Отговори
# 180
  • София
tedi@az, колко кризи месечно имаш? Аз нещо започвам да се притеснявам. Миналият месец - приблизително половината време умирах   Tired . Вчера Ники ми взе направление за невролог и очен. Явно е крайно време отново да тръгна по доктори, въпреки че се съмням че ще пия отново лекарства. От тези които навремето пиех непрекъснато ме се спеше, а и не може да се шофира Naughty .

Честит Рожден Ден на малкия Иво!!!   bouquet

# 181
Здравейте!

Направихме си страхотна разходка, от 8 часа сме на вън, видяхме се и с Валя и Влади Grinning. Ходихме на люлките в лунапарка, после на зоологическата и сега вече Гого спи, а аз смятам да готвя, но викам първо да ви нагледам Hug

Юлче, честит ти рожденик  bouquet Да расте силен и голям, за да набори тати ( Така казва моя 3-годишния Laughing)

Скреч, аз също съм за предимствата. Дори точно на тях се надявам за малкия Wink. Само ми се иска да има повече места в детските градини, за да имаме шанс Praynig

Ох и аз търся обувки за малкия...сега ще разгледам предложенията ви Hug

# 182
Здравейте милички,

Тотонто много красиви постове Heart Eyes. Да ти е честита новата прическа (и аз изпуснах снимката Sad) Целувки на адашката Heart Eyes
Дес целувки и за Хриската Heart Eyes-голяма разбойничка се очертава сладураната Laughing
Ели а сега какво ще правите, каква е тази пушачка, нещо съм изпуснала newsm78
Юлче да ти е живо и здраво порастналото момче. Приятно изкарване на вас Hug
И на Ванилия приятна екскурзия Simple Smile
Дидига аз също добавям по този начин екстра върджина, бях питала предварително в темата за захранване. Честити ви обувчици.
Роси намери време за себе си и си почини Hug.
ПростоАз честно казано незнам какво да кажа, сигурно е ужасно тежко  Cry ...просто ... грижи се за себе си  Hug

Едва чакам да свършва работния ден, че ми е едно заспало  Crazy Целувки на всички Heart Eyes

# 183
 baloniЮле, да ти е живо и здраво голямото момче! Нека расте добро, силно и здраво дете!  ura

Мимозка, абе нещо при мен сайта не работи както трябва. Thinking Едни линкове не ми ги отваря, а на други ми дава някакъв error. В моя телевизор ли е повредата? Mr. Green newsm78

ПростоАЗ, миличка, сила и кураж. Hug Бъди до майчицата си, предствям си на нея какво й е...да загуби толкова младо детето си.... Cry Спазвайте ритуалите и поверията, но и прави нещата така както ти ги чустваш и както знаеш, че братчето ти би ги одобрил. Hug Когато вуйчо ми почина...беше голям шок....бабите, които неизменно присъстват на всяко погребение бяха полуприпаднали от ужас защо сме пуснали Massive Attack в стаята...Но не разреших да се спре. Защото знам, че вуйчо така би искал да бъдат нещата. Бъди силна заради Най, длъжна си. Hug

Благодаря за отговорите за клеевата тикнтура. И аз ползвам купешка, но във форума на Часът на мама прочетох хомеопата да казва, че купешка може да се ползва в краен случай и за малко, докато се приготви домашна. Thinking Та за това питам.

Ох и на нас днес ни е ден за падане. Tired Симона от сутринта не спря да се джаса - ту в шкафовете, падна върху един котлон сложен на земята, после върху минералната вода, после се удари в гардероба... Crazy

Денят тук е прекрасен. Това време чаках.   bouquet

# 184
Здравейте и от мен.
Тези дни нямам време за писане.А и синът ми е във ваканция и постоянно седи на компютъра.От него аз не мога да се вредя.

Шлябада честит ти рожденник.нека винаги да ви радва.       baloni         

по въпросите.Ноктите на Ива ги режа с малка ножичка с закривен връх.С нокторезачка не съм пробвала но си мисля че ще е трудно с нея.
Роси почивай си не се преуморявай много.Винаги ми е приятно да чета твоите постове.Сещаш се винаги за всички.
Биси дано приемат Гого на ясла.

Креми честито и от мен.Желая ти лека бременност и едно красиво бебече на финала.
Ние сме дбре.Когато е хубаво времето цял ден сме навън.Винаги прибирам Ива с рев във вкъщи.

# 185
 Shocked #Crazy кЪДЕ СТЕ ВСИЧКИ  newsm78

# 186
  • София
Юлче, да ти е жив и здрав рожденика! Все така лъчезарен, здрав, щастлив и обичан да расте!

Здравейте, прекрасни мои!  bouquet Виждам, че напоследък е модерно да си сменяме псевдонимите и аз реших направо да махна моя и да съм си с името и снимката. Така или иначе все се каним да срещаме, а става все по- малко вероятно, та поне ако се разминем по улиците да си кажем по едно "Здрасти". /Бившата само за снимка съм/

От тичане по градинки не ми остана време и да ви прочета подробно.  Embarassed Гледам, че и вас ви няма никакви, но реших да се отбия, все пак.

За ноктите- режа ги с детска нокторезачка. Младежта прави всичко възможно да ме затрудни, но все някак успявам, макар и  с много кандърми.С ножичка ми се струва невъзможно без да дадем жертви.

За лятото- от толкова местене съм станала домошарка и не ми се ходи никъде. Може импулсивно да решим нещо, но засега мисълта за пътуване ме ужасява.

ПростоАЗ  Hug Hug Hug Мисля те, но не знам какво да ти кажа.  Hug Hug Hug

Лека нощ на всички!

# 187
Юлинце, честит рожден ден на хубавото ти детенце Иво!
Да е жив и здрав и не само красив  Wink

Много съжалявам, че изключих сутринта, пък откак си казала, че ще празнувате в Белоградчик, все за това си мисля  Confused Ама ей на, точно днес съвсем бях блокирала  Tired
Ти си готина обаче и аз знам, че няма начин да ми се обидиш  Heart Eyes Хубаво да си прекарате и чакам с нетърпение снимкитеее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мамчета, дори не съм ви чела  Blush Днес по обяд решихме, че е прекалено горещо и отмъкнахме кола  Mr. Green Заведохме Лили на имунизация - държа се мъжки детето и сега като я питаме какво и е направила докторката, явно умишлено пропуска боцкането  Mr. Green Показва, че педи и е преслушала гърдичките, като ги погалва, както и че и е гледала гърлото, като си отваря широко устата, обаче като я питам за боц, дава само ослепителна усмивка  Laughing После се прибрахме и тя поспа в прегръдките ми, а аз умрях от студ , бе  Shocked Много е студено вкъщи, като не се пали парното , ама ще да свикваме вече  Whistling Утре смятам да приключим вече с пичовете, че аман , едва си движа краката вече , а и къщата нещо се позамари, ужас  ooooh!
Ай, че едва си движа мисълта  Mr. Green

Лека!

П.п: Ауу, Боянче, здравей  Hug  Я, кажи сега как ще ти е най-приятно да те наричаме  Hug

# 188
  • София
Добра вечер! Днес много слаба активност, но дано да е заради дълги разходки и приятни пътувания за укиденда.

Аз нещо взех да го закъсвам с кръста и по тая причина ми е леко скапано настроението  Confused Дано да не е сериозно тоя път.

Тая сутрин Василия се събуди от алармата на часовника, поразсъни се и реших да я взема с мен на работа. В 9 и нещо вече беше заспала в една от колежките, както я беше гушнала на компютъра и си се прибрахме, въпреки че имах намерения да изтормозя Снимката, пардон Бояна  Wink, и да поразходим децата. Но и без това беше голям ветрилник, така че го оставихме за друг път. Като се прибрахме едвам я задържах будна до обяд, хапна и спа до 18ч. Shocked Сега е във вихъра на игрите все още, но смятам да й обличам пижамата и да я оставям да се приспива, пък аз да ходя оттатък да пийна една биричка със синьо сиренце и цигарка  Whistling

Отказах се от Плевен, може би другата седмица, но да не се заричам.

Днес балеринката усвои още 2-3 думички, последната е букук /бел.пр.-боклук Wink/, и вече дори се опитва да казва "р", като вика "бърже, бърже" Joy Напредваме с материала, макар че повечето неща само аз й ги разбирам Laughing

Снощи страшни танци му удариха с леля си, но систъра ми е наложила вето да не пускам клипа, че била с някакви домашни гащи и изглеждала дебела в тях  Joy Но може и тайничко да го пусна, само няма да казвате на никого  Wink

Има ли смисъл да казвам, че още нямаме асансьор? Whistling Тука една комшийка ме хвърли на върбата, че имало да се плаща една такса, реших да прежаля 50 лева в името на доброто си здраве и изпратих племенника, но се оказа, че всъщност става дума за 150 лева. Е чак такава благотворителност не съм в състояние да окажа на такива дебили  #2gunfire

Пожелавам ви приятна вечер, по-късно може да ви поотразя, че имам туй-онуй за казване  Hug

# 189
Юлче, да ти е живо и здраво детенцето! Съжалявам за късния СМС, но така сме ние "момите - англичанки"  Whistling
Ако Мариянка ви се оплачи, че й преча по време на час въобще да не й вярвате  Embarassed

Бояна, това име ми е на сърце. Брат ми и зетя така се казват  Heart Eyes Аз даже се чудех дали да не си кръстя детето така: Бояна/Боян, но от както се помня съм искала да е на баща ми и... А защо да става все по-малко вероятно да се срещнем? Сега се затопля и ще излизаме всеки уикенд  Peace

Лилчо, "пушачката" кръстих жената при която карахме Лена когато е болна. В апартамента й въобще не мирише на цигари (ходила съм и внезапно, без предупреждение), но косата на Лена и дрехите й вечер имат дъх на цигари.  Thinking Ние сме непушачи и най-лекия мирис го усещаме. Но на принципа "пълно щастие няма" ще я гледа тя при боледуване  Rolling Eyes
Все ми се иска да ти се обадя, но си представям колко ти е писнало да обясняваш как си  Whistling Да се грижиш за себе си  Hug

Скреч, то ясно, че е най-голямата простотия да ходиш като шашаригав напред-назад сутрин от градина в градина да си водиш децата. Но като няма места ощетени ще има и от тези с две и от тези с по едно дете. Избихме се в темата за критерийте за записване, а истината е, че общината това целеше и го постигна. Щом сме глупави и покорни си заслужаваме да няма места. Важното е, че дадоха картбланш на подкупите, сега стискаме палци да намерим корумпирана директорка  Peace

Кате, толкова ли са зле нещата  Confused Да пишеш как си  Heart Eyes

Диди, като описа атмосферата във вилното селище и ми стана толкова мило  Wink

Роси,  Hug

Цеце, големи са простаци навсякъде. Едва ли ще умрат от глад ако дадат по някой лев, но на принципа "я да не се мина нещо" ще се мъчат идиотите  #Cussing out Как така ще има плащаш 150 лв. Ей, побърка се тоя свят  ooooh! Сега гледах и за стрелбата в САЩ - изкука съвсем човечеството. Не ми се мисли в какво време ще растата горките ни деца  #Crazy Я по- ведро, че нещо се ядосах на тия келеши от вашия блок. Кьорави ли са, че си майка с малко дете  #2gunfire ..... Стоп - спирам да хуля, че и аз изтрещях  smile3515
Браво на Васето за новите думички  Heart Eyes Душичка мъничка  Hug

Просто Аз, мисля си за теб и брат ти ... Брат ми е на същите години, не мога да си представя колко боли, не мога и да намеря подходящи думи за да те утеша. Мислено ти говоря през деня, а след миг осъзнавам, че няма какво да кажа за да ти олекне...
Спазваите ритуалите на които майка ти държи. За мен най-подходящ израз на мислите си за хора, които са на по-добро място имат в Родопите. Кумицата ми е от там. Когато си мислят за своите близки, когато ги сънуват или когато им стане много мъчно те купуват любимата храна на близките си и "раздават" или вкъщи, или на работа, или на минаващи по улицата комшии. Така според тях "се намира" на близките им. И ние имаме подобен обичай, но го правим само в определени дни, не толкова често като тях.

Лека нощ на всички!  Hug

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 22:53 от madchen

# 190
юлче, честит рожден ден на Иво! Да ви е жив и здрав, все така чаровен и усмихнат и  с безгрижно детство! Весел празник!

Роси,  Hug
Снимчице, ау, каква изненада  newsm09
Ами... радвам се, че излизаш от анонимност  Grinning
Цеце, браво на малката бърборанка!
Дано се разреши по-скоро одисеята с асансьора. А иначе си права - и да платиш  сега, кой ти гарантира колко време ще работи. Пък и следващия път пак на теб ще разчитат  Wink
Колко апартамента сте в този вход, колко са проблемните съседи? Освен, като някакъв компромисен вариант, останалите да си разделите техните разходи? Въпреки че и това не е правилно
Скреч, то не става въпрос за постоянно лакирване, че чак да пожълтеят ноктите. Иначе си права, де, колкото по-малко химия, толкова по-добре.  Но пък, не знам, не го намирам за толкова голямо прегрешение, че да го превръщам в забранен плод. Просто, това е нещо, с което мога да направя компромис, за да туширам други желания  Mr. Green
Медхен, нашите и двамата са пушачи. По същия начин е у тях. Вляза ли, не мога да усетя миризмата. Не пушат пред детето, със сигурност. Излизат навън. Но, като я прибера дрехите й миришат на цигари. Ако дойдат у нас, където не се пуши, също усещам миризмата по дрехите им  Blush Но у тях, не знам защо не я надушвам  Mr. Green Но явно е пропита навсякъде  Confused Не ми е приятно това, но какво да направя, нямам избор...
Просто Аз и аз не намирам думи, с които да те утеша, но от както писа, постоянно мисля за теб.
Голям стрес сте преживели, сигурно затова те нападат черни мисли и за теб самата или други близки. Дано бързо преодолееш поне това.  Прегръдки  Hug

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 23:30 от арабела

# 191

Ако Мариянка ви се оплачи, че й преча по време на час въобще да не й вярвате  Embarassed

Ами, пречи ми и освен това ме излага пред даскала. Отиде ми репутацията на шефче  ooooh!

Нещо много работа ми се събра в последните дни и нямам време да се обърна. Няма да се оплаквам, че по-хубаво от работа по време на криза няма.

Креми, леко и красиво бременеене.
Юлче, да ти е честит рожденика и много да те радва.

Просто Аз, трудно ми е да намеря думи. Бъди силна и пази братчето си в сърцето си. Той винаги ще бъде близо до теб. За жалост има изпитания, които Господ ни праща и няма нищо на този свят, което да намали мъката от загубата на близък човек. Дори и времето ...  Hug

# 192
Eххх Бояна,много се радвам че се разкри.Незнам защо но в момента (преди минутка) в който видях "новото" ти име реших че вече познавам задочно 2-ма човека - само за снимка и Бояна Ламбер,коренно различни една от друга.Ако ме питате защо немога да ви отговоря.Винаги си била една голяма загадка за мен,все още си де.Дано не се сърдиш че коментирам това Praynig Много ми е драго да те видя,макар и само на снимка Grinning

Цеце,в 5 ли я заведе тая балеринка на работа бе душа Shocked Евала Joy
И ние често сме във вихъра на танца,ама нали съм един заплес не се сещам никога да я снимам.Ама то е скачане,въртене и накрая следват аплаузи от танцьорката за доброто и изшълнение,задължително Mr. Green
Днес кихна нашта и чувам "а даве" #Crazy И я питам "какво каза?",а тя най невъзмутимо повтори същото hahaha

Дес целувки и за Хриската Heart Eyes-голяма разбойничка се очертава сладураната Laughing
Hug Heart Eyes Hug

Хайде лекинка и мека от мен Hug

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 00:34 от Дес

# 193
  • София
Такива едни кулинарни произведения печа вкъщи  ooooh! . Пускам фурната, Митко минава след мен и коригира ту температурата, ту нагряващите елементи... Абе един хляб го пекох на всякакви температури от 50 до 250 градуса  Whistling Вчера пък минал покрай радиатора и го пуснал, ама аз пак не съм видяла и по едно време влизам в спалнята, стаята топла, а прозореца отворен. Веднага го разконспирирах  Sunglasses

Юлче, честито пораснало момче! Нека бъде много здрав, послушен на мама и тати, много ученолюбив!
Didiga,  тъкмо за екстра върджина казва народа, че не може да се подлага на термична обработка. Но ти го слагаш след като си приключила с готвенето, нали така?
Жу, защо Стефчо пие хомеопатични? И специален лекар ли ги изписва или се приемат свободно? Братовчедката лекува дечурли'ята с разни продукти на Алое вера, ама само им чете предписанията. Тя май като дистрибутор се изживява.
Снимке, нЕма така изневиделица да се сменяш едновременно и с ник, и с аватар, че се шашнах  Naughty . Добре, че си писала коя си, че аз още не мога да направя връзка при другите убусници, дето се промениха.

# 194
Добро утро!

Тотонто, много ведро настроение ми внасяш  Hug Благодаря ти от сърце   bouquet

Ели, и при нас е така  Peace Ако сънуваш някой близък починал, на другия ден раздаваш  Peace
Аз вярвам, че Лена ще придобие имунитет и няма да имате нужда от пушачката  Wink

Жу, ако будиш по някое време кака Таня вечер, за да отиде до тоалетната, няма ли да има резултат  Rolling Eyes Ние с Ицко така правихме доста време и с времето свикна да се буди сам  Peace Дано помогнат хомеопатичните  Hug

Скреч, със сигурност ще е по-удобно на всеки родител да си води децата в една ДГ, но като се има предвид, че по-голямото ще тръгне на училище след време, мисля, че е все тая  Peace Пак ще ги водиш на различни места  Laughing

Дес, голяма палавница ти е Хриси  Heart Eyes Скоро не сме виждали снимки на принцеските. Коригирай се  Hug

Цеце, положението с асансьора ви е повече от абсурдно  ooooh! Само ти ли го използваш този асансьор, че другите идиоти така се ослушват  #Cussing out Нямам думи просто...

Бояна , голяма чаровница си  Heart Eyes

Либра, радвам се , че вече сте добре  Hug

Деска, нашите гуменки вече са в ужасно състояние, но са много удобни/сигурно знаеш, де Wink/, а от тук няма от къде да и взема пак такива  Confused

Катюшче,
защо така не ти минава главоболието  Confused Дано все пак намериш лек за проблема  Hug
Аз открих лек за моя - спрях да си вкарвам щуротии в главата и лека полека главоболието отшумя.

Марианче
, радвам се, че писа  Hug

Сладурче, как си, миличка  Hug

Мами, не ми върви писането, така че ще го оставя за друг път  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт