Чакаме с огромно нетърпение, всяко ново НОЕМВРИйско попълнение

• 11 299
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
11.11.2009 Kali

# 226
Честит първи април - чудя се още какво да измисля за мъжо ми , че да го пратя за зелен хайвер Joy
Нана , така се вързах , че започнах да търся ожесточено из интернет hahaha
yani4ka_83, тая е за убиване , ако не беше отишла на друг преглед какво щеше да стане. На тези трябва да им се забрани да практикуват.
hita , какво да ти кажа . Аз също ходих при Яков , щото беше много прехвален от една позната . Прояви такъв непрофесионализъм , че щеше да е късно вече за мен. /Това се случи преди 2 години/ . Също така ми направи едно заключение , че не ставам дори за инвитро ,даже и с донор.........ама ето на- бременна съм от инвитро от първият опит  и то от моят си съпруг, но ходих при друг доктор.. При д-р Якуб съм ходила само един път и то по спешност , но е голям диагностик - от един , единствен преглед разбра ,това което се установи след една лапароскопия и две цветни снимки.Мое мнение , че е по- добре да ходиш на ЖК при този доктор при който ще раждаш. Относно Майчин дом съм доволна от към любезност на обслужването , но от към професионализъм мисля че има какво още да учат- това се доказва и от многото им "Грешки", за жалост някои от които са фатални. А и нямат никакво модерно и животоспасяващо обурудване. Надявам се да съм ти помогнала ! Леко бременеене!

# 227
Привет и от мен Hug
Дано неразположенията и главоболията са по-малко Praynig Аз все още нямам но съм едва в 6 г седмица.Малката днес се разболя и следобед хуквам по доктори Sad, дано да е настинка Praynig
През първата ми бременност тук, почти всеки месец ме гледаха с доплер , стриктно се следят всички органи на бебето , снимчиците на всеки огран се залепят в нещо като папка за всеки месец, която стои в мен, тоест ФМ.Хубавото  е , че всичко се поема от здравната каса, дори и лекарствата , ако се наложи да пия такива.
Имам едно въпросче, четох , че през бременността трябва да внимаваме каква козметика използваме, в тази връзка да попитам, каква използвате вие? Аз съм на хидратиращ крем за лице- виши.Антицеулитен крем през миналата бременност използвах на мустела.
yani4ka_83, голям стрес си преживяла, яд ме е на такива доктори #Cussing out

# 228
  • SF
Мили момичета, сега бях на преглед при генеколог и вече имаме сърдечна дейност  Grinning Генекологът ми изписа дуфастон, който трябва да приемам до края на 14та седмица - по 1 сутрин и вечер. По принцип нямам оплаквания, а лекаря каза, че ги изписва, за да може да подпомогнем ембриончето при изхранването му от плодното сакче. Някоя от вас приема ли такива хапчета?

# 229
  • Варна
hita,
аз съм с две ръце за Яков - той ми направи абразиото при миседа преди няколко месеца - никакви болки и възстановяването беше песен. И между другото се усеща по-специалното отношение на персонала след като си негова пациентка smile3521
Сега  newsm17 newsm17 newsm17 дай Боже усешно да стигнем до там , смятам ЖК да запиша пак при него!!! В Майчин дом Варна сравнен с всички останали центрове за раждане във Варна  - АГ,Окръжна и т.н има най-малко инциденти - това може да се провери.
За д-р Якуб нямам лични впечатления

# 230
mimko , аз също го пия , но на мен ми каза да ги пия само 10 дена.Не съм имала проблеми, но той каза че така е по -добре .Даде ми свещички против повръщането,като ми каза щом усетя дискомфорт да си ги слагам, за да не започне онзи порочен цикъл на повръщане.И аз слава богу не съм стигала до повръщане оттогава.

# 231
 newsm78, аз си мислех , че дуфастона се изписва само при зацапване.Да попитам майчетата с втора бременност, - гади ли ви се така както през първата?

# 232
здравейте, аз ходя при доктор Димитър Корновски в майчин дом. ходила сам само 2 пъти при него и нямам още изградени впечатления, но ми казаха, че бил много добър. Някой раждал ли е при него или има ли познати, които да са раждали при него?Кофтито е , че не работи по здравна каса Sad

# 233
yani4ka_83, тая е за убиване , ако не беше отишла на друг преглед какво щеше да стане. На тези трябва да им се забрани да практикуват.
yani4ka_83, голям стрес си преживяла, яд ме е на такива доктори #Cussing out
Момичета бъркате ме с Петя  Wink

Аз съм тази, на която и таксуваха преглед с доплер, а в действителност прегледа беше с обикновен Узи.

Мимко аз съм пила Дуфастон преди. Сега съм на Утрогестан (то е същото). Това е синтетичен прогестерон и подпомага образуването на хубава лигавица на матката.

Клемче и на мен един доктор ми ги приказваше, че с нашата спермограма , а и с моите резултати нямаме шанс за естествено забременяване и ако евентуално управим спермограмата можело да пробваме с инсеминация. Смених си лекаря, той ми предписа стимулация с Клостилбегит (имам ПКЯ и нямах овулация) и въпреки лошата спермограма и обърнатата ми матка, аз забременях от първия път. Много важно е да попаднеш на свестен лекар, на който да имаш доверие.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 13:49 от yani4ka_83

# 234
Да попитам майчетата с втора бременност, - гади ли ви се така както през първата?
На мен - не, само малко. Но то има време и за това нещо де, с първата бременност започнах да повръщам след втория месец  Mr. Green

# 235
Здравейте на всички,съвсем нова съм тук, EFP и бебе през Ноември,след 3 години лутане насам натам и аз видях бебчо и чух сърчицето му newsm44,ще си пия Дуфастона до края на третия месец и ще се моля всичко да е наред newsm17

# 236
  • Варна
yani4ka_83, права си - аз се чудя защо никой не пуска разгневени постове по повод непрофесионализма на лекарката при която ходих.
И май е добре да спомена името и Елена Димитрова - МЦ Еквита, Варна!!! Бягайте от нея - ехографа и е отвратителен поне smile3512 smile3512 smile3512

# 237
Klen4e i Petya 28 благодаря ви за съветие Thinking
Но е за това говоря много различни мнения навсякаде в нета newsm78
Мисля да пробвам и при двамата няколко прегледа и впоследствие ще решавам Crazy
Относно Дуфастона аз не бях чувала, но при мен плода е мъничък, а не са ми изписвали Дуфастон за да му помогне да се храни Thinking
може би трябва да попитам доки?

# 238
През първата бременност нямах гадене, но сега имам от време на време и съм станала много чувствителна на миризми. Sick

Петя, стигнала съм до извода, че някои доктори, просто не знаят какво гледат на тия ехографи Close.На моя ехографа му въобще не е последна дума на техниката, но си разбира човека.Освен това ми каза, че до 10 седм. гледа с вагинален, иначе не се виждало добре - но това, предполагам отново зависи от апаратурата.

# 239
Здравейте,надявам се че приемате и нови попълнения към вашите редици.Ще се радвам ако е така.Моя термин е на 2.ноември и това ми е първо бебче.

Общи условия

Активация на акаунт