Да живеем в хармония със себе си - 4

• 72 063
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 390
Вижте на какво попаднах чрез една рецепта за супа от Земя-та:

http://organica-dobrostan.blogspot.com/

а супата е тази:

http://www.zemianazaem.com/?p=187#more-187

Маги още я къпя с бебешки шампоан и душ гел.
Относно нервичките- и двамата сме нерваци. Аз много повече, де. Мъжът ми е спокоен и непукист като цяло, но има моменти, когато избухва и за най- малкото. Сигурно, защото асцедентът му е скорпион Simple Smile, а е зодия дева. Аз съм скорпион със скорпион. Изобщо върла комбинация. Simple Smile
Преди, в България, положението с опънатите нерви беше много по-зле. Най-вече заради битовизми.

# 391
Вери,аз също съсм скорпион с асцендент скорпион
неотдавна ми се случи нещо,заради,което поисках техника за да намали нервността и общуването у дома
ето моята опитност:
представете си две слепени четириъгълни пирамиди с обща основа
една е с върха нагоре, другата надолу
преставяте си ,че стоите във вътрешното пространство прави или седнали и през горния връх на пирамидата и през гръбначния ви стълб  минава въженце,което съединява с долния връх
това ще рече,че сте центрирани и се намирате в баланс
правете го,когато сте нервни
можете да визуализирате пирамидите и върху човека срещу вас,но не забравяйте върховете и гръбначния стълб да са на една ос

ако не се справяте с визуализациите,просто имайте намерение за това,което искате
от личен опит мога да кажа за невероятни резултати
у дома също сме нервни и понякога се спасявам така

# 392
Аз бих медитирала над конкретната ситуация, която ме е изнервила.
Защото всяка една ситуация идва, за да ме научи нещо.
Ако ме е извадила извън релси, това е сигнал, че съм готова да порастна в разбиранията доста.
И ако наистина го постигна - това означава, че следващия път подобна ситуация няма да ме накара да реагирам по стария начин.

П.С. Благодаря на всички за хубавите думи за Каринчето Simple Smile

# 393
представете си две слепени четириъгълни пирамиди с обща основа...
Правих това няколко пъти тази вечер. Simple Smile Действа много успокояващо. Пробвайте! Simple Smile

# 394
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
тази техника ми я сподели и на мен Петя, когато свеки ме беше извадила извън равновесия.
за по малко от 15 минути събрах енергия.
после се стабилизирах Peace

много съм доволна

мерси отново Петя  bouquet

# 395
Наистина действа много положително!   bouquet

Салата със спанак и ягоди, актуална в момента: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381536.msg11094287#msg11094287

escorial, това сирене да не е твоя рецепта?  Simple Smile http://recipemagician.com/category/top-recepti - най-долу

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 10:25 от M_Nik

# 396
escorial, това сирене да не е твоя рецепта?  Simple Smile http://recipemagician.com/category/top-recepti - най-долу

Мдам, моя е.

# 397
escorial,

всъщност самата техника се използва за медитация и преди работа с рейки
трябва да се намира тялото и ума в баланс,да се изчистят мислите и емоциите
и техниката помага за това по-бързо и спокойно да се навлезе в това състояние

# 398
Благодаря за техниката, Петя! И аз я пробвах и ми подейства много добре. А тези дни имам много нужда от нещо такова. Има ли значение колко голяма си я представяме?

П.П. И аз съм двоен скорпион Simple Smile

# 399
Пък аз съм двоен рак  Crazy
Тези рецепти ми харесаха, да ви кажа. Thinking
Особено едната супа, доста добре ми прозвуча.
Само да взема да се преместя в нова къща.

# 400
Мисля,че няма значение колко е голяма,стига да се събереш в нея и да се центрираш с въженцето
Мога само да допълня,че аз я правя за да стане по-мек изказа ми,а не за да не се дразня
защото в къщи усетих,че се нервят от тона ми;едно и също нещо казано в пирамидата и извън нея звучи безкрайно различно
усещане е вътрешно
на мекота и баланс
определено по-добре се разбирам с децата,когато трябва да помоля да се свърши нещо,не го говоря с назидателен тон както досега

# 401
Петя, и аз имам нужда от промяна в изказа  Tired, че често си служа с димите като с копия  ooooh!

Ескориал, ама много сладка рокличка и шапчича са станали  Grinning Поздравления!! А Карина вече прилича на теб Simple Smile

Аз съм пас тези дни - хармонията май остана в работните такива...

# 402
escorial,

поздравления за майсторството!  GrinningНаправо сте за корица на списание! Simple Smile
Рокличката е станала прекрасна! И се връзва много сладко с кърпата за глава. Като комплектче са!
Карина - голяма сладурана е! Да си я носи със здраве и в радостни игри! Вярвам, че ще бъде така, защото съм сигурна, че си  вложила много майчинска любов и мисъл при изработването на дрешките.
А всички знаем колко мощна е мисълта!

Което ми напомня и по време на готвенето....че е добре мислите ни да са позитивни!

И на мен ми се случва понякога да фуча........ Embarassed
Техниката с пирамидите ми хареса....... Simple Smile
Накара ме да си изправя гърба. Simple Smile
Да се почувставам обновена.

Но винаги съм се опитвала когато имам проблем с емоците и бурното реагиране на някаква ситуация, да подходя по- мъдро...
Много ми харесва както го е описала escorial :

Цитат
Защото всяка една ситуация идва, за да ме научи нещо.
Ако ме е извадила извън релси, това е сигнал, че съм готова да порастна в разбиранията доста.
И ако наистина го постигна - това означава, че следващия път подобна ситуация няма да ме накара да реагирам по стария начин.

# 403
Можете ли да ми кажете как да си вдигам кръвното ...Не ми се тъпче с кока-кола, тъкмо успях да я откажа, кафе не пия, сладко не ми се яде  Rolling Eyes Винаги като ме подкара ПМС, съм на ръба да припадна от ниско кръвно, като призрак се движа... Blush

# 404
Можете ли да ми кажете как да си вдигам кръвното ...Не ми се тъпче с кока-кола, тъкмо успях да я откажа, кафе не пия, сладко не ми се яде  Rolling Eyes Винаги като ме подкара ПМС, съм на ръба да припадна от ниско кръвно, като призрак се движа... Blush

Само черен чай ми хрумва в момента, но не е от най-здравословните неща  Rolling Eyes . Спорт винаги ми вдига тонуса ( и аз съм с много ниско кръвно) , но ако си много зле едва ли ще ти е до това. дано някой друг се включи, че и за мен ще е от полза  Peace

Общи условия

Активация на акаунт