Отговори
# 75
  • София
Креми честито! Всичко ще бъде наред, убедена съм! Кари е като произведение на изкуството и трябваше да продължите с още едно!  bouquet

# 76
Аууу, лелеееееее, тъкмо четях какво сте писали днес и стигнах до поста на Кремито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И бързам уж да споделя и да и честитя и гледам, то всички мами научили преди мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Направо настръхнах цялата  Heart Eyes

Креми, много лека и безпроблемна бременност ти пожелавам , миличка!!!

# 77
  • София
Хайде и аз да честитя, вече офицЯлно  Laughing Кремитоооо, желая ти всичко да е наред, да нямаш никакви тревоги /по-малко чети из форума Wink/, да имаш лека бременност и да си родиш здраво бебче наесен! Hug

И всичко да споделяш с нас, че ще почнем да те ревнуваме  Laughing

# 78
  • София
Привет мацки  Hug . При мен лудницата е пълна, но пък е страхотно  Blush . Скъсваме се от срещи и пътувания. Бяхме във Велико Търново, два дена във Варна, а ни остават още Добрич, Севлиево и Павликени. Вечер ходим на едни рибарски срещи  Mr. Green, едни страхотни миди   chef . Глезят ме нещо моите мъже ( дано Ни  chefки не поглежда тук  Laughing ) .

Креми  Hug страхотна новина. Стискаме палци всичко да е наред  Praynig .

За почивка - първото на дневен ред е едно море 3-4 дена в майските празници. За лятото още е рано за нас. Не знам как ще почивам още.

Отивам да чета назад ....

Лека за сега

# 79
  • някъде там
KREMI пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  Hug Hug Hug а на Кари много целувки за премеждието  Heart Eyes Hug

# 80
КремиHug Браво на вас!  Heart Eyes Да сте живи и здрави цялото семейство. Да изкараш лека и безпроблемна бременност, да родиш лесно здраво и красиво бебе  Hug
За кремчето което Сончето ми даде (Сонче,   bouquet) - говорих с педиатърката, с една комшийка фармацефт и с почти -жената на нашия кум, тя също е фармацефт. Няма проблем да се използва при нашите човечета. Аз съм доволна от ефекта. Още има леко по-тъмно петно, но кожата "там" вече  е гладка, а не както при белег. Мажи смело и не се притеснявай  Peace
Още веднъж поздравления  newsm51 И никакви щурави мисли  Naughty

Катюш, ще вземат да ти харесат командировките и не можем те прибра после в София  Mr. Green

Цеце, мернах някаква цицина на Васето из постовете  Thinking Ако е вярно да й минава бързо. Цункай я  Heart Eyes

Таш, появи се и кажи как  я карате? Свикна ли Алекс? Подозирам, че си намерила някой да ме замести в метрото и затова никаква те няма  Crossing Arms  Joy

Софи, мисля си за теб всеки ден  Embarassed    bouquet

# 81
Креми, много се радвам за страхотната новина! Hug Леко бременеене и прекрасно братче за Кари ноември месец! Wink Да видим какви красиви момченца правите с мъжа ти. Heart Eyes А ако е момиче - вече сме сигурни, че ще е голяма чаровница. Hug

# 82
Опаааааааа то ме заняма малко и .....
Кремиииии супер новина!!! леко бременеене и наесен с песен  Hug Hug

Признавам си, че не съм чела подробно -нещо ме налегна работа от зори до здрач.
Цунки на Васето да му минава бързо!!!

Лятото.....абе не правя планове, че миналата година си изкарахме морето в разградската болница-ще импровизираме и каквото дойде.

айде да продължа аз с работата -ама преди това ще ви прочета.

# 83
  • София
Народе, април и май излизат ли нови(сезонни) плодове и зеленчуци? На мен даже за марули ми се вижда рано  newsm78

Ние днес бяхме на рожден ден на сестрата на Коце. Егати колко трудно се избира подарък. Тя хем играе с кукли барби, хем не се гримира с детски гримове, а използва такива за големи  Shocked . Лично съм я виждала да се лакира с лака на майка си. Представям си какви ще са и ноктите, като порасне. Не посмях и парфюм да и взема, че тя се окъпва в тези на майка си, та виках хайде една вреда по-малко. Смятаме, че е влюбена(решила е да отслабва) и за това и взехме кутия с разни измишльотини и таен дневник.

Роси, хайде берекет да има тази година от разсада ви!
Диана, какви са ти изтупани децата, с чистите му якички върху пуловерите, като малки господа са  bowuu
Жу, твоите деца също са изключителни  Grinning . На снимката изглежда сякаш каката досажда на конника, така се е намръщил  Sunglasses
Попи, не лъжи  Naughty . Как тъй нова майка, като си майка от 10 години  Laughing .
Дита, въобще не смятам, че е необходимо да правите планове за почивка. Тия два концерта ще те напълнят с адреналин за до другата година  Laughing . Мале как се забавлявам да гледам диви фенове  hahaha Сигурно тръпнеш, като за първа среща  Crazy
Сладур, ти нали си имаше лятна количка? Какво стана с нея?

# 84
  • София
Василия уж беше тръгнала да заспива, пък нещо се размрънкоти и допреди малко  гриза бисквита в леглото и гледаше през решетките като някое суече  Joy  Уж се бяхме вписали в новото време, но явно ще си му трябва на детето време за адаптация. Но заспа вече, де.

Аз съм много по-добре от вчера, емоционално имам предвид. Направих си една вкусотерапия и ми се оправи настроението, което още веднъж доказва какъв съм чревоугодник. Културните хора му викат гурман, за да си оправдаят лакомията  hahaha

Мимиииии, много ми липсваш бе, душа. Разписвай се по-честичко, молам те! Пиша как е Боянски, какви ги върши. И снимчици пусни да го видим! Тук да ви помоля нещо - много моля, някой като пуска снимки в албумчето, да пуска и линк към тях! Признавам си, че много рядко вече посещавам албумчето  Embarassed, освен ако някой не си е направил труда да пусне линкче. А е толкова приятно да видя колко са пораснали дечицата ни! Heart Eyes

Роси, докъде я докарахте? Пиши утре сутринта! Hug

Скреч, на колко години е това девойче?

Ауу, доспа ми се много, лека нощ и на вас! Hug

# 85
Ивчето гледа  Карбовски и не ще да спи Rolling Eyes И на нас ще ни трябва време за адаптация.
Скреч нямам лятна количка,бях взела комбинирана,която досега ми върши чудесна работа,но е вече тежка и голяма,доволна съм от новата придобивка.
Цеце радвам се,че емоционално си по-добре Hug И пак едни кусотии си ги сътворила във форума Crazy да ти призная тия дни си мисля често за тебе и Васето и съм се затъжила за вас,ще ми се да иам време да ви видя като дойда,дано поне съм там за два дни,че иначе абсурд. И Таш и Ели искам да видя,много хубаво си изкарах с вас Hug

Да ви се похваля Ивчето от ден на ден се променя,да ми е жива и здрава,всичко ми разбира и като е добре е послушна,възпитана,казва "здрасти" и "чао"+ целувки на непознати и познати,абе въобщеее скоро няма да ме търси,става все по-самостоятелна поне докато сме навънка и у баба и,вкъщо като влезнем все така ми виси на крачола и се тръшка,ама по друго е. Все ми идва да я мачкам и цункам,много ми е сладичка и много сладко говори Heart Eyes На снимките не излиза толкова хубава,колкото е Blush Embarassed( а Момонката все принцеса излиза,много ти е красива Дита!)
Мерси за комплиментите към косата ми,ама на слънце е по-хубава,иначе си рижавееее и то много още Crossing Arms

# 86
Пиша как е Боянски, какви ги върши. И снимчици пусни да го видим!
Аз съм сложила една да не го забравите Laughing
добре е-да съм на негово място сега...ама не съм Thinking Thinking
яко щурее и руши къщата малко по малко....добре, че сме на 13-я етаж, че докато се срутим на 1-ия ще мине време.
Айде скоро като приключат ремонта на парка ще джиткаме по новите алеи-тоест да джитка, който го влече де ние може и на пицарията само.

# 87
Привет от морето!
Като разбрахме, че се очаква затопляне, решихме да открием сезона. Само че, докато навсякъде температурите бяха 22-23 градуса, на морето бяха 14. Днес определено се постопли и тук и направихме една дъъълга разходка из Созопол, играхме на „огромния пясъчник”, т.е. плажа, в парка с децата, после и пред селището и така изразходвахме доста енергия.
Единственият недостатък е, че все още няма детска кухня, но по новините казаха, че предстои откриването й. Сега аз майсторя храната за бубето, запасили сме се с разнообразни плодове и зеленчуци. В тази връзка, какво ви е мнението за готовите замръзени зеленчукови миксове на Бондюел, стават ли за дечицата? Зехтин ли слагате или масълце?
Ние най-вероятно отсега, та до есента ще сме в Созопол, с известни прекъсвания. А през август може би ще отстъпим апартамента на приятели да почиват, а ние ще сме при бабите. Така че, който ще идва към южното черноморие, може да се обажда за срещички.

Креми, много се радвам, пожелавам ти всичко да е наред с бебо, много лека и красива бременност. Целувки на малката Кари.

Аз на Дари отдавна слагам ластичета, тъй като се роди с голяма коса и към 6-я месец бретонът й влизаше в очите, а ми е свидно да го намаля. Сега предпочитам фибички и тя ги трае, явно усеща неудобството без тях.

Цеци, аз пък настръхвам от споменаването на „Горение”. За Созопол си взехме керамични котлони на тази марка и една година се ядоствахме с тях, докато накрая се установи, че са имали фабричен дефект. Сега след ремонта вече сме доволни, ама едва ли ще вземем друго „Горение”. Макар че, по мое мнение, от значение е не само марката на нещо, но и моделът и единствено при експлоатацията човек може да определи плюсовете и минусите, колкото и да се е информирал преди това.

