Креми, пожелавам ти леко бременеене, а на края здраво и пухкаво бебче

Просто аз, моите съболезнования
. С Нинката днес си изкарахме страхотно. Ходихме цял ден на горе - на долу по площадки и вили. После в нас си изчистихме градинката ( го голям срам
- цялата бурунясала и с листенца от есента ) и вече е готова за сандъците и цветенцата
. Масата и люлката някоя от следващите почивки ще ги сложим.

И то едни ситни и гадни, ужассссс. Никога не сме имали такива, бе, какъв е тоя сорт.
И много рано се появиха! Принципно у нас за сезона имаме около 4-5 огромни, черни хлебарки, които се появяват разгара на лятото и според мен пълзят отвън (ние сме на първия етаж) Такива дребни виждам за първи път. Та другата седмица пласирам през деня Мона у майка ми и изръшквам цялата кухня, пръскам и така. Дано ги преборим. 
Аз за такава рана бих ревала повече.
. Около 15 - тина лв беше. Предполагам във всички Хипита има.
Благодаря на всички за комплиментите и коментарите! 
Моето момче има нова мода- цъка с език, за да имитира кончето, но го прави за всички животни. Развеселихме бая народ в Борисовата градина, защото нашия тича след кучетата, сочи ги, опитва се да ги хване и това полято обилно със звука на кончето.

Ние го ядем основно в салата, но обилно полята с дресинг от зехтин, балсамов оцет, малко лимон, малко мека горчица, сол и босилек или друга подправка. 
Юлето понеже ми пусна мухата за обувките в тоя Хиполенд, и ходихме в Люлинския, уж най-близо от трите. Взех й едни обущенца на Фишър Прайз, имах желание и още едни да взема, по-спортнички - тип маратонки, но от тези, които харесах, нямаше нашия номер. Пък и много скъпи бе, да му се не види
Така или иначе бях решила да се възползвам от Катето, защото и домашни пантофки имам да взимам, тъй че ще я тормозя тия дни. Ето ни ги обувчетата /малко не си ходят с чорапогащника, ама карай
/. Иначе имах желание и други неща да накупим, дрешки най-вече, но съм много разочарована от магазина в това отношение. Абе знам си аз къде трябва да ходя, ама другия път направо ще поема в правилната посока, че трябва да се пременим за Лазарица и Цветница 

Кате, ти съвсем се затри с тоя нова работа.
Отивам да мия детето и да правя мляко!
Коце каза, че видял човек с чувал и на мен ми стана неудобно, че съм закъсняла. Скочих в дрехите, взех ръкавици, чували, а то... жива душа няма. Всичко се изпокрило. Изчистих пред нашия апартамент и пред входа ни от боклуците, пък шумата и клечораците останаха да стърчат. Привечер от другите блокове започнаха да чистят из основи, а от нашия едно магаре не излезе 

Аз пък си мислех, че са се помирили работите в семейството ви, като не споменаваш вече за случая, пък то
. Попътен вятър и много щастие ти желая 
!
? Та какъвто и да е, дай адрес, моля!
Пускам ти моя телефон на лични. Ако имаш желание другия път ми звънни ако ходите там събота или неделя 

През едната година която бях там не се върнаха. Ако искаш мога да ти напиша няколко основни стъпки за справяне с проблема
Малиии, каква реклама си дръпнах ... 

Ама като съм си харесала Софията 
И аз харесах шапката и ще търся с козирка(не би ми хрумнало иначе,просто щях да държа един чадър на количката. 

,отивам да и взема бубата,че снощи заспа в лелята,а ние с бртовчедка ми излязохме за по бира и какво да видим в 22.30 беше заспала. 
Събудих се в 7.20 и се въргалях из леглото до 8.20, докато Лили се събуди
Пийвам набързо кафенцето и запретвам ръкави
Целувки за хубавата и главичка
Гледам и фибичка си сложила на Васето 

Звучат ми доста апетитно
И да питам, като си купувате авокадо, как го избирате? Ние все избирахме по-мекички, които да стават веднага за консумация, обаче напоследък установявам, че когато го вземем зелено и си озрее вкъщи е по-вкусно

Дано не е нищо сериозно 

Нямам време да отскачам до Хасково на дерматолог, та ще се доверя на вашия опит
Мислех си за Виши или да заложа на изпитаните от мен кремове на Авен
Такъв слънцезащитен не съм ползвала , та затова се чудя
Какво да ви кажа...дечицата колкото са повече, толкова по-добре си играят 

Примерно това или това Имат и фактор 100 ако не се лъжа, но сега нямам време да търся.

Със сушени черешки, стават като коктейлните 
А съм се заредила и с толкова авокадо, че мога да ги изпробвам всичките и още даже
При нас е доста по-студено явно. Даже аз не мога да си позволя да оставя Влади по блузка навън / а ме упрекват, че доста съм го разголвала/ 
Аз също не съм фен ан Хипо-то. Или поне в нашия положението е трагично.
, не е Ейвън, ако се сещаш за онази каталожната
Ето това е Авен : http://www.aveneusa.com/ Препоръчани теми