Чакаме с огромно нетърпение, всяко ново НОЕМВРИйско попълнение

• 11 301
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
desitalee благодаря мисля че намерих в сайта на 9 месеца това което ми трябваше.за тези които се интересуват това би трябвало да е програмата за месец април   http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

# 271
Момичета то ясно че тази година няма да направим тен от Солариум и плаж, но някоя от вас чувала ли е за крем за почерняване от рода на тия които ги рекламират, но бил  медицински и безвреден Thinking
Че аз съм страшно бяла и други години започвам със солариум от Март месец, но тая година няма как Tired
Та мисълта ми е ако някоя знае нещо безвредно в тази насока нека  сподели Praynig

# 272
hita, няма безвредна козметика за съжаление. Във всичките има вредни съставки, затова по време на бременност е добре се употребява възможно най-малко козметика.
klem4e,
добре, че си си решила проблема, само да знаеш, че е достатъчно водата с мед да е топла, а не гореща.

# 273
  • Добрич
Та мисълта ми е ако някоя знае нещо безвредно в тази насока нека  сподели Praynig

[/quote]

Здравейте ноемврийски мами! Хайде да се запиша и аз при вас.
Та да отговоря на hita - в предната си бременност използвах лосиона на Nivea - Summer beauty. Започнах да го използвам някъде в края на април.Била съм в около шестия/седмия месец. И бях много доволна. Ухае прекрасно - ефекта е бърз и "тъмен". Дори бях питала доктора, каза-няма проблеми.

Клемче - ходя по петите ти! Hug

# 274
Altevs, много ти благодаря Hug
Аз също смятах при следващия си преглед при доки да го попитам за съвет Simple Smile

# 275
Здравейте, момичета   bouquet
първо да кажа  welcome на всички нови мами и честито сърчице на тези, които са го видели  newsm51
Аз тези дни не успявам да се включа много, само ви чета, все си мисля вечер да пиша, но.. просто не издържам, много съм уморена. Лягам си още в 9 - 9:30, но заспивам след полунощ  Cry
Днес без малко да припадна, почнах да виждам размазано, изсъхна ми устата, добре че бях до 1 кафе и седнах там да пия 1 студена вода, измих си и лицето и се пооправих. Не мога да си го обясня от какво е. По принцип съм с ниско кръвно, може би това е причината? Вие как мислите?

# 276
  • Бургас
Здравейте момичета,
от няколко дни се чувствам повече от ужасно - получавам пристъпи на гадене и умирам от студ и след час вичко отминава, после пак на ново.
Искам да ви попитам някоя от вас има ли проблем с хормоните на щитовидната жлеза и вашите АГ назначили ли са ви такива изследвания?

# 277
Ехо здравейте! Момичета днес повръщах за първи път. Още сутринта като станах, изпих едно мляко и много ми се прегади. Даже от две бисквитки ми е станало, защото само това ядох.
la belle мила и аз така виждам размзано от време на време и ми става лошо. Добре че си седнала и си пийнала водичка.
От мен толкова. Днес работих до обяд, но за повече не издържах.
Честито на новите момичета и чулите сърчица! Hug

# 278
Здравейте и от мен!

la belle  сигурно е от ниското кръвно.И на мен така ми става.Не се притеснявай,носи си шишенце с вода.
Момичета,от няколко дни получавам придърпвания и дискомфорт,като при ПМС, ниско долу и всеки път умирам от страх да не стане нещо с точицата.На вас случва ли се ?

# 279

Аз имам такова усещане почти всеки ден. Лекарката ми каза, че е нормално.
Няма място за притеснение  bouquet По опасно е, ако има зацапване или прокървяване.

# 280
Първо да се оплача, че моята мишка има ангина и сме на антибиотик Sad, но така е децата боледуват.
Кремче, от това което четох, останах с впечатлене, че втората бременност е по-лека, но при всеки е различно наистина.През първата ми ставаше лошо, но до повръщане не се е стигало, нямах никакви контракции, абе изобщо си беше бременност мечта Hug Качих 13 кг и стрии не ми се появиха, дано и сега да е така Hug
Ох, нямам търпение и аз да чуя сърчицето, но срещата ми е чак за другият четвъртък, тогава имаха свободни часове.Тук за съжеление не е като бг, отиваш, чакаш и те приемат, трябва да се обадиш дни предварително.Сигурно тогава няма да е защото гинеколозите в клиниките нямат ехограф а те изпращат на специален човек- ехографист , то и за него среща, абе дълга и широка Simple Smile
Катерина26, това е нормално през първите три месеца, през първата си бременност към втория месеци и аз имах такива симптоми, помня , че пиех магнерот, който успокоява матката и я предпазва от контракци, но пък след третия месец до края дойде хубавата част Simple Smile

# 281
Благодаря ви за подкрепата, Nadejdata_08 и Katerina26
Сега си измерих кръвното: 90 / 65 , винаги ми е било такова.
Ще гледам да не си забравям шишето с вода като днес...
mari_rus при вас няма ли частни клиники, където да си запишеш платен прием и да минеш по-бързо?
Представям си колко е гадно да чакаш толкова време  Sad
Аз пък си записах час за петък - само видеозон, да видим как е бебчо
 Hug ви и лека вечер!

# 282
mari_rus   съжалявам за болното зайче,че и е толкова мъничко Sad
la belle   и аз съм с ниско кръвно и съм свикнала,явно трябва да се приготвим,че и по-лошо ще става Simple Smile
Момичета,аз съм в 5.5 г.с. Ако отида на лекар дали ще се види дали точицата е в матката или е рано?

# 283
Ще се види! Ние я видяхме по средата на 5-та г.с.
а след 20 дена ще чуете и сърчицето  Heart Eyes

# 284
la belle , аз съм в частна клиника, но реда тук е такъв, немога да отида когато искам на преглед Sad обаждам се на секретарката на др и тя ми дава среща.
Катерина26,  ще се види плодното сакче, и точката вътре Hug,но пък ако искаш изчакай още няколко дена да чуеш и сърчицето Hug

Общи условия

Активация на акаунт