Преди кризата със съпруга ми бяхме решили да изградим детска площадка около блока, че има доста зелени площи, а не е помислено за децата. Ама сега вече не се знае дали ще ни е възможно.

Дианче, възхитих се и аз на твоите юнаци. Аз много премигвам от светкавиците на фотоапаратите и за да си направя личната карта, ми се наложи да се снимам няколко пъти, за да стане снимка с по-отворени очи.

Хайде една  темичка за Минутките на мама:

Какви обувки за пролетта сте купили / смятате да купувате на децата – маратонки, гуменки или друго и каква марка?

Пролетно настроение и много разходки!

# 88
Диди, ей сега паля колата и пристигам на морето  hahaha
Обувки не сме взели, сега в събота ще копуваме. Ще следя за отговорите  Peace

# 89
Добро утро!

Качвам снимки от предните два дни на Лили да видите и да се успокоите, че аз си гледам най-лошо и в най-лоши условия детето  hahaha
Дано успеят да се качат, докато сме си вкъщи, че нали знаете - аз качвам накуп  Blush

Жу, лека Варицела и на Стеф пожелавам  Hug Абе, не разбрах, кака Таня в крайна сметка прекара ли Варицелата или не  newsm78

Дианче, дано скоро отмине проблемът на Павлюшчето от само себе си  Hug

Юле, весело прекарване на Белоградчик  Hug Никога не съм ходила натам  Embarassed Сашо само обещава...

Бакси, радвам се, че писа и че сте добре, което е по-важно  Hug Бях се притиснила за вас  Hug

Арабелче, то и аз качвам по много пъти нашите стълби на ден и работа много има, ама ей на вече съм се ошишкала много яко  Mr. Green Ама аз си знам, де,  - дойде ли Пролетта заедно с работата не ми мърда качването на килограми  Crazy Майка ми и тя много помага, за което - все едни вкусотийки ни готви, как да не яде човек  Laughing

Теди, как върви търсенето на работа? Виждали се нещо на хоризонта  Hug

Ренка, ти къде се губиш? Как е Емка  Hug

Катюшчеее, хммм Laughing

Диди, все забравям да те питам , да не би да държите някое заведение на морето  Rolling Eyes
Аз поръчах маратонки на Лили от Ларедута - Адидас са , ама на Фишър Прайс  Rolling Eyes Много тънички, леки и удобни ми се струват. Лили също си ги хареса. Малко са и големички, ама тъкмо по-дълго време да ги носи  Peace Иначе и взех и едни евтини еспадрилки, че нали и роклички ще слагаме  Sunglasses Ето ги маратонките :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299802&pid=11271678

Това са еспадрилите : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299802&pid=11271695

А това са и сандалките за Лятото : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299802&pid=11150512

Скреч, това девойче на колко години е? Може би е нормално вече да се конти така, щом е влюбена  Laughing Като гледам много от малки /5-6г/ започват да се кипрят девойките. Аз лично не одобрявам лакирани нокти на толкова малко дете  Rolling Eyes Това си е лично мое мнение и смятам да опазя Лили от тези щури мисли, ама да не говоря много, че не се знае какво може да ми дойде на главата  Whistling

Сладурче, и Лили много се променя с всеки изминал ден  Heart Eyes Вече се храни напълно сама, само когато сме навън , аз я храня все още, но тя тогава е заета с други неща и не настоява толкова да е самостоятелна в храненето  Laughing Пие водичка също сама. Пълня и едно шишенце от минерална вода и когато и се пие, го отваря, пие и пак го затваря, освен ако не е решила да го излее на земята  Laughing  Като голямо човече си е вече - срамува се, сърди се, вчера игра половин час сама с децата - гони ги с един пистолет и им вика "Па-па!" , а те искрено се забавляват  Heart Eyes И тя всичко разбира и много ме радва, че всичко изпълнява  Heart Eyes
Абе пораснаха ни вече бебенцата  Heart Eyes

Цеци, много се радвам, че вече си по-добре  Heart Eyes Признавам си, че ме просълзи...
При нас работата върви засега. Благодаря, че попита  Hug Помолих майка ми днес да си вземе ден, че ако е толкова горещо като вчера, се притеснявам, че пак ще разболеем Лили, та да се гледат двечките. В оранжерията вчера беше близо 40градуса и то на сянка/хвърляме един чаршаф върху палатката, та да прави що-годе някаква сянка/ , а Лилия влиза , излиза от оранжерията, вътре се поти, навън я духне вятъра  Confused Иначе на първи етап остана само да очупим пичовете и живот и здраве след 10-тина дни ще го засяваме, за втория все още пикираме кратуна  Crazy Тази година ще са 4 от по 10 000 корена  ooooh! Не бяха такива плановете /винаги по 30 000 сме засявали/, ама така се случи  Rolling Eyes Дано да е за добро  Praynig
Черешките и те си чакат своето, трябва да се подрежат, ама засега не остава ред за тях  Confused Винаги е така, щом човек се захване с повече от една работа. С много дини под една мишница...знаеш как е  Hug

Ето ги снимките : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=347079&pid=11368272

Общи условия

Активация на акаунт