Отговори
# 60
Аааа, беше лесно!! Heart Eyes Ииии, и аз се радвам много! Чакаме да се похвали! Hug

# 61
  • София
Разконспирах, без да искам, една мама  Heart Eyes, но ще чакам сама да се похвали и после ще поздравявам. Но много, много се зарадвах  Grinning

И аз, и аз разбрах! Много се радвам!!! Ще си каже тя, няма къде да ходи  Laughing

Малеее, какви сме клюкарки верно  Blush

# 62
Еееее,не е честно  Crossing Arms Бързо да се явява пред строя,че ще ми се пукне душатаааааа  Crazy Ама иначе и аз се радвам,без да знам коя е  Party Малко подозирам,ама после ще кажа  Wink

# 63
  • София
 Blush  Blush  Blush  Blush Blush

# 64
Blush
Ами аз видях на заглавната страница ника  Heart Eyes, кликнах за по-лесно направо оттам да вляза в темичката, за да се разпиша и какво да видя - то при други ноемврийки съм попаднала  Laughing
Креми, желая ти лека бременност, леко раждане и едно здраво и също толкова чаровно, като Кари,  бебе ноемврийче!

# 65
Разбрааааааааааах,ама защо не си казваш,ааа?Тъкмо рознищих клюката и оп  Hug
Лека бременност и едно здраво и послушно бебче   bouquet Hug Heart Eyes

# 66

Честитооо! Още едно такова хубаво бръмбарче като Кари!

# 67
  • София
еее, големи сте клю-клю  Laughing

в четвъртък съм на преглед и щях да ви кажа след това, ако всичко е наред  Praynig

така че, стискайте палци  Blush

# 68
  • София
Честито  Hug  bouquet Леко бременеене   bouquet

# 69
еее, големи сте клю-клю  Laughing

в четвъртък съм на преглед и щях да ви кажа след това, ако всичко е наред  Praynig

така че, стискайте палци  Blush
Е, съжалявам, че издадох работата. Малко гузна се чувствам  Blush
Но, реших, че като пишеш вече в отчетни, значи не го криеш, затова си позволих  Laughing
Стискаме палци и се молим всичко да е наред  Praynig

# 70
  • София
Креми, честито!  Hug  bouquet newsm51 . Правилно си те питах аз дали не ти се вижда привлекателна опцията "второ дете", а ти така брутално да ме излъжеш  Naughty ! Шегувкам се, разбира се! Разбирам, че е нормално да запазиш тайна в началото  Simple Smile .  безкофеиновото е по-вредно от кофеиновото кафе  Blush , заради химикалите, които използват, за да извлекат кофеина. Няма да надничам повече  Rolling Eyes .

# 71
  • София
Момичета, благодаря ви!

Надявам се, че не сте засегнати, че не съм се похвалила първо тук. Просто в другата тема съм анонимна и ако не дай си боже стане нещо, няма да ми пука. Тук исках да пиша когато съм напълно сигурна, че всичко с бебо е наред  Peace

Стискайте палци. Този път ме е доста по-шубе, защото съм прочела доста глупости!

Хубава вечер  Hug

# 72
Креми Честито! Много се радвам,лека бременност и здраво бебче ти желая  bouquet
Ох..карате ме вече да се чувствам странно и ти и Лилчо..хем искам,хме осъзнавам,че скоро няма да съм готова,не знам...Но поне вие заедно ще раждате и ще пишете в отчетните Heart Eyes Планувано ли е?
Дианка,ама защо така тия дечковци не се оправят от АБ? Всъщност има ли диагноза?
Софи какво да ти кажа...не знам,освен още сили и кураж да ти пожелая,това размотаване е много кофти,да заминава тая операция вече! Така само те напряга Confused
Цеце пожелавам ти днеска лек и усмихнат ден!
Ние се сдобихме с лятна количка и съм доволна,чак на мен ми олекна Laughing и на Ива и е удобно май Simple Smile

# 73
КРЕМИ  newsm44 newsm44 newsm44 newsm51
Честито , щастлива съм за теб!

Аз съм добре, имам си мама на гости и сме по цял ден по разходки, днес от суринта сме навън и сега влизам в нас, скапана съм, освен това ходя до общината за подаване на док за ЛК и е  #Cussing out утре пак... Юле  Embarassed Embarassed Embarassed Peace

Обичам ви и целувам, незнам кога ще седна да поряета нещата, но набързо прегледах новините.... с вас съм.

Сватбата мина добре и няма да показвам снимки, ужасна съм, няма да си развалям впечатлението за мен  Hug Embarassed

# 74
Привет майчета!
Много е вярно заглавието...все повече нямам време да Ви пиша  Confused
Дано като почна работа имам повече свободно време  Wink

КРЕМИ честито и от мен!!! Стискам палци всичко да е наред и да ни радваш с новини за бебчо!
дано малката ти сладуранка се възстанови и да не остане белег  Praynig

Ние с Цветка все по често излизаме без количка...наоколо  има две градинки с катерушки и
не вземам количката...като се измори малката бонбонка я гушкам малко и така...

Пишете за летни планове...аз нищо не планирам..., но съм в Бургас ей...тази година ще се радвам да
ви видя...  bouquet Hug

Весел и щастлив ден или по-скоро вечер от мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт