Отговори
# 195
  • Хасково
Здравейте мили момичета  bouquet
Отсъствах известно време, но за причините ще ви позанимая след малко Crazy
Първо искам да изкажа съболезнованията си към Просто аз. Думите са недостатъчни в такъв момент. Загубата е голяма, но бъди силна заради Ная, бъди опора на милата си майчица. Прегръщам те Hug. Да почива в мир скъпото ти братче Flowers Rose Flowers Rose

Креми, лека бременност и от мен!  Heart Eyes

Юлче, да ти е жив и здрав рожденикът! Само с радот да ви дарява!

Бояна, каква изненада Hug Радвам се да те "видя" Heart Eyes

Не можах да ви изчета подробно и само за това се сещам сега Embarassed
Компютъра ми беше на преинсталиране, не си бяхме платили интернета и горе-долу седмица нямах връзка с вас. Много ми липсвахте Hug
А Стела е вече по-добре, след поредната хрема я заведох при педи на преглед. Той ме посрещна с думите "Защо се шашкаш от една хрема толкова" #Crazy Crazy "Знаеш ли колко деца боледуват по-лошо". Казах му "Знам и се радвам, че Стела не е една от тях, но мисля, че е нормално да се притеснявам като майка." Казах му, че ако не може да ми даде някакво смислено обяснение за тази толкова често повтаряща се хрема да ми даде направление за специалист.  Той се ядоса, даде ми направление за УНГ и за Очен даже Crazy Mr. Green.
УНГ-то отсече - алергичен ринит. Предписа Ксизал и пуснахме изследвания за секрет от нослето, там всичко е наред обаче newsm78
До очен не можахме да се доберем. Тези пенсионери имам чувството, че все по кабинетите на лекарите си прекарват свободното време #Cussing out. Ще свършим това в понеделник Crazy
Целувам ви всички, пожелавам ви лек и слънчев ден Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 196
Добро утро!
Аз съм на работа Crossing Arms,пак. Днеска не знам кой ще ми гледа детето,че мъжа ми не става за тая работа,а свеки отсече,че днеска ще ходи да си копа градината Shocked(а е поела ангажимент да гледа Ивчето и знаеше,че и съботите работя...),добре поне,че братовчедка ми си е тук,та сигурно ще и я зачисля. Трябваше май да си я взема в работата при мен като Цецето Grinning

Момичета и аз ви чета редовно,но не толкова редовно се разписвам,че си имам проблеми(те не са свършвали де) и някак си не мога да се включа в "говорилнята",вълнуват ме толкова други неща.Ето сега отговарям и на Галакси-в семеен аспект нищо не върви и си е постарому,малко заварено пложение,че в тая криза смея ли сама да гледам дете,та такива неща...
Малко депресивно като за рано в съботна сутрин,но друго не ми роди главата да пиша Whistling
Ели аз съм прпуснала,ама при коя жена сте водили Лена?
Бояна искам да ти кажа,че горе-долу така съм си те представяла Peace
Роси за теб  Hug Просто ей така.

Хайде изчезвам,че ми се отвори работа.

# 197
СладурчеHug  При мен подейства смяна на работата  PeaceТолкова ми е натоварено, че нямам време да мисля за "другите" неща.

Само да ви изклюкара, че вчера забравих - Марианка напоследък е много готина. Все една издокарана, абе мацка и половина  Whistling  Rolling Eyes Ще я видим тази работа  Thinking

Роси, дано си права  Peace

Прекрасен ден пожелавам на всички   bouquet

# 198
СладурчеHug  При мен подейства смяна на работата  PeaceТолкова ми е натоварено, че нямам време да мисля за "другите" неща.
Сигурно си права,но тук няма голям,да не кажа никакъв избор за работа,как да я сменя Mr. Green Пък и въпроса с финансите хич не е за пренебрегване Sad
Мамите от Сф-поставям ви задача да ми търсите работа Mr. Green.но да е достатъчно добре платена,за да мога да се справям сама с Ивчето Whistling

# 199
  • Варна
Ха здравейте  Hug

Днес Влади заспа по никое време, и аз реших да ви нагледам, че кога ще ми се удаде пак такава възможност  Thinking

Ейййй Васето приказки ще почне да разказва, а ние отрепетираме па-па, га-га  и ко-ко. Ама това е щото сме влюбени в патките от детския кът и гоним гълъбите като замаяни  Joy
Е имаме и трибуквена дума - тяо (чао)   bowuu

Най-накрая си купих авокадо. Но не мога да си намеря "моята" рецепта. Пробвах със зелена салата и със сушени домати и тиквени семки, но не съм особено впечатлена. Остана да го пробвам и от сладкарската му страна - със лаймове и на сладолед, белким намеря нещо в този плод.

