Отговори
# 210
  • от Луната
Шлябада, да ти е жив и здрав големия мъж Hug  bouquet
Креми, пожелавам ти леко бременеене, а на края здраво и пухкаво бебче  bouquet

Просто аз, моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

# 211
  • София
Eййй това временце чаках  Mr. Green. Страхотно е и ме зарежда с невероятно настроение Party . С Нинката днес си изкарахме страхотно.  Ходихме цял ден на горе - на долу по площадки и вили. После в нас си изчистихме градинката ( го голям срам  Blush - цялата бурунясала и  с листенца от есента ) и вече е готова за сандъците и цветенцата 1swing . Масата и люлката някоя от следващите почивки ще ги сложим.
По повод обличането - ние сме с боди с къс ръкав ( рядко е дълъг ), панталонче, чорапки и блузка. Палтенцето го изпрахме и вече сме по елеци и пролетно якенце. Чаропогащник слагаме само като сме с рокли и поли. Шапите са задължителни.

# 212
Деска, да нацелуваш красавиците от леля им Деси от Търново. Heart Eyes

Кате, и Нината да се брои нацелувана. Mr. Green

Мноого благодарско за отговорите за дрешките. Аз все още слагам чорапогащник, защото Симона много коленичи и седи из пясъчника, а земята ми се струва студена. Кате, тази шапка на Нинка каква марка е? Дали се намират такива из нашия край? Страхотна е! Peace

Ох, и аз съм планирала грандиозно чистене идната седмица. У нас се заформя страхотен битов проблем - имаме хлебарки. Sick И то едни ситни и гадни, ужассссс. Никога не сме имали такива, бе, какъв е тоя сорт. ooooh! И много рано се появиха! Принципно у нас за сезона имаме около 4-5 огромни, черни хлебарки, които се появяват разгара на лятото и според мен пълзят отвън (ние сме на първия етаж) Такива дребни виждам за първи път. Та другата седмица пласирам през деня Мона у майка ми и изръшквам цялата кухня, пръскам и така. Дано ги преборим. Tired

Моната пак търча като изоглавена из парка и даже падна и като й махнах чорапогащника видях, че си е обелила колянцето. Милото ми, а много леко писна и бързо й мина. Heart Eyes Аз за такава рана бих ревала повече. Mr. Green

Лека, момиченца! Hug

# 213
  • София
Дита, от Хиполенд в Стара Загора - Галеее  Wink. Около 15 - тина лв беше. Предполагам във всички Хипита има.
По повод падането - сега се прибираме от Хепи ( отворили са на магистралата под нас едно ново и го сефтасахме ) . Та паднахме върху масата и си ударихме яко главата - добре че е твърдичка, че направо не знам. Голям рев му дръпнахме. Даже млякото си изпихме, та сега не знам как ще се приспиваме.

Ай лека вечер. Утре сме във Видин - на Дунавска рибка  Mr. Green.

# 214
  • София
Здравейте, пролетни мами!  bouquetБлагодаря на всички за комплиментите и коментарите!  bouquet

Предполагам, че сте изморени от обикаляне днес и затова не пишете. Аз също съм като след маратон, а и така си беше. Sunglasses  Моето момче има нова мода- цъка с език, за да имитира кончето, но го прави за всички животни. Развеселихме бая народ в Борисовата градина, защото нашия тича след кучетата, сочи ги, опитва се да ги хване и това полято обилно със звука на кончето. Joy

За обличането- днес беше с тениска и лека блуза с дълъг ръкав, дънков гащеризон, къси чорапи и обувки. Шапка с козирка, която маха постоянно. За всеки случай нося един суичер. Чорапогащи никога не е обувал, а при по- голям студ три четвърти чорапи и ватиран или подплатен панталон. Напоследък често го обличам с гащеризони, защото непрекъснато се съблича и ако сме навън ще настине. Днес в парка се опита да си събуе гащеризона и ако беше с панталон щеше да за секунди да остане гол до кръста.

katiousha Нинката е бонбонче! И на мен това ми е любимото време- всички изпълзяваме от леговищата си и се радваме на дребни неща като слънцето, тревата и цветята.

Дес  Твоите кукли също са уникални сладурани. Ако бяха с още по- малка разлика щяха да минават за близначки. Ти намираш ли, че си приличат толкова много или е впечатление само от снимките? Докато ви четях като бременеехме снимката на Вяра на аватари ти винаги ме караше да усмихна и все ми ставаше приповдигнато настроението с дете толкова сладко, като картинка. А сега като са две са двойно сладки. Heart Eyes

Valenciq Авокадото на практика няма вкус, а консистенция. Трябва му сос, дресинг или майонеза. Или и трите. Wink Ние го ядем основно в салата, но обилно полята с дресинг от зехтин, балсамов оцет, малко лимон, малко мека горчица, сол и босилек или друга подправка.

Докато говоря за рецепти ни пристигна пицата, защото днес съм пас в кухнята и разбирате, налага се да ви оставя, защото не съм яла нищо от сутринта. По- късно може да се включа пак. Лека и до скоро!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 215
  • София
Здравейте, маминки  Hug

Аз го бях отписала тоя ден, че бях сама уж, но се сдобихме ненадейно с тати  Mr. Green и си направихме хубава разходка, като наблегнахме повече на шопинга  Whistling  Юлето понеже ми пусна мухата за обувките в тоя Хиполенд, и ходихме в Люлинския, уж най-близо от трите. Взех й едни обущенца на Фишър Прайз, имах желание и още едни да взема, по-спортнички - тип маратонки, но от тези, които харесах, нямаше нашия номер. Пък и много скъпи бе, да му се не види  ooooh!  Така или иначе бях решила да се възползвам от Катето, защото и домашни пантофки имам да взимам, тъй че ще я тормозя тия дни. Ето  ни ги обувчетата /малко не си ходят с чорапогащника, ама карай Wink/.  Иначе имах желание и други неща да накупим, дрешки най-вече, но съм много разочарована от магазина в това отношение. Абе знам си аз къде трябва да ходя, ама другия път направо ще поема в правилната посока, че трябва да се пременим за Лазарица и Цветница  Flutter

Дес, две прекрасни слънчица си имаш! Пу-пу! Да са ти живи и здрави! Hug

И Нинката и тя страшна мадамка, как я е издокарала Катюшата само...  Flutter Кате, ти съвсем се затри с тоя нова работа.

Валенсия, аз последния път с авокадо си направих ТАЗИ салатка - авокадо, домат и синьо сиренце и поръсена със зелен лук. Авокадото като го нарежа, поливам със лимонов сок, редя, посолявам и заливам със зехтин. После си набучваш на виличката едно бяло-зелено-червено и комбинацията е много приятна. И на Бояна рецептата е супер! Peace

Малеее, колко часа станало  ooooh! Отивам да мия детето и да правя мляко!

# 216
  • София
Аз пък се сдобих със свободно време  Mr. Green . Нашият тати е взел засилка и сега легна да я приспива, а аз ще се отдам на релакс .

Цеце, нямах време покрай пътуванията, иначе като съм в Сф съм на линия. По тоя повод - след Велигден ли ще се виждаме  Party.

Нещо доста мами се затриха...

# 217
  • София
Утре от 11 до 15 часа съм в Южен парк. С удоволствие ще се срещна с всеки желаещ да се препича с мен!!! Телефона ми го знаят доста от вас.

На входа имаше сложено съобщение, че днес е ден за оборка и в уговорения ден почистиха Митко и майка му  smile3515 Коце каза, че видял човек с чувал и на мен ми стана неудобно, че съм закъсняла. Скочих в дрехите, взех ръкавици, чували, а то... жива душа няма. Всичко се изпокрило. Изчистих пред нашия апартамент и пред входа ни от боклуците, пък шумата и клечораците останаха да стърчат. Привечер от другите блокове започнаха да чистят из основи, а от нашия едно магаре не излезе  smile3516

Забелязвам Митко да мига така, сякаш му лютят очите. Мисля да поискам направление за очен. А нормално ли е всяка сутрин да си бие челото от стената? За децата не знам, но ако животно го прави, това е сериозен проблем.  Thinking

Весе, добре, че не си оставила нещата така, а си се обърнала към специалист  Peace
Сладур, при нас все търсят работници, но тя работата не е за висшисти  Whistling Аз пък си мислех, че са се помирили работите в семейството ви, като не споменаваш вече за случая, пък то  ooooh! . Попътен вятър и много щастие ти желая  Hug
Дитта, аз обличам по-дебело Митко, защото пясъчника в квартала е на сянка. Обличам му тънка блузка и дебела отгоре. Чорапогащник и тънък панталон отгоре. Днес беше така, но предишните дни му обличах и един суичър.
Дес, на мен на аватара много ми харесват децата ти  Heart Eyes !
Катя, извинявам се, но не помня магазина онлайн ли беше или реален  Blush ? Та какъвто и да е, дай адрес, моля!

# 218
Бояна, и ние днес бяхме 4 часа в Борисовата градина. Хареса ми и докато не ми писне ще сме там поне веднъж седмично  Peace Пускам ти моя телефон на лични. Ако имаш желание другия път ми звънни ако ходите там събота или неделя  Wink

Цеце, и  в Хиполенд (Люлинския) бяхме днес. Взехме на Лена тези маратончици, които Юлчето похвали. Не са най-момичешките обувчици, но са с много мекички подметки  Rolling Eyes Възползвам се, че Лена още няма претенции за дрехите и обувките  Mr. Green

Катюш, голяма е сладурка Нинката. Пу-пу ...

Дес, нацелувай малките принцеси  Heart Eyes

Дита, за унищожаването на хлебарки книга мога да напиша. Наистина съм спец - успяхме да изчистим стаите (две стаи в семеино апартаментче) в студентски град с брат ми  bowuu  През едната година която бях там не се върнаха. Ако искаш мога да ти напиша няколко основни стъпки за справяне с проблема  Sunglasses Малиии, каква реклама си дръпнах ...  Embarassed все едно е за хвалене  Crazy

Лека нощ!   bouquet

П.С. Скреч, получава потупване по рамото пред строя за положения обществено полезен труд  newsm10

# 219
Хайде добро утро!

Честити покупки на всички ви! Сега като взема заплата и аз ще купувам,Ивето има едни балеринки на Пума,които купих в момент на умопомрачение Embarassed и мислех да и ги слагам,НО от стоенето в шкафа гледам,че са избили едни по-тъмни петна по тях,защо не знам..неска ще ги пера и ще видим.
Скреч браво и от мен! Ако всички праеха това,нямаше да живеете в боклучарник,ама бг манталитет,кво да правиш. А и поправка-още не съм висшист и сигурно тая година няма и да съм Confused Но най ме интерсуват парите,които евентуално бих взеимала,трябва да са достатчно за да се гледаме с Ива,че с тия наеми в Сф #Crazy Ама като съм си харесала Софията Whistling
Катюш много е сладка тая Нинка бе,ама как само си я гласиш Flutter И аз харесах шапката и ще търся с козирка(не би ми хрумнало иначе,просто щях да държа един чадър на количката. Blush
Цеце и обувчиците на Васето са страшни! Що нямаме тука един Хиполенд бе...Би ли ми пуснала на ЛС цената им,да поръчам на братовчедка ми да и купи подобни?  Praynig

Хайде момиченца Flutter,отивам да и взема бубата,че снощи заспа в лелята,а ние с бртовчедка ми излязохме за по бира и какво да видим в 22.30 беше заспала. Shocked Но те вчера почти не са се прибирали през деня.Хайде чао ви!

# 220
Добро утро, мами  Hug

Аз се наспах  Flutter Събудих се в 7.20 и се въргалях из леглото до 8.20, докато Лили се събуди  Party Пийвам набързо кафенцето и запретвам ръкави  Crazy

Катюшче, голяма сладурана ти е Нинката  Heart Eyes Целувки за хубавата и главичка  Heart Eyes

Цеце, много са хубави обувчиците  Heart Eyes Гледам и фибичка си сложила на Васето  Heart Eyes

Деска, да ги изтрепете до крак мръсните гадини  #2gunfire  Hug

Валенце, ние нямаме много време за приготвяне на салатки и затова само нарязваме доматките, намачкваме авокадото, заливаме със зехтин и консумираме  Mr. Green Ама на нас авокадото ни харесва и без нищо, така че по-добре изпробвай рецептите на другите мами  Hug Звучат ми доста апетитно  Heart Eyes И да питам, като си купувате авокадо, как го избирате? Ние все избирахме по-мекички, които да стават веднага за консумация, обаче напоследък установявам, че когато го вземем зелено и си озрее вкъщи е по-вкусно  newsm78

Скреч, браво, моме!  Hug
За Митето си питала и друг път, но не знам нищо по въпроса, затова не съм ти отговаряла  Peace Дано не е нищо сериозно  Praynig

Веси,
радвам се, че сте минали и през специалист и че всичко е наред  Hug

Сладурче, благодаря за богатата закуска  Hug

Сега да ви питам: какъв слънцезащитен крем да си взема? Имам алергия към слънцето и цяло Лято лицето ми е в пъпки  ooooh! Нямам време да отскачам до Хасково на дерматолог, та ще се доверя на вашия опит  Praynig Мислех си за Виши или да заложа на изпитаните от мен кремове на Авен  newsm78 Такъв слънцезащитен не съм ползвала , та затова се чудя  newsm78

Приятни разходчици днес ви желая  Hug

# 221
  • София
Ехо! Мен малко ме хвана липсата.

Мамита, организираме протест с/у липсата на места в ДГ, както и откриването на нови такива. Когато всичко е ясно ще напиша, но го имайте предвид. Разчитаме на нас си, на вас, на всички около нас.
Плановете са за 16-ти от 10ч на Московска, решена е датата, но още не е внесено в общината.

Много искам да променим цялостната политика на общината и да се решат пробелемите с нашите деца. Нека дойдат повече хора- майки, баби, дядовци, комшии, бащи, лели, чичовци...всички, които обичат нашите деца. Нека видят, че иамме нужда, че виждаме какво става и можем да им го кажем в очите.
Детските градините преливат, групите са огромни, строителството всички виждаме какво е, а в градоустройственият план парцелите определени за ДГ отпадат и изчезват...парите отпускани за ремонти и строителство са колосални суми, а резултат- никакъв.

Разчитаме на огромната ви подкрепа, но не само на думи,а и с присъствие. Ще пишем и в други форуми, ще кажем на всички около нас, ще говорим с журналисти (още не е много ясно с кой, кога, къде), но трябва да се шуми и трябва да ни чуят.  Ние трябва да направим и поискаме, защото никой няма да го направи без да му е казано и показано.

След лирическото отклонение да кажа, че сме ОК, ходим по разходки- вчера от 9.30 до 17.30 бяхме на Витоша с децата. Изкарахме прекрасно. Децата играха, дивяха,  просто страхотно! Като сваля снимки ще пусна Simple Smile Какво да ви кажа...дечицата колкото са повече, толкова по-добре си играят Simple Smile

# 222
  • София
Здравейте, аз само набързо. Досега готвих, че сестра ми ще идва с една братовчедка на гости, ще хапнем и излизаме на разходка. Василия си поспа предиобеден сън като по поръчка, иначе трябваше да седим в къщи и да я чакаме 2-3 часа да се събуди, а сега ще хванем слънчицето. Ма то голяма жега навън бе, на мен даже ми идва малко в повече. Приятни разходки пожелавам и на вас, да снимате много и довечера да си направим едно албумче с първите пролетни разходки и да си накачим много снимки!

Дианче, браво за хубавата разходка! За протеста - по това време едва ли ще мога да дойда с детето до общината, но мога поне да помогна с PR-а за смелото начинание, за да научат повече хора за него  Peace

Роси, аз съм за марковата козметика, още повече когато става дума за медицински проблем. Според мойта козметичка, която е една от най-добрите в бранша и на която много вярвам, Биодерма е най-доброто в подобни случаи  Peace Примерно това  или това  Имат и фактор 100 ако не се лъжа, но сега нямам време да търся.

Пожелавам ви прекрасен ден и весели игри! Hug

# 223
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Изпратих мъжете на разходка и дрямка навън, а мен ме чака чистене, но реших първо тук да се отчета  Mr. Green Е, и докато ми се опече кексчето, че откога му точа лиги  Wink Със сушени черешки, стават като коктейлните   chef

Всички рецепти за авокадото ми харесаха. Благодаря ви.   bouquet А съм се заредила и с толкова авокадо, че мога да ги изпробвам всичките и още даже  hahaha

Големи сладуранки видях.  Flutter При нас е доста по-студено явно. Даже аз не мога да си позволя да оставя Влади по блузка навън / а ме упрекват, че доста съм го разголвала/  Thinking
Все още си ходим с якетата, най-малко грейки, но отдолу суичър.

Дианче, браво за организацията и активността. Въпреки че май е само за София, и не знам дали гласът ми ще се отчете, бих ви подкрепила по някакъв начин. Освен на 16-ти да погостувам на родата  Mr. Green

Цеце, къде ви се губи толкова татито, че се сдобихте  Thinking  Аз също не съм фен ан Хипо-то. Или поне в нашия положението е трагично.

Чао за сега

# 224
Цеци, благодаря   bouquet
В момента съм с крем на Биодерма и сякаш ми понася, но ми идва малко тежък  Rolling Eyes А Авен също е маркова козметика и уж е най-понасящата на проблемна кожа  newsm78 , не е Ейвън, ако се сещаш за онази каталожната  Rolling Eyes Извинявам се, ако не съм те разбрала, ама като кажа , че използвам Авен, все ме поправят, че е Ейвън, пък едното няма нищо общо с другото, та затова пояснявам  Crazy Ето това е Авен : http://www.aveneusa.com/

Общи условия

Активация на акаунт