Гого как се чуства след появата?
Радвам се, че всичко е минало така леко и безпроблемно. А това за отношението кото си получила тук и разликата с тамошните....
След ходенето ни в странство се зарекох, че 3-то дете ще гледам само извън БГ....
Радвам се, че е минало леко и щастливо второто раждане. Както се казва
повод е да се замислиш за трето

И ще се радвам на всичкото това отношение, което описваш.
, но сме още в началото на процедурата. Сега трябва да признаят мъжа ми за специалист - ако това стане е въпрос на време да заминем
Стискайте палци

И ще се радвам на всичкото това отношение, което описваш.

жалко е.....

на ваканция. Това нащо на нищо не прилича.Толкова съм възмутена че няма на къде повече. 
ще помогнем 
. Кашлицата се повлия много добре от инхалациите, слава богу.
Да видим какво ще става ... 

За това, че в аптеките нямало лекарства просто нямам думи
Нас с таткото ни ваксинираха безплатнп срещу новия грип заради бебка... Но честно казано си мисля, че нещата малко се пресилват в Бг с тези ваканции - първо няколко дни ваканция нищо няма да промени и второ, това, че много деца липсват от училищата въобще не значи че са болни и още по-малко че са с новия грип
Проблемът идва повече от безразборното изписване на антибиотици и не винаги адекватна реакция от страна на лекари и болни, но... това си е мое мнение.
Не мога да се оплача засега - времето ни е кът и бебка не й се седи сама, та мама честичко си я разнася, но иначе се справяме що-годе

Ще се сърдят от време ан време, ще ти висят по ръцете 1-2 години и после става по-добре 
КЕЕЕЕЕФФФФ+
много е жалко това...