Отговори
# 225
  • от Луната
Медхен, кажи и на мен за хлебарките Praynig. В сестра ми, която живее в съседния апаратамен има от тия огромните, черните #Crazy. А в къщи си имам мравки иняма оправия с тях. Но ги предпочитам пред хлебарките Naughty

# 226
  • София
Как сте бонбони? Ние поскиторихме цял ден и си изкарахме супер. Страхотно временце беше. Ходихме до Видин, Белоградчик и околията Flutter . Нина за една бройка да я прегреем, толкова беше горещо. Беше по къс ръкав - боди и рокла направо. Добре, че имах кремче, че щеше и да изгори.
Мъничко снимчици от днес .... http://picasaweb.google.com/katiousha31/042009#5321260730938916514

# 227
Ей, голяма скитня му удряме всички. Ние вчера направихме огрооомна разходка от нас до Южния парк. Имахме гости и ги поизмъчихме. И преди сме го правили, но не и с ходещо дете. А сега  Heart Eyes. За първи път Дара заспа в позата, в която я поставих в леглото. Направих албумче за април и даже качих малко дукименти. Лека нощ и спорна седмица. 

# 228
  • някъде там
днес беше страхотен ден, аи седмицата се очертава такава  Sunglasses
качих малко априлски снимки Wink

хубава седмица  Hug

# 229
Ехо!

Ех, че хубаво - да е топло, да е пролет и да сме по цял ден навън!  Nature Sunny И ние днес ходихме по люлки и площадки, следобед тати и Мона се гледаха, а мама малко работна го раздава. Sunglasses

Медхен, очаквам подробен план за справяне с проблема. УЖАСНИ са! Sick Точно сега ме подсещаш, че такива дребни хлебарчуги съм виждала само в Студентски град в София. Бях на гости на една приятелка и бях потресена от броя им в стаята. Shocked

Роска, Авен са добра козметика, аз много я тача. Биодерма, която Цеци препоръчва също е класа. Аз имам подобен проблем като твоя - като ме близне слънцето и ставам на ситни пъпчици по раменете и деколтето. От 2 години ползвам 50ти фактор на Юсерин, много съм доволна. Преди бях с 40ти на Виши - също беше супер. Wink

Скре4, не знам какво значи това очичките при Митето. Симона пък понякога много си търка дясното оче, ама зверски направо. Thinking Пък не й сълзи или да е зачервено...хм.

Отивам да сложа някоа снимка в албумчето, да ни видите какви сме кокондрели. Flutter

# 230
  • София
Хелоу   bouquet

Благодаря на всички за милите пожелания!   bouquet Засега сме ок, най-накрая стигнах до доктора в петък вечер. Всичко е наред, бебчо расте, вече е 2 см.  Laughing голяма работа  Mr. Green

Ние се завърнахме от бърз уикенд в Пчелинските бани до Костенец. Нищо запомнящо се. Даже хотела силно ме разочарова и надали ще стъпим пак там. Идеята му е добра, но изпълнението и обслужването са под всякаква критика. Освен това е силно терасирано (понеже е на баир) и няма асансьор, което значеше постоянно да тичам плътно след Кари и да я нося на ръце, което хич не е добра идея в момента  Sad

Сега чух хубави отзиви за хотел Езерото в Костенец. Някой ходил ли е? Хубаво ли е? Ние си търсим близка дестинации за кратки уикенди, да има минерална вода, поляни и детски забавления  Crazy Пренаселените паркове в София през уикендите хич не ми понасят добре Cry

Бояна, драго ми е   bouquet

Скреч, и аз мисля да водя Кари на очен лекар скоро, просто ей така профилактично. Така че давай смело, по-добре доктор да се изкаже за Митето

За облеклото: боди с къс ръкав и съвсем тънка памучна блуза отгоре, леко яке, дънки, чорапки и пролетни обувки. Чорапогащник слагам до 10 градуса температура, иначе при по-високи температури според мен води до спарване и изнежване.

За жалост откакто махнахме чорапогащника краката на Кари са в синини и претъркано тук там от падания. Та се зачудих дали да не й сложа наколенки  newsm78 Някой ползва ли, удобно ли е на дечко?

Аз съм ползвала детски слънцезащитни продукти на Биодерма, Авен и Мустела - всичките са много добри  Peace

Толкова засега, лека от нас и до скоро   bouquet

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 22:21 от kremito

# 231
  • София
Днес беше разкошен ден! С Митко не се бяхме намазали със слънцезащитен крем и ни изгоряха носовете  sun Купихме на Митко разни глезотийки от сергиите.

