. При мен лудницата е пълна, но пък е страхотно
. Скъсваме се от срещи и пътувания. Бяхме във Велико Търново, два дена във Варна, а ни остават още Добрич, Севлиево и Павликени. Вечер ходим на едни рибарски срещи
. Глезят ме нещо моите мъже ( дано Ни
ки не поглежда тук
страхотна новина. Стискаме палци всичко да е наред
.
Браво на вас!
Да сте живи и здрави цялото семейство. Да изкараш лека и безпроблемна бременност, да родиш лесно здраво и красиво бебе 
) - говорих с педиатърката, с една комшийка фармацефт и с почти -жената на нашия кум, тя също е фармацефт. Няма проблем да се използва при нашите човечета. Аз съм доволна от ефекта. Още има леко по-тъмно петно, но кожата "там" вече е гладка, а не както при белег. Мажи смело и не се притеснявай 
И никакви щурави мисли
Ако е вярно да й минава бързо. Цункай я 

. На снимката изглежда сякаш каката досажда на конника, така се е намръщил 
. Как тъй нова майка, като си майка от 10 години
Сигурно тръпнеш, като за първа среща 
Уж се бяхме вписали в новото време, но явно ще си му трябва на детето време за адаптация. Но заспа вече, де.

И пак едни кусотии си ги сътворила във форума
да ти призная тия дни си мисля често за тебе и Васето и съм се затъжила за вас,ще ми се да иам време да ви видя като дойда,дано поне съм там за два дни,че иначе абсурд. И Таш и Ели искам да видя,много хубаво си изкарах с вас 
На снимките не излиза толкова хубава,колкото е

Абе, не разбрах, кака Таня в крайна сметка прекара ли Варицелата или не 

Никога не съм ходила натам
Бях се притиснила за вас 
Майка ми и тя много помага, за което - все едни вкусотийки ни готви, как да не яде човек 

Иначе и взех и едни евтини еспадрилки, че нали и роклички ще слагаме
Ето ги маратонките : 
Вече се храни напълно сама, само когато сме навън , аз я храня все още, но тя тогава е заета с други неща и не настоява толкова да е самостоятелна в храненето
И тя всичко разбира и много ме радва, че всичко изпълнява

Признавам си, че ме просълзи...
Помолих майка ми днес да си вземе ден, че ако е толкова горещо като вчера, се притеснявам, че пак ще разболеем Лили, та да се гледат двечките. В оранжерията вчера беше близо 40градуса и то на сянка/хвърляме един чаршаф върху палатката, та да прави що-годе някаква сянка/ , а Лилия влиза , излиза от оранжерията, вътре се поти, навън я духне вятъра
Тази година ще са 4 от по 10 000 корена
Не бяха такива плановете /винаги по 30 000 сме засявали/, ама така се случи 

Препоръчани теми