петна или те ги водят избелващи. Има ги и на кокона и майка. Например аз този крем си го купих за 5,80лв за 200мл доста е гъст но откакто се намазах вчера след баня сега като си пипам кожата ми е още мазна от крема. Има и на други фирми сама ще си прецениш. За тренирането незнам какво да ти кажа. Но щом са плавни движения и ако се чувстваш добре според мен си продължи все пак по този начин си правиш раздвижване на тялото и правилн одишане. Hug

# 249
Момичета,аз си мисля че с каквото и да се мажем ако сме предразположени,няма да ни се разминат стриите.Съдя по сестрите ми,едната се маза и пак получи.В крайна сметка и да се нацепя малко,ще си заслужава.

# 250
аз днеска най-упорито съм решила да ви забавлявам, макар че не съм много сигурна колко ми се получава съм рашила да се постарая в опитите  bowuu
та намерих това в интернет и реших че ще ви е забавно Simple Smile Дано не пълня темата излишно но малка доза смях никога не е за изпускане  Party

Ако мъжете забременяваха
1.Отпуските по майчинство щяха да продължават по три години, с пълно заплащане!
2.Щеше да има лекарство против стрии.
3.Щеше да е премахнато естественото раждане, като остаряла форма за възпроизводство.
4.Сутрешното главоболие щеше да се разглежда като най-важния световен здравен проблем.
5.Всички познати методи за контрол над раждаемоста, щяха да бъдат доведени до 100% ефективност.
6.Децата нямаше да напускат болницата, предида се научат да ходят сами до тоалетната.
7.Мъжете щяха да настояват да спазват обещанията и клетвите си.
8.Нямаше да мислят, че близнаците са толкова сладки.
9.Бащите щяха да държат синовете им непременно да са си в дома след 22 часа.
10.Мъжете щяха да използуват ТЕХНИТЕ си куфарчета, за носене на памперсите.
11.Щяха да спрат да казват: "Боя се, че се изпуснах вътре!"
12.В модата щеше да има стил "Костюми за бащинство"
13.Нямаше да станат от леглото през всичките 9 месеца.
14.Ресторантите щяха да предлагат в менютата си сладолед и туршии като предястие.
15.Жените щяха да управляват света!

# 251
bilyana44, Благодаря ти за бързия отговор   bouquet Ще проверя тези кремчета. На мен проблема ми е, че често се изривам от кремове за лице  Sad но не мога да ходя като петниста хиена и трябва да се направи нещо по въпроса.

# 252

Хрисси мене до сега не са ме гледали с вагинален, понеже докторката ми каза, че нейния е достатъчно добър за да се види каквото трябва и през корема
между другото одавна се каня да ти кажа, че детенцето ти е много сладко, (да не са му уроки) да ти е жив и здрав и ноември батко
[
Нана, мерси, ама да не ти е в къщата - най-честата му реплика е "аз искааам" или "искам нещо" Simple SmileВече не ходим с него по магазините.Всъщност, сега, като не сме по цял ден заедно, много ми липсва - иначе вкъщи до обяд ми скъсва нервичките.
Ние в скоро време ще ходим на разходка в Благоевград, та може да пием кафе там Simple Smile

# 253
Да попитам майчетата с втора бременност, - гади ли ви се така както през първата?
На мен за сега не ми се гади, но и съм още във 6 г.с. Надявам се да ми се размине. Предишния път имах само непоносимост към храни, но да ми се гади в истинския смисъл и да драйфам-не.
Козметика -ползвам на Веледа главно. От предишната бременност минах на натурална козметика.
За стриите-мазах се последните 2 месеца при предишната ми бременност, но не много усърдно, че ме мързеше и въпреки това нямам.

# 254
 nana5kova  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Аз за щастие за сега нямам никакви проблеми,нито ми се гади,нито нищо.Вчера малко се поуплаших,ама за щастие няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт