Отсъствах известно време, но за причините ще ви позанимая след малко

Първо искам да изкажа съболезнованията си към Просто аз. Думите са недостатъчни в такъв момент. Загубата е голяма, но бъди силна заради Ная, бъди опора на милата си майчица. Прегръщам те
. Да почива в мир скъпото ти братче

Креми, лека бременност и от мен!

Юлче, да ти е жив и здрав рожденикът! Само с радот да ви дарява!
Бояна, каква изненада
Радвам се да те "видя" 
Не можах да ви изчета подробно и само за това се сещам сега
Компютъра ми беше на преинсталиране, не си бяхме платили интернета и горе-долу седмица нямах връзка с вас. Много ми липсвахте

А Стела е вече по-добре, след поредната хрема я заведох при педи на преглед. Той ме посрещна с думите "Защо се шашкаш от една хрема толкова"
"Знаеш ли колко деца боледуват по-лошо". Казах му "Знам и се радвам, че Стела не е една от тях, но мисля, че е нормално да се притеснявам като майка." Казах му, че ако не може да ми даде някакво смислено обяснение за тази толкова често повтаряща се хрема да ми даде направление за специалист. Той се ядоса, даде ми направление за УНГ и за Очен даже
УНГ-то отсече - алергичен ринит. Предписа Ксизал и пуснахме изследвания за секрет от нослето, там всичко е наред обаче

До очен не можахме да се доберем. Тези пенсионери имам чувството, че все по кабинетите на лекарите си прекарват свободното време
. Ще свършим това в понеделник 
Целувам ви всички, пожелавам ви лек и слънчев ден

,пак. Днеска не знам кой ще ми гледа детето,че мъжа ми не става за тая работа,а свеки отсече,че днеска ще ходи да си копа градината 

Ми много рокли имаме да покажем.
Пък ти си добави и семките и сушените домати, ако искаш. 
),аааа има една лятна рокля
Като цигените бяхме,добре че пазарът беше в своя край та нямаше тълпи.