. В сестра ми, която живее в съседния апаратамен има от тия огромните, черните
. А в къщи си имам мравки иняма оправия с тях. Но ги предпочитам пред хлебарките
. Нина за една бройка да я прегреем, толкова беше горещо. Беше по къс ръкав - боди и рокла направо. Добре, че имах кремче, че щеше и да изгори.
. За първи път Дара заспа в позата, в която я поставих в леглото. Направих албумче за април и даже качих малко дукименти. Лека нощ и спорна седмица.
И ние днес ходихме по люлки и площадки, следобед тати и Мона се гледаха, а мама малко работна го раздава. 
Точно сега ме подсещаш, че такива дребни хлебарчуги съм виждала само в Студентски град в София. Бях на гости на една приятелка и бях потресена от броя им в стаята. 
Пък не й сълзи или да е зачервено...хм.

Засега сме ок, най-накрая стигнах до доктора в петък вечер. Всичко е наред, бебчо расте, вече е 2 см. 
Пренаселените паркове в София през уикендите хич не ми понасят добре 

Някой ползва ли, удобно ли е на дечко? 
Купихме на Митко разни глезотийки от сергиите.
.
(освен преди това едно вяло "аха")
Бахти тръбите,честно ви казвам.......Как нещо не трепна у тоя човечец при вида на внучето си което вижда 5 пъти в годината,а живеема на час път разстояние.Ей,немога да се побера в кожата си...
Поправи си линка 
И аз качих снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361476&pid=11443559.
Добре, че братовчедка ми остана до по-късно тая вечер и даже изкъпа детето, защото аз съм пълен капут вече. Не ща да говоря повече, че ми писна и от мене си да се оплаквам, но сигурно ще платя тия 150 лева, които дължат измекярите от входа, защото иначе дори и на лекар не мога да отида. Ако нямам подобрение до ден-два, сигурно пак ще почвам инжекциите. М**ка му, тъкмо се бях оправила 

, отивам да проконтролирам положението.
Поправи си линка 
Мерси Цеци, 

Благодаря от подкрепата! Това, което ще направиш е от огромна полза 

класирахте ли се ?Дано!
Този човек може само да съжалява ,че не познава твоите прекрасни дечица
Той губи 
Да поздравиш баба Хриси!
как е дископатията ? Инжекциите май вредят доста на стомаха!Ох,дано се позакрепиш !

миличкото! Как сте ?Има ли опасност да се засегне слуха?!Звучи ми страшно!
Дано не се случи!

Чорапогащник слагах зимата, когато се събуваше бос и само това можеше да го озъпти. 

.Нинката е толкова сладка,че само ми идва да я стискам

.Не се ядосвай с разни роднини, а си се гледайте и обичайте
.И аз като Бояна си бях харесала Вяра още докато си бременеехме
Препоръчани теми