Сега чакам да обяват местата в яслите и ДГ, много се надявам да обявят места и в ДГ на Иво, макар че ако съдя от приема миналата година, шансът е минимален
. Брат ми като беше малък падна и си разцепи челото. Спомням си как майка го изведе гушнат до колата, а в снега наоколо имаше кървави следи. Беше ужасно. Стискам палци бързо да минава раната и неприятния спомен. Много
за Кари.
. Хайде чакаме те пак на линия 

.
.

Ужас, какво се прави в тоя случай? Падна в пясъчника с отворена уста. Сега ми е смешно, ама като видях какво й беше полепнало по езика.
Пу-пу.
А ти си с убийствен цвят на косата, един от нюансите на русото, който много харесвам. На мен ми омръзна да съм руса и макар, че знам, че много ще съжалявам съм започнала леко да се потъмнявам. Искам да си докарам естествения цвят на косата. 

За кучетата...нямам думи. Майка ми ще ми носи кучегон тия дни, ще седи в количката с мен, защото по парковете и около блока ни е страшно.
Вашето направо ме кара да настръхвам, айде дано има цялата история хубав край! 
Че аз от вас чувам за такова чудо.
Наистина ме интересува...Аз за сега не виждам друг начин, защото входящия номер е решаващ при наличие на всички други документи. А такива вече всеки си е набавил, истински или не...нови лични карти, бележки от измислена работа и т.н. И всеки се бори за преден номер. Те и тук директорите не са ЗА списъците и опашките, то кой ли е де, ама разбират и поне не пречат.То това си е между нас родителите, за да определим по какъв ред ще се влиза при директорката за подаване, а после класирането от кого ще зависи не се знае
Падна на равното по очи и си удари челото в щипката на бибата. Много плака
Намазах й раничката със зехтин и не е посиняло много, ама ще видим утре какво е положението.
. Готова съм за срещи!
. Пуснах го да се въргаля по земята колкото си иска и той се възползва пълноценно. Не знам защо, но много се кефи да седи на земята, а по някое време и да се извъргаля, както правят всички деца - вкъщи обаче
. Ако не го вдигна, ще си лежи така на мръсното, докато някое куче не му привлече вниманието. И нищо не прави. Любува се на природата и кротува легнал по корем.
. А сега Кари пие ли някакви болкоуспокояващи и с упойка ли са я шили?
).
. Как набождат кучетата с вила, за да ги разтоварят и те доживяват последните си дни в мъки и върху труповете на вече мъртви кучета. Тъй, като ни управляват таквизи изумруди, хората ще ядат кучета, кучетата хора... и така.
! Имат си пясъчник, люлка, детски играчки, маси, столове, мнооого цветя и едно красиво породисто куче, като всичко е заградено. Ми разбират се хората и си правят да им е хубаво. сега Коце се е надъхал да сади цветя пред блока. Той сигурно никога не е виждал разсад
, ама се радвам, че иска да прави нещо по въпроса.
. Утре сме им на гости. Само да смее да ме зачекне нещо. (То пък като чели има идеален начин на гледане на дете, който ти гарантира липса на болести, ама да не ме напада пък тя )
Я, се представи - как се казваш, какви дечица имаш/момче, момиче/ как се казват, откъде си..? 
Хайде , стига си правила равносметки, животът е хубава 
Затова си мислех, че и децата ни трябва да изкарат по толкова
Изпитите не плашат толкова, стига да имам време, а то липсва
И аз го срещнах из форумите за първи път. Явно идва от АнтиБиотик 
Не, че и аз не съм , де 
Важното е в крайна сметка всичко да завърши добре 

Разкажи, ако това ще те разтовари поне мъничко 

Много се дразян от такива безотговорни хора 

Павлюшчето много се е променил 
Навсякъде е различно и всеки си гледа по различен начин детето, де, но за нас си знам, че няма да е първият и последн случай на пясъкоядство
Докато се обърна , гледам я, че опитва колчето за правене на дупки, естествено с пръст
Направи гадна физиономия, опита се да я изплюе, но не успя напълно, та ходих да и мия езичето с вода
После не искаше да си тръгваме - пощуря от кеф
Снимала съ я как се въргаля навсякъде, но оставих фотото у нашите, та някой друг път ще ви я покажа
Като сме шматки, ще правим разсади до припадък 
), засега не им се е отразило зле. Само мога да се надявам да пясъкът да не е с гарнитура
Не са много и се надявам при него да се размине леко, като при кака му.
Дано по-бързо вземат някакво решение и ви го оправят, че не си е работа.
и АБ е антибиотик 

Ако ще се излиза в чужбина искат паспорти на децата. Може някой да ги е отвлекъл. Пък те са едни дандании около ваденето им...но така трябва, де, само отбелязвам.
Голям кеф е с това хубаво време. Павката успя да се боядиса със зелена блажна боя, но мокрите кърпички вършат чудеса...Не ми се мисли какво има в тях