Чакаме с огромно нетърпение, всяко ново НОЕМВРИйско попълнение

• 11 314
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Във Вита с часовете е доста проблемно, чака се доста  Whistling
Виж ти, пък аз точно се надявах да са си направили нормален график и да не трябва да се чака както в поликлиниките, може да размисля значи. Но ще си запиша час за установяване на беменността и тогава ще преценя.

Зависи кой лекар ще избереш и на място ще прецениш. 
Успех  Peace

Комикс
драго ми е!  bouquet

# 91
Здравейте момичета. Имам следното въпросче newsm78, а отговор не можах да намеря в нета Sad
 Имам желание да ходя на антицелулитни масажи, и незнам дали ще навредя на бебо.
Някой има ли информация по въпроса?
Той масажа ще е само на дупето и краката, така че мисля не би трябвало да има проблем newsm78

# 92
Момичета а какво ще кажете дали активия може да се яде и дали ще подейства на запека  Thinking А аз направо ще се гръмна  #2gunfire, сутринта запек, като се наобядвах разстройство много гадно така. И съм се замислила за тая активия.

# 93
  • в ябълковата градина
Аз мисля, че не се препоръчват масажи.
Още повече те се правят със загряващи масла, които може да съдържат кофеин, канела. Те проникват в кръвта.

# 94
Hitta аз доста дълго време работих масажи и то точно антицелулитни.Наистина на всякъде се казва че са противопоказани,но от моя скромен опит мога да ти кажа че на всички бъдещи майки на които съм правила масаж не съм им навредила,смятам че можеш да си го позволиш,като внимателно подбереш маслото с което ще работят,да не се прави в напреднала бременност и НИКОГА НА КОРЕМА.Колкото до останалите масажи искам да ви кажа че толкова бременни са минали през ръцете ми,дори в 9 месец съм им правила масаж лежаха на една страна докато им обработвам гърба и се чувстваха много добре...така че ако имате възможност позволявайте си този "гъдел"

# 95
Момичета имах чувството че този работен ден няма да свърши НИКОГАААА  ooooh! за първи път от доста време се случва да нямам много работа и времето ми минава ужасяващо бавно, като се вземе впредвид това, че се чувствам доста изморена и адски ми се спи..... картинката е трагична просто. Както и да е още малко остана и се прибирам вкъщи, че там пък колко работа ме чакааа.. Абе нещо не съм в ритъм днес. Лошо начало на седмицата  Sad

# 96
 nana5kova , аз тази умора я чувствам постоянно.Просто сякаш някой ми е взел силите.А нали и витамини пия, и плодове доста и зеленчуци....Доста е неприятно.А висенето на работа ,когато такава липсва е адски натоварващо.При мен е така от един месец,кризата започва да се усеща.И това изморява повече. Но всичко ще свърши и ще отмине. И към края на годината с усмивка на лице ще гушнем своето дете.
Ееее то и рима се получи.

# 97
 Hug Здравейте на всички-за прилошаването-още няма такова, дано и така да си остане  Simple Smile

# 98
И мен ме мързи, но засега други оплаквания нямам, освен че малко ме боли главата днес. Може да е защото за първи ден не пих никакво кафе. Да ви кажа, че си записах час за лекар в сряда, не ме свъртя да чакам 2 седмици, както бях планувала.

# 99
Д се разпиша и аз с един въпрос : купих си матерна , ама не съм питала докторката си , защото все забравям - да ги пия ли или да я питам първо ? Едната ми приятелка е против тази химия , ама сякаш имаме нужда от витамини , цяла зима храната ни  не е била така витаминозна , че да ни осигурява нужните витамини - вие как мислите ???

# 100
Според мен за сега е добре да се пият, защото едва ли си набавяме всичко с тази химия в храните, а плодовете и зеленчуците са само нитрати. Лятото могат да се спрат. Моя приятелка като беше бременна четеше във всеки месец от какви вещества има нужда бебето и бременната, проверяваше в кои храни ги има и наблягаше на тях.

# 101
Да това е много добре, къде е търсила инфо?

# 102
здравейте момичета!
Моля ви дайте някакъв съвет..Жена ми продължава да кашли  ( вече 4 ден) и днес решихме да отидем до нейното GP. Лекарката е детски лекар и при нея има предимно бременни, родилкки или жени с малки деца. Тя изписа..Цинабсин.
Какво ще кажете?
п.с. това за витамините е мн интересно!...ако го намерите...изтеглям го и ..след два дни изпит шърху материала:-)

# 103
  • Бургас
здравейте момичета!
Моля ви дайте някакъв съвет..Жена ми продължава да кашли  ( вече 4 ден) и днес решихме да отидем до нейното GP. Лекарката е детски лекар и при нея има предимно бременни, родилкки или жени с малки деца. Тя изписа..Цинабсин.
Какво ще кажете?
п.с. това за витамините е мн интересно!...ако го намерите...изтеглям го и ..след два дни изпит шърху материала:-)

ЦИНАБСИН  е хомеопатичен лекарствен продукт за лечение предимно на синузит и остра хрема...не съм много съгласна, че е за кашлица. Единствените хапчета ЗА КАШЛИЦА, които могат да се използват по време на бременност и кърмене и които имат ниска токсичност и нямат странични ефекти са ЕФИЗОЛ. При главоболие, температура и мускулни болки - парацетамол, а при хрема - Стеримар. Желая бързо оздравяване!

# 104
да, това го пише в описанието.Лекарката каза, 4е причината за кашлицата е хремата, затова го изписа.
Въпросът ми е как да процедираме....да продължава да кашли ( притеснявайки се да не навреди по някакъв начина на "точица"), или да пие някаква, макар и безобидна химия????

Общи условия

Активация на акаунт