И аз качих снимки в Априлското албумче. Ето линк: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361476&pid=11443383

Роси, слънцезащитен на Авен аз ползвам, но нямам проблем с алергии и нищо не мога да кажа по въпроса. Обаче съм с чувствителна кожа. Предписа ми го дерматолог заради бенките.
Креми, на Митко краката са целите в синини, а е с чорапогащник, та не пази много, да знаеш  Simple Smile .

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 23:37 от skrech

# 232
Добра вечер и от мен Grinning
Усмивката в момета ми е замръзнала на лицето щот се ядосах,ама първо да ви кажа хубавото.Днес бяхме на зоопарка,после в ПАтиланци.Децата се наиграха много добре,особено Вяра.Хрисето си седя и гледка,в зоопрака се порадва на животните.В Патиланци яп уснахме в малката джунгла с кака и,имаше малко сълзи но каките я захласваха и изкара половин час под зоркият ми поглед,обикаляйки разните му атракцийки,кат директор Mr. Green
Та да ви се оплача закво се ядосах ужасно преди минути.Мъжа ми пратил на баща си снимки на Вяра от днес,рисуваха я там.Отговорът на човека беше "днес сменяхме вертикалните тръби на блока" Shocked Sick (освен преди това едно вяло "аха") #Crazy Sick #Cussing out Бахти тръбите,честно ви казвам.......Как нещо не трепна у тоя човечец при вида на внучето си което вижда 5 пъти в годината,а живеема на час път разстояние.Ей,немога да се побера в кожата си...
А който от вас не е сменял тръби днес и му се гледа,може да види днешното ни приключение в малко картинки:
http://family.webshots.com/photo/2093196710103731559lNmxQV

Креми,не се съмнявам в нито дума от тези които казваш за околните нам забележителности Embarassed Чак се чудя как сте се запътили точно към Пчелин.За Езерото и аз съм чувала добри неща,там е и красиво,ама не мисля че обслужването ще се различава особено.Ще поразпитам Peace

Лека нощ на всички и успешна седмица Hug

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 23:22 от Дес

# 233
  • София
Дес, на мен ми излиза някакъв сладкиш с ябълки и грис  Joy Поправи си линка  Hug

Страхотни разходчици сме си спретнали всички днес явно. Разгледах албумчето и не мога да им се нарадвам на тия малки дечковци нашите  Heart Eyes И аз качих снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361476&pid=11443559.
Василия много ходи днес, нали не излизаме с количката заради стълбите, обаче гък не рече това детенце. Накрая вече си влачеше крачетата о земята, но не е искала да я носим. При нас асансьорната одисея продължава и не се очертава скоро да приключи. Като резултат от мъкненето на дете и чанти по етажите мен пак ме удари дископатията и утре даже няма да ходя на работа  Cry Добре, че братовчедка ми остана до по-късно тая вечер и даже изкъпа детето, защото аз съм пълен капут вече. Не ща да говоря повече, че ми писна и от мене си да се оплаквам, но сигурно ще платя тия 150 лева, които дължат измекярите от входа, защото иначе дори и на лекар не мога да отида. Ако нямам подобрение до ден-два, сигурно пак ще почвам инжекциите. М**ка му, тъкмо се бях оправила  #2gunfire

Дес, какво да ти кажа....с право си огорчена, ама ти добре знаеш, че тя простотията ходи по хората. То не си заслужава да се ядосваш за такива хора. Вяра и Хриска си имат едни всеотдайни баба и дядо, които се грижат за тях и им се радват, пък ония с вертикалните щрангове след някоя и друга година може и да реват за внучки, ама ще е късно тогава. Я виж какви прекрасни деца си имаш, хич не им се връзвай  Hug

Сладурче, 50 и 60 лева струваха обувчиците, дето бях харесала вчера, ама не помня точно тия, дето ги взехме, колко са, защото върнах единия чифт и не обърнах внимание  Embarassed Но там някъде са, да знаеш  Confused 

Василия като се прибрахме беше яко каталясала и спа до 20ч., сега май няма намерение да се катурва още. Нарисувала си е цялата пижама с бебешки флумастери  ooooh!, отивам да проконтролирам положението.

Спокойна нощ!

# 234
Дес, на мен ми излиза някакъв сладкиш с ябълки и грис  Joy Поправи си линка  Hug
Охх много съм зле ooooh! Мерси Цеци, Hug

Ох няма край простотията.И ти си го закъсала,оправяй се че никой не те пита с дископатия ли си или не,трябваш им на всички Hug Hug Hug

Aма много хубави снимчици,душички златни.
Скреч,страшни снимки си направила на Митето,личи си че разбираш от тия работи.

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 23:30 от Дес

# 235
  • София
Добро утро. Весел и слънчев ден на всички. По едно кафе....

# 236
  • София
Цеце,  Hug   bouquet Благодаря от подкрепата! Това, което ще направиш е от огромна полза   bouquet

Лично аз нямам никакво желание да пиша. Любомир следобед за два часа пропищя от уши и направи перфорация и на двете тъпанчета до вечерта. Някакъв майчински инстинкт ме спря да му капна обезболяващи капки в ушите и малко след това се спукаха тъпанчетата.

# 237
Здравейте милички!

От скитня нямам време да драсна някой ред!Ние сме добре ,ходим на разходки и оползотворяваме хубавото време максимално!

А да ви се похваля взех страхотни дънки на Гогата на "Протест"-за 11лв , е от старата колекция ,но са супер !И грейка на баткото на "Кара" за...12 лв. Има за малчовците страхотни грейки на 10 лв.,пак на "Кара" .Съжалявам,че докато се усетя намалените якенца са свършили Sad
Набелязала съм си още два магазина ,но и днес е ден!

Видях много хубави снимки с прекрасни дечица!Днес ако не забравя отново ще взема фотото Grinning

Дидига, живот и здраве лятото ще сме в Синапово!Дано котка да не ни мине път,че аз много като се каня и планирам все нещо се случва!

Биси,  bouquetкласирахте ли се ?Дано!

Дес  bouquet HugТози човек може само да съжалява ,че не познава твоите прекрасни дечица  HugТой губи Hug
Вярно е,че много боли!Но твоите принцеси си имат за сметка на това баба която ги обича безкрайно!  bouquetДа поздравиш баба Хриси!

Виктория , за мравки знам ,че помага бакпулвер!Комшийката така се справя!
Абе с тези ремонти Всички гадини излизат  ....

Цеце,   bouquetкак е  дископатията ? Инжекциите май вредят доста на стомаха!Ох,дано се позакрепиш !

Дита, тези гадове ги уморих с "Райд".Забравих за тях до миналото лято>Но съседите започнаха ремонт на банята ,сменяхме тръби и...видях една  черна бързоходка в банята Sick

Днес ще си купя райбер/може би 2 Peace

Лек ден!

Дианче, Hugмиличкото! Как сте ?Има ли опасност да се засегне слуха?!Звучи ми страшно!
  Praynig Praynig PraynigДано не се случи! Praynig Praynig

# 238
  • София
Привет и от мен,

Цяла събота и неделя сме навън, Стефан вършее и си го прибирам вечер целия мръсен, но му харесва на детето да се въргаля  Mr. Green Качих 2 снимчици от вчера.

Дианче, дано всичко се оправи бързо  Hug

За обличането на децата - аз боди не слагам от много време - потник и слипове носи младежа, в събота беше с тенсика/отдолу гол/ и суичър, анцунг и къси чорапи  Simple Smile Чорапогащник слагах зимата, когато се събуваше бос и само това можеше да го озъпти.

Дес, не се ядосвай - някои хора са си такива  Hug

Стефан вече оздравя и от утре ще го пускам на ясла, той сигурно пак е отвикнал, но трябва да свиква вече, че то неговото стана прословуто.

По обед ще звъня в очната клиника да видя кога ще има час за операция, дано е скоро, че ми се ще да приключвам с това.

Стефан руши нещо в детската и отивам да проверя какво е сътворил.
Приятен ден   bouquet

# 239
  • София
Здравейте, милички  Hug
Писах 100 часа и се изтри  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil, полудявам така.
сега на части и набързо;

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВО на Юлчето-да е жив и здрав, винаги толкова красив и усмихнат-да слуша мама и татко и да е добър батко  Laughing Hug
Юлче, чакаме снимки, дано сте изкарали хубаво  Hug

Катюшка, гледам и вие сте били по моя край, стана ми миличко като видях Баба Вида и плажа, еми... така е  Rolling Eyes.Как не се засякохте с Юлчето  newsm78.Нинката е толкова сладка,че само ми идва да я стискам  Hug Hug

Дес, твоите момичета са красавици /пу-пу/, ти си знаеш, че все си ги заглеждам  Hug.Не се ядосвай с разни роднини, а си се гледайте и обичайте  Heart Eyes.И аз като Бояна си бях харесала Вяра още докато си бременеехме  Laughing

Бояна, страхотно име и появяване - много ми харесваш така   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт