Отговори
# 45
Дианче, какви са му бактериите? Малко ЕЖК (Една Жена ми Каза):
Имахме едно дете от априлските, което беше със запушен слъзен канал и по-голям брат на ясла. Сещаш се, предполагам, какво се случваше. Непрекъснато правеха посявки и лекуваха, докато накрая на майката й писна и остави нещата. Няколко месеца по-късно я изследваха, бактериите бяха изчезнали и направиха операцията за слъзния канал.
На Данката носа му пак се запуши на деня, в който спряхме капките. Но на следващата вечер не беше запушен и оттогава си диша, макар че па ксвисти малко и от време на време вади сополи. Не знам какво е това нещо, мисля да чакам да мине само.

# 46
  • София
Здравейте сладурани  Hug

Благодаря ви за подкрепата и съветите!

От днес вече се мажем с крем 50-ти фактор против слънце (Само за снимка    bouquet)

Вчера се опитах да си купя крема, който Сончето  Hug ми препоръча, но отказаха да ми го дадат без рецепта и според аптекарката не ставал за деца  Thinking Еличке, моля те сподели впечатления за кремчето, имаше ли ефект като маза Лена с него?

popi82, можеш ли да ми дадеш адрес и инструкции как да си поръчам това вълщебно кремче? А то става ли за толкова малки деца? Благодаря ти предварително  Hug

Цеце, съжалявам за цицината на Василия  Hug Вече подскачам от всяко падане, постоянно ходя след нея и я моля да внимава, да върви по-бавно и т.н. Много ме е шубе. Дано бързо да ми мине, че да не взема да травмирам и Кари още повече! Не се притеснявай - цицината бързо ще мине и ще забрави, много да я нацелуваш  Heart Eyes

За лятото - аз от началото на юли заминавам на море. Ще бъдем основно в Бургас при нашите, но ще циркулираме и на юг по морето да се виждаме с приятели. Смятаме да изкараме по една седмица на Лозенец, Смокиня, Веселие и т.н. Надявам се да останем до края на август и после от 01 септември започваме ясла, така че се връщаме в София. Който има подони планове по тия географски ширини - да пише на ЛС, за да се разберем къде ще се засечем  Mr. Green

Хубав ден желая на всички!   bouquet

# 47

Добро утро момичета  Hug
Айда да поднеса едно кафе и малко закусчица,че обяд ще стане  Mr. Green
Ние сме добре,Таничка беше малко сополива 2-3 дена,но мисля че е от зъби.Нищо друго и нямаше,а и беше събота и неделя и не я водих при педи  Rolling Eyes
Аз си чакам да ми свърши,та да звъня на лекаря и да уточним дата за операция  Peace Вчера времето беше страхотно,цял ден бяхме на вън,вечерта до 8 часа  Crazy И Таничка дегустира пясъка,но не знам дали и хареса или не  Laughing
Креми,как е Кари,по-добре ли е?Милите,много неприятен инцидент сте имали,но от сега на татък ще е така,кой ще пада,кой ще е ожулен... Целувки на малката муцунка и за теб  Heart Eyes
Дианче,Жу,скорошно оздравяване на всички   bouquet
Юлче,  Hug Луда работа е  Crazy Аз много пъти съм казвала,че ако имам още един щурак като Таня и ще хващам гората  Mr. Green Представям си как лудваш понякога  ooooh! Много  Hug
Цеце,много  Hug и  Heart Eyes и за Васето.А на теб защо ти е било тъжно?Занимавай ни,нали сме тук за това  Hug Дано скоро ви оправят и асансьора  Peace
Скреч,приятно гости при свекито и успех със засечките  hahaha
Спирам сега до тук,че гУспоицата иска да гледа  "Бебе Айнщайн"  Crazy На изуст ги научихме вече,а тя накрая сигурно ще проговори на английски първо  Mr. Green
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.  -После ще ви чета  Heart Eyes

# 48
  • София
юл4е, пусни си скайпа  Grinning

Павката пие АБ, който покрива всички бактерии УНГ. Секрет няма как да му се вземе за момента и да даде верни резултати и...общо взето чакаме да си допие АБ-то до 10-ти ден и до тогава леко лечение с обикновени неща- капки за нос, за уши и сироп за кашлица...Ако до понеделник не му мине го започваме отново.
Ако не бухаше толкова лошо в началото и нас не ни повали (останалите трима), нямаше да започна АБ. Просто си ме хвана страх и послушах лекарката. От опит виждам, че ако се започне с АБ от рано се влиза в един омагьосан кръг. Павката до сега винаги се е оправял сам с разните му конюктивити, подобни хреми и т.н. без АБ или АБ капки. Докато брат му...винаги стига до пиене на АБ.  Confused Просто на дребното организма се справя сам. Ама сега...нещо се пообъркаха нещата.

# 49
Здравейте,
 Роси аз съм нова майка имам две дечица.Голямото е момче на 10г.казва се Деян, а малкото е момиче на1г.11месеца и се казва Патрисия.Радвам се че все пак ми обърна внимание!Забравих да кажа че съм от София.

# 50
popi82 ,добре дошла сред нас   bouquet
Диначе,дано бързо се нормализират нещата при вас  Praynig Hug
Ние бяхме на вън,играхме,гледахме "кааа" (реката  Mr. Green ),сега е нахранена и съм и обърнала гръб да си заспива  Wink А аз съм се излегнала на спалнята,взех си лаптопа до мен и ще се ровя из форума и магазините  Crazy

# 51
  • София
Здравейте    bouquet

Много хубаво времето навън. Малко трудно се съгласих Мими да води Василия до кухнята без количка, но полечка-лечка ще се дотътрят дотам и обратно. То детето си ходи за ръчичка много пъргаво и без проблем, ама колко му издържат и на него краченцата, де да знам, да не се умори...Има ли всъщност някакъв лимит според вас на тая възраст за ходене пеша на децата? newsm78 То най-логичното е, че ако се умори, ще се размрънка и ще иска на ръце  Thinking

Аз ходих да мушна един Бъргър Кинг в Сити Центъра и естествено, се изкуших да се смъкна и до Пикадилито...Хубава шопинг-терапия си направих предвид снощното ми настроение, мисля да си забъркам едни хууубави манджички за довечера  Heart Eyes Ох, много съм зле  ooooh!

Ще поизтараша форума още малко и ще полягвам, че малката заспа преди малко /аз докато се изкажа, те се прибраха, детето обядва, пихме и кафе даже Crazy/

Софи, хайде да минава и заминава тая операция по-бързо, да не я мислиш повече  Hug  А снощи се бях разтъжила за баща ми  Cry Много ми е тежко понякога, минаха 4 години, а не мога да свикна с липсата му...Понякога така ме връхлита мъката, че сърцето ми се къса, не мога да го контролирам...И толкова ми е мъчно, че Василия няма да го познава. Предполагам, че знаеш как е, преживяла си го и ти с твоя баща, за съжаление. С татко бяхме много близки и много се обичахме  Sad Извинявайте за тъжните редове, аз затова не исках да ви занимавам...

Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 52
Привет!

Благодаря ви, че сте споделили и за други похапващи пръст и пясък деца. Mr. Green Тя Симона не налита иначе да яде пясък, ама вчера падна с отворена уста. Laughing

popi82 , здрасти!

Биси, критериите едва ли са много по-различни от на другите места. Вече не помня как точно ми ги степенува, но горе-долу бяха - предимство имат деца на студенти, сираци и полусираци, с по-голямо братче или сестриче в същата градина, с двама работещи родители ( newsm78 имаше ли такова?), живеещи в района на градината, ей такива. И всъщност ми е чудно, защо след като си има критерии за прием трябва да се редите на опашки? Thinking Шантава държава сме.

Цеци, и вие ли с цицинка.  Hug Симона пък се сдоби с огромна синина на дясната скула - прасна се в ръба на шкафа. Tired Офф, а уж все съм край нея.

За лятото - на 21 юли летим за Лондон. Там издивяваме тотално на концерта. Laughing Като се върнем ще прескачаме до вилата и ако можем ще идем на едно море с кумовете, без деца.  Wink На 29 август повторно издивяване на Мадона. Mr. Green И после вероятно ще сме толкова фалирали, че ще се наложа пак да кърмя да си изхраня детето. Joy

Цеци, прегръщам те. Hug 

# 53
След няколко дена липса на интернет днес влизам във форума и останах много доволна от заглавието на темичката ни.Колко добре описва състоянието,в което се намираме!

Креми,целувки за малката героиня!Герой без рани не може!Дано повече не се случват такива инциденти!
Цеце,прегръдка за Василия!Много е неприятно без асансьор,ние нямахме до преди 4-5месеца,че повечето апартаменти са наети от квартиранти,които отказват да плащат,но сега с асансьор се родих.
Жу,бързо отминаване на шарката!
Софи,прегръдка и за теб!Изчакването е допълнително напрежение за теб,но щом трябва да се изчака,значи трябва.Убедена съм,че всичко ще е наред.От престоя ми в онкологиите се уверих,че там лекарите са хора,които приемат пациентите не като поредния пациент,а са мили,грижовни,с големи сърца.

Бързо оздравяване на всички малки сладурчета-Лена,Стела,Павката!(дано не пропускам някой)

Ние за сега сме добре.Прекарваме повечето време навън.Ангел не харесва люлките,пързалките,не обръща внимание на децата,не иска да ходи хванат за ръка.Иска  да ходи сам, да събира фасове,пръчки,да къса цветя и трева,да търси мравки ,на които много се радва.Напоследък ми прави впечатление,че не ходи,а постояно тича,според вас нормално ли е ,дали това е период?

За лятото-замисляме в началото на септември да отидем за седмица на море(Черноморец),но не сме уточнили все още нищо,навярно ще решаваме във времето.

Хубав ден,весели разходки без инциденти,здрави дечица!

# 54
Цеце, на тая възраст едно дете може спокойно да ходи 2-3 км, без да се умори и даже се препоръчва да го прави всеки ден. Това го четох от един педиатър тук във форума, а и съм го изпитвала на собствен гръб - само дето при Иво бяха нормални по 10-ина километра на ден  Crazy А слизането и качването по стълби са мн полезни не само за детето, ами и за този, който го води.

# 55
  • София
Юле, разбрах ти намека за стълбите Wink, ама 7 етажа наистина множко ни идват по няколко пъти на ден  Tired Василия я пробвах пеш нагоре, 3 етажа изкара, но явно се поизмори детето, а и беше се разхождала вече навън.
Сигурно излиза, че много се оплаквам от тия стълби, извинявам се за което, но с дете и количка наистина е мисия невъзможна да превзема тоя връх, без да падна възнак, а и с тоя болен крак съвсем. Обещавам да не се оплаквам повече  Peace

# 56
Привет!
Ох, аз много ходя и много стълби качвам, но никак не ми се отразява на фигурата  Crazy Ако можеше и шоколада да спра, друго щеше да е  Laughing
Цеце, ти пък... Я, си се оплаквай на воля. Аз ако трябва всеки ден да изкачвам седем етажа, ще опищя света  Mr. Green
Нищо, че се похвалих, че качвам много стълби  Mr. Green Но то е, ако съм без багаж, със сигурност без количка /имаме си стаичка във входа, където ги държим/ и само до четвъртия етаж  Laughing
Елица и тя е хапващите пясък, лошото е, че й харесва  Mr. Green
Първият път, в бързината, реших да й почистя езика с ръка  Crazy, не съобразявайки, че тя моята ръка, едва ли е по-чиста от нейните  Laughing
Жу, а мъжът ти карал ли е варицела  Laughing  Бързо и лесно да я изкарате и двамата със Стефан!
Тианка, какво да ти кажа за нашата кака  Simple Smile Не ми създава кой знае какви грижи, освен да я побутвам първо да седне да учи и да действа по-бързичко Mr. Green, пък после да се занимава с приятелки, музика, книги, скайп и т.н. Но нормални проблеми за нейната възраст, пък и като цяло, добро и съвестно си е детето. Много е щастлива, че от днес е във ваканция  Simple Smile
За лятото - все още нямаме планове за конкретни почивки. Някъде ще мръднем, вероятно, за разнообразие, но не сме го измислили. А иначе, лятото, винаги го чакам с нетърпение. Друго си е - топли вечери, бира, рибка, плаж, разходки по цялото Черноморие, барбекюта на вилата...кеф  Grinning
Лилчо повлече крак, браво  Grinning Grinning Grinning
Разконспирирах, без да искам, една мама  Heart Eyes, но ще чакам сама да се похвали и после ще поздравявам. Но много, много се зарадвах  Grinning
Надявам се да не се разсърди, че пускам бомбата, но клюкарската ми душа не се стърпя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 17:45 от арабела

# 57

Разконспирах, без да искам, една мама  Heart Eyes, но ще чакам сама да се похвали.
Надявам се да не се разсърди, че пускам бомбата, но клюкарската ми душа не се стърпя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

О! Кой, кой?

Цеце, аз не за теб, а за Мими  Laughing

# 58

Разконспирах, без да искам, една мама  Heart Eyes, но ще чакам сама да се похвали.

О! Кой, кой?

А, не казвам. Аз да не съм предател  Joy

# 59
арабелка, сега трябва да изръшкам всички Очакващи заради теб... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Laughing

Общи условия

Активация на акаунт