Сладур, имаше една статия как да избегнем пролетната умора - основните неща - седене на слънце, разходки край реки, езера, в краен случай парк, ограничаване натежки манджи  и наблягане на пресни храни - сурови зеленчуци и плодове, ограничаване на твърд алкохол и цигари, в краен случай само по чаша червено вино, срещи с приятели, ограничаване седенето пред компютър, а ако с това се препитавате по често да  отваряте прозореца и да подишвате свеж въздух и още някои неща които забравих. Мен за това ме е хванала липсата от форума  Mr. Green Вися  навън от сутрин до здрач.

Ох с тези наши болежки и тези нови закони за аптеките, не знам как ще я караме. Трябваше да се заредя от рецептурните лекарства, че сега ще падне едно чакане при GP-то за щяло и нещяло  Crossing Arms

Само за снимка, като видях името ти Бояна и снимката, точно за тебе си помислих. Просто името ти отива. На мен също ми е слабост това име  Grinning

Юлче да ти е жив и здрав Иво. Да расте все така красив, да стане умен като майка си и добреплатен /нещо ми се губи думичката, че ми се се спи/ като баща си.

Ами хубав уикенд ви желая.

# 200
ЮЛЧЕ,МАЛКО СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ,НО ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ГОЛЯМОТО МОМЧЕ! newsm59 МНОГО ДА СЕ СЛУШАТЕ ВЗАИМНО И ДА ВИ РАДВА!!!  nbirthday  bigdance2 newsm67  ura dance dazzler1
Ние преди малко се прибрахме от разходка.Таничка се разби от тичане и игри и съвсем малко си хапна от обяда и си легна в леглото,гледам вече и заспа  Crazy Обаче носът и е още запушен и взе да ми става съвестно,че не я заведох при педи  Confused
Аз във вторник влизам в болница,но незнам,кога ще е операцията,предполагам в сряда или четвъртък.Дано само нещо не се обърка пак  Praynig
Чао зо сега и приятен ден на всички  Heart Eyes

# 201
Ео!

И ние се прибрахме от гости при баба-свеки  Grinning и вече съм приготвила тоалети за следващото излизане. Flutter Ми много рокли имаме да покажем. Mr. Green Обаче от както се е стоплило Симона просто ми стопява лагерите навън! Не спира за секунда! Само, ако я сложа в количката и то задължително трябва да се возим иначе не седи и стотна. Ноо, само споделям, не се оплаквам, че бая сланинки имам за сваляне. Embarassed

Хм, моята кокондрела доста бърбори ама ползва само 20тината думи дето знае. Справя се отлично с тях, успява да си поиска всичко и явно няма много стимул да учи нови думи. Thinking

Вале, ама таз салатка с авокадо постно ми звучи. Mr. Green Аз правя такава - авокадо, зелена салата, червен лук, рачешки рулца и заливам със сос от синьо сирене, малко сметана, много чесън, бял пипер и лимонов сок.  chef Пък ти си добави и семките и сушените домати, ако искаш. Wink

Имам въпрос - как обличате децата в това време? newsm78 Чоропогащник слагате ли ?Бодито с дълъг или вече с къс? Отгоре яке или жилетка? newsm78

# 202
Дита веднага отговарям как я обличам-боди с дълъг ръкав все още,тънка блузка,чорапогащник също и тънки дънки или панталонче,а днеска е топло и гледам,че вече и дънковата рокличка ще слагаме(тя Ива няма рокли Embarassed,като мене все с панталони Blush),аааа има една лятна рокля Crazy
Вале тя пролетната умора е едно на ръка...други ми са терзанията.

# 203
Сладур, а отгоре яке или какво? Или само по блузка? newsm78

# 204
Сладур, а отгоре яке или какво? Или само по блузка? newsm78
а отгоре едно тънко якенце,а скоро може и без него,все пак подухва си

# 205
Здравейте душички Grinning
Много хубаво време днес.Преди минутки мацките заспаха след една дъъъълга разходка.КАката вилня на едни надуваеми замъци,а малкото човече стоя сгушено в мен и в баща си и не гъкна половин час докато как се налудува.Качих я на едно влакче но след втората обиколка се разплака и аз си я свалих.

Дита,моите днес бяха (или по точно Хриска) с боди с дълъг ръкав и жилетка отгоре,тънки дънки надолу.Днес е доста горещичко,че може и жега да им беше.Наминахме край фризьорката да подстриже Вяра и докато почакахме тая малката изяде сума ти маслини които преди това купих ooooh! Като цигените бяхме,добре че пазарът беше в своя край та нямаше тълпи.
А Дита,20 думи за тая възраст си е супер.Аз на моята не съм ги броила и хич като теб немога да обобщя.Ама аз съм си такава разпиляна,та затва Blush

Сладурче,бързо да ти минава работният ден и да се отдавате с Ивата една на друга Hug

След малко ще ми се ъплоуднат снимките и ще ви покажа на който иска да ги види мойте маймуни.

# 206
  • Варна
Сладур, абе ти изпълни тези условия, пък другото може да не ти изглежда толкова черно  Wink

Дита, ще я пробвам и твоята рецепта   chef
А пък Влади го обличам с боди - обикновено с къс ръкав, блузка, панталон, чорапи и яке. Е, и обевки му слагам и яке  Mr. Green Също и шапка, но ако е завет я свалям. Но при нас е доста ветровито и избгвам само по блузка да го оставям. В двора по грейка го изкарвам.

Чао, нахранихме се и парка ни зове  Mr. Green

# 207
Деска, Вале - без чорАпогащник ?(Десиславо, нИ я научи, ей.... Joy)

# 208
Нееееее,със със Mr. Green Аз още не смея без чорапогащник да ги пускам Embarassed

Eй ги е маймунките мамини:
http://family.webshots.com/photo/2276095820103731559kctbSF
Тези са точно от днес,Дита ей така бяха облечени.А преди тях има едни от улицата миналите дни,когато бше студенко.Сега качвам още няколко.

# 209
Ауу, Дес, страхотни сладурани са двете принцеси  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И как хубаво си играят двечките...Много хубаво да ги нацелуваш от леля им Роса  Hug

Аз тъкмо влизам вкъщи и веднага се лепнах на компа да ви видя  Hug Не сте писали много, но не съм ви и прочела. По-късно ще го сторя  Hug
Видях, че Деската пита за обличането, та да си кажа и аз как обличам моите. Лили я обличам с боди с дълъг ръкав , ако блузката , която ще и слагам отгоре и  е от най-най-тъничкото трико, с боди-потниче, ако е с по-плътна блузка . Надолу и слагам само тънки панталонки. Сутрин от вкъщи излизаме към 7.45, та тогава и хвърлям и едно анораче отгоре, което слагаме отново към 19.00часа/тъкмо я метнах с една жилетчица и я връчих на баба и да се разходят до близкото паркче Laughing/ Никога не съм слагала и не слагам чорапогащници - нека се калява . Батко и обличам по същия начин /е ,не му слагам бодита, де  Laughing/, с тази разлика, че него не мога да го хвана да го облека и най-често си откарва до тъмно по една тънка блузка навън  Crazy

Аз вече съм като разглобена. Тази жега днес ме довърши. А и взех, че цъфнах, та картинката съвсем се довърши  Crazy
Утре изключвам всякакви видове телефони и аларми , надявам се и децата да изключат своите  Mr. Green и смятам да се наспя хубаво, че после ще имам санитарен полуден  ooooh! Дано да успея да си изчистя за 1 ден, та поне Понеделникът да ми е свободен  Rolling Eyes

Отивам да се изкъпя , па дано съборя 10-тина кила умора от себе си  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт