Отговори
# 15
Бързо  Hug за всички

Лена днес още не е вдигала Т, но има време  Thinking

Зита, може да съберем тръшкащите се дечица в клуба и да ги оставим да си се тръшкат на спокойствие  Mr. Green

# 16
  • София

Зита, може да съберем тръшкащите се дечица в клуба и да ги оставим да си се тръшкат на спокойствие  Mr. Green

Бройте още едно  Crossing Arms

# 17

Бройте още едно  Crossing Arms
Да ви пратя, по някакъв начин и моето  Mr. Green

Ха, здрасти на всички!  Laughing
Ние сме добре, обаче много ми е изморено, напоследък. Не знам защо така изведнъж ме тръшна, но се чувствам направо изтощена.
Креми, миличката Кари!  Sad Дано бързо забрави случката, а и ужаса в Пирогов /и вие също/. Мисля, че няма да й остане белег, особено ако го третираш още докато е пресен, дори и само с Контратубекс. Е, сигурно няма да стане бързо, но с времето ще се заличи.
Снимчице, уби ме с тази пералня  #Crazy Добре, че не е имало някой наблизо! Ама и устройството й  ooooh!, достойно за Бедрок  Laughing Не ме учудва много обаче, ние дълго време спяхме на спалня от картон  Laughing Докато детето се научи да скача върху матрака  Mr. Green И един ден пропадна от моята страна  Crazy Мъжът ми реши да се направи на майстор, разпори тапицерията и какво да видим  Mr. Green - матрака лежи върху най-обикновен картон. Не ми се пише, какви пари струваше обаче, това чудо, продукт на английската мебелната ивдустрия  Sick /то всъщност надценката на вносителя беше огромна, ама това е друга тема/.
Това твърдение за живота на днешните електроуреди и тези от преди двадесет години и аз съм го чувала и има логика в него.
И ние вече не залагаме на марка /освен че просто избягваме такива, за които има много рекламации/, защото смисъл няма.
Дрешките можеше да ги изпереш със сапун, по-лесно се изплаква. Но свършило вече, надявам се утре да забравиш за прането на ръка - най-омразната, за мен, домакинска дейност /+ миенето на прозорци/  Mr. Green
Цеце, аз така се разписвах навсякъде и трупках мнения, докато направя 50, за да мога да пиша в "На път, почивки....."  Laughing Ама то и обема на кутията ли зависел от броя мнения.  ooooh!
Моля, Роси да не се ослушва, а бързо да попише и из другите форуми, където се броят менията, защото все ми оставя място само за едно съобщение  Mr. Green
Роси, като те споменах сега, ти пък колко шарки искаш да изкара Ицко.  Rolling Eyes Ами то само за варицелата не бият ваксина и затова е най-разпространена.
Бързо оздравяване на всички болни майки и дечица! Дианче, Жу, Скреч, Роси, Медхен, Весе  Praynig
Отивам да правя млякото и да сложа Елица да спи. Днес така си объркахме режима с това ново време  ooooh!
Лека вечер на всички!

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 21:06 от арабела

# 18
  • София
Василия удря дистанционното на цифровата в земята със всичка сила и идва при мен да я шляпам през ръцете  Crazy Днес почти не е спала следобеден сън заради една глутница кучета, които се давеха долу, и се чудя откъде душа й се взе до това време  Tired

А тия кучета нахапаха двама души днес  #2gunfire Аз видях като нападнаха едно момиче и го нахапаха по краката. Горкото, направо изпадна в шок, слязоха хора да й помогнат, не знам какво стана после. Май не трябваше да отварям темата, че съм бясна и едвам съм се успокоила. Тия наште управници трябва да ги завържат някъде и да им пуснат по една глутница, м**ка им! Не знам колко хора още трябва да пострадат, в това число и деца, за да се направи нещо. Много години съм следила темата като журналист и съм меко казано отвратена. Толкова пари се дадоха на "наши" хора, толкова народ се налапа покрай това "Екомилосърдие", а тия зверове са още по улиците и хапят хората  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Оффф, пак подпалих фитила!!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ей затова никога повече няма да гласувам  Naughty

Арабела, аз в старата си квартира ползвах една пералня "Тетра", 9 години й взех душата, а беше ползвана поне още толкова години преди това. Как пък се не счупи, никакъв проблем не съм имала с нея, даже и филтър не съм й чистила. Аз затова сега заложих на Горение, не знам защо /всъщност, знам де Wink/, но за мен си е една от най-стабилните марки по принцип за ел.уреди. Досега уреди от тая фирма не са ни се чупили и не са давали никакви дефекти  Peace

Оставям ви, че имам още много къщна работа. Уж цял ден това правя, пък не личи  Tired Трябва да поканя Таш на гости, че да ми измие прозорците, пък аз ще й напарвя един Пай Банофи  Whistling

# 19
Привет!

Креми, бързам да пратя много целувки на малкото геройче! Hug Милинкото, какво е преживяло. Ама всичко ще се мине и ще замине. Hug

Ние вчера имахме хубав ден, сутринта на гости на свекърва ми, после майка ми гледа Мона, а ние малко градска. Аууу, какви обувки са напускали, майко мила...Голяма страст са ми тия обуви, бе пусто, ако имах финансовата възможност сигурно щях да си купя поне 3 чифат само вчера... Crazy

Днес, обаче, много ме е яд на мен...отидохме сутринта на МОЛ с майка ми и Симона и от там, към 12ч ни взе баща ми и заедно със Све се понесохме към близкото село да гледаме щъркелите. В тъпия ни град, обаче, имаше няк'во скапано рали  #Cussing out и бяха затворили всички улици, та се наложи да заобикаляме през едни разорани улици, ужас. И то в колата напече...тръскаше..както и да е - стигнахме. Видяхме "гага - де" Laughing т.е. две гаги, т.е. два щъркела Mr. Green и тръгнахме. На връщане Симона взе да хленчи, зачерви бузите, спеше й се а тръскане беше ужасно...И тъкмо наближихме блока и повърна. Confused Ама направо...от къде излезе това чудо! ooooh! Много ме уплаши, но като я преоблякох, успокоихме я и се нахили все едно нищо не е било. Heart Eyes Обаче, мен цял ден ми тъка, защто заради моите щъркели така си наредих детето. Tired

Благодаря за мнението за четките и пастите. Днес взех накрайник и ...Симона рева, чак се захласна като се опитах да й го навра в устата.  Shocked Леле, дано не съм й нанесла някоя травма. Ще я пробвам пак след 10тина дни.

Айде до утре! целувам ви! Hug

# 20
И аз да се включа,че срамота Embarassed

Креми,много Hug за малката героиня,милата Hug
Жу,дано я изкараш леко тая варицела.Бреййй отде пък и тя ти дойде на главата Confused
Дита,ми ти за хубаво си искала да видите щъркелчетата.И Момонка се е порадвала,явно се е поуморила.Чувала съм че ако е урочасало детето (аз въпреки всичко вярвам че има нещо) като повърне е много добре,олеква му.Това ми хрумна като евентуална причина за неразположението.
Цеци,голям ужас с тия помияри #Cussing out А Василия ме кефи с тва дистанционно.
Християна пък ако и се скара някой,хваща първото нещо което и е под ръка и го тряска в земята ooooh! Не търпи критика,а какъв характер заформя...леле майко Crazy Много и се отваря приказка напоследък,всичко което чуе го повтаря,чак ме изумява на моменти.
Еличке,дано Лена се размине само с леката настинка.Натисни я малко с някои изпитани лекове Hug

Ох хайде да се хоризонтирам че утре пак,ама ме крепи мисълта че само 2 дни сме на работа и после отпусчицаааааааа,ваканция за някои Wink

Хубав понеделник на всички и лека седмица Heart Eyes

# 21
Добро утро!

Креми миличка , направо се затресох като видях Кари  Tired Мажете се с каквото трябва и дано не остане дори драскотинка  Praynig  Hug

Ели, бързо оздравяване на Лена и дано не си изгуби апетита за повече от 2 дни  Hug

Весе, защо така малката Стелка  Confused А това "зеленото" взехте ли го вече? То нали беше за подсилване на имунната система, каквото и да означава това  Rolling Eyes Дано помогне на малката сладурка и спре да се разболява толкова често  Hug

Дианче, бързо възстановяване на Павлюшката  Heart Eyes
Ама как хубаво си описала срещата ви с Юлето и Снимчицата  Heart Eyes Със сигурност е било много приятно  Hug Идеята на Юлчето за :"Ние ще бъдем там, а вие ако искате се присъединете!" е страхотна  Party
Браво за доброто дело   bouquet Вчера пак обсъждахме със Сашо точно това, че сами трябва да си помагаме , колкото можем, за да ни е приятно  Peace Вчера в Харманли видяхме как жителите на един блок, си заградили така да се каже дворно място с телена ограда , обръщаха градинката и си правиха детска площадка. Много мило ми стана  Heart Eyes

Зита, скорошно оздравяване и на теб  Hug

Либра , радвам се, че нещата при вас вървят към оправяне  Hug

Деска, да не би да е яла преди това Симонка  Rolling Eyes Сигурно е било от раздрусването  Confused

Абе, Арабелка, хич не ми се подвизава в другите подфоруми, където се трупат точки  Crossing Arms Помъчих се доста време, ама все ще се заяде някой и се дразня  Crossing Arms Но ще се постарая да натрупам още 40-50 мнениея, че да вдигна малко летвата  Hug  Laughing

Дес, срамота, душка  Hug Дано сега покрай ваканцията да намираш повече време  Hug

Цеце, аз пък все се надявам, че нещата могат да се оправят и все ходя да гласувам с тази надежда  Confused

Сладурче, я не се втелясвай толкова  Hug Сега като се стопли, ще прекарваме все по-малко време вкъщи, та хич да не ти прави впечатление какво е положението у дома  Wink Да се поддържа що-годе прилична хигиена, пък останалото са подробности  Hug Камина вкъщи ли си правите, че нещо не разбрах?

Хубав и спорен ден!

# 22
Добро утро!

Ох, изпратих баткото и таткото и сега с Гого ще се приготвяме за разходка до детската градина. Че и времето днес не е много хубаво май, а аз изпрах количката и сме пеша ooooh!
Ей, много луд народ има Grinning Такива абсурдни слухови се пускат и хората им вярват: Щели да викат хората по азбучен ред на имената на децата Laughing Laughing Laughing Е, как ще стане това newsm78 #Crazy newsm78 И от къде въобще ще знаят имената на децата?....А моят Христиан, с това Х хич няма шанс тогава да ходи на градина Mr. Green

Учудващо добре се справяме с новото време, дори днес по лесно станаха децата сутринта, отколкото миналата седмица Grinning

А как набутах мъжа ми с дежурствата вчера (ей, само това ми е в главата) Смених си дежурството с една друга майка, да и направя услуга, и се съгласих да сме от 7 сутринта, първа смяна. Но не съобразих че сменят времето и фактически трябваше да е там в 6 по старото време Crazy Ама хайде, изкарахме го....Още два дни трябва да издържим Peace

Креми целувки на милото пострадало детенце. Важно то е че всичко е наред вече Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жу, бързо и лесно преминаване на шарката Hug И мен много ме беше страх, че ще се заразя, когато Гого кара рубеолата, но не стана слава богу. Аз карах варицела на 25 год. и знам колко е гадно Heart Eyes Hug

Всички болни да оздравяват бързо Hug Hug Hug  Нямат ли край тези болести. И моите двамата бяха с лека хрема в събота, но с моето универсално лекарство ги оправих бързо, бързо Wink

Лек ден и дано светне слънцето малко  Heart Eyes

# 23
Добро утро !

Големи разходки му ударихме!Гледам,че и днес ще е времето хубаво.Чакам да се събудят младежите и плъзваме Grinning

Креми,милата душичка!Жалничкото то!Да минава!За белезите ,попитай дали  Мадеказол става за деца.

Жу, да е сладка и медена!Аз карах варицела 2 месеца преди да забременея с Гогата!Доста леко я прекарах,за разлика от Христо!Имах две-три пъпки на лицето,докато той беше целият !
Направи ми впечатление ,че пъпките,които мазахме с лекарството оставиха белези.Не знам,може да си внушавам!

Роси, имаш страхотна памет!Проблемите на всеки помниш! HugЗа моториката и двете помагат,въпреки,че рисуването е по-добрия вариант WinkРоси, за изграждането на образа , много добро средство е графиката!Разгледай, програмата "Активността на детето в ДГ'' ,там е доста добре изяснено Peace
Много ме е яд ,като ги видя тези книжки  NaughtyАми така е по-лесно!Вместо да обясниш на детето как да нарисува човек,да покажеш етапите,  да онагледиш с произведения, буташ флумастерите и готово! Crossing Arms
За изпита не се притеснявай!Доста е обемен!Знам за какво става въпрос!Ще се справиш!
Тези въпроси и проблеми ме провокираха да извадя бумагите и да започна да чета,че се забравя ако не се практикува!

Цеце,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetЗА пояснението!
Тази вкусотия определено ще се повтори ,че и потрети  chef  bouquetА ,и вече е кръстен на твое име WinkЛошото е само, че много бързо свърши Grinning
Либра,  Hugмилото момченце!Често ли боледува?Как се справяш с двамата?

Дита, и аз като Дес вярвам ,че има хора с лоши очи!
Много се надявах,нещата да са по-добре!Поздрави я !

Снимке ,надявам се,че вече имаш нова пералня!Дано тази е по-здрава!

Ели,как сте?

Арабелке, как е вашата хубава кака?

И сега провокирана от поста на Арабела ви питам :
Какви са вашите планове са лятото?  

Биси, Hugпосле ще те чета

# 24
  • София
Добро утро  Simple Smile

Тия синоптици нещо май хич не познаха - вчера цял ден не пекна слънце и като гледам днес какво е май пак ще е същата работа.

Таня е на градина, а Стефан още си е в нас, има сополи, обаче не мога да го заведа на лекар такава опъпчена...ще звъня на личната да мине през вкъщи да ни види, ако не днес, то утре.
madchen дано Лена вече се оправя - никакви Т повече  Hug
Креми, милото дете, дано заздравее бързо и после ще мажете с каквото трябва и няма да остане белег. Аз Таня съм я мазала с Контрактубекс, но от каква възраст може - не си спомням.
Цеце, и аз много се ядосвам на тези помияри, тука при нас на пазара са на глутници, Таня изпитва ужас и направо ми се мята на врата като минаваме. За това мъжО ми купи кучегон и си го нося редовно, закачен на количката. Дейста, дори и на котки  Wink
Дита, Моната сигурно се е раздрусала в колата и затова е повърнала. На някои изобщо не им понася пътуването - сестра ми беше така като малка, винаги ходехме с торбички.

Тая шарка е ужасна, не мога да спа, да ям...сърби, боли. И по ръцете имам много пъпки и като вдигна Стефан имам чуството, че ще го изтърва.
Бързо оздравяване на всички болни и приятен ден   bouquet

# 25
Креми, включвам се с информация за теб и Кари.

Крем за белези, мога да ти препоръчам "Дерматикс". Става и за малки деца. Доста по-скъп е, но лекари казват, че е може би най-доброто на пазара ни. Медхен, може да сподели опит, защото маза с него Лена, след жестокото ухапване по бузката в яслата. Аз съм го ползвала за мен и съм доволна, но не съм коректив, тъй като все пак съм на 33год. и кожата ми няма нищо общо с детската.

Хубав ден на всички!

# 26
Здравейте, мили момичета!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз ви чета и съпреживявам всичко, което се случва с вас и малките дечковци. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Но просто съм в етап в живота си, в който нещо прекалено често започнах да правя равносметка и зациклих естествено.... Sick
Лилчо, вчера в мола на Стамболийски, мисля че те видях семейно, в детския магазин - с бяла връхна дреха  - дали съм познала или не?
За сега ви казвам чао и хубав и успешен ден, дано да е поне малко и слънчев!!!
Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 27
  • София
Ейй...Креми...милото дете...дано не й остане белег. Тези малките, но дълбоките при нас оставиха следи, но аз мазах с Контратубекс(това беше името)...дано намерите нещо по-добро, защото за него знам, че е "мижи да те лажем" Simple Smile
Съветите на Само за снимка са чудесни! Наистина, не е хубаво да го излагате на слънце, особено, ако мажете  скрем с/у белези.

Ние днес ще водим децата пак на лекар- Павката за ново лечение, а Любака да го диагностицират и напишат, че е здрав.  Crazy

После ще им вадим паспорти, защото мислим да отидем за няколко дена в Гърция с компанията и сИте дЕца  ooooh! Само се замислих, какъвто сме керван с десет...май и повече деца, как ще спираме всеки път, когато на някое му се допишка  Laughing
След малко ще кача снимките за паспортите...прекрсни са! От първият път се получиха. И двамата бяха перфектни- не мърдаха, не мигаха, гледаха право напред... фотографката много ги похвали и каза, че никога до сега не е имала такива деца в практиката си Flutter  Crazy Grinning  Много обичам, когато ми хвалят децата  Mr. Green

Качих двете снимки в албума март Simple Smile От кога не съм качвала снимки... ooooh! Срамота.

# 28
  • София
Привет!

Имах работа да посвърша, и на сестра ми до офиса трябваше да отскоча, но ще се прибирам заради тъпия асансьор  #2gunfire, за да съм при детето, докато Мими отиде за храната. Не знам колко ще продължи това заточение. Все пак ще поизкарам детето малко около блока, че да види малко светлинка  Confused

Жу, много полезно инфо ми даде, може и да ти звънна да те поразпитам. Аз искам да си взема кучегон, че ми е стрес дори и кучката си да си изкарвам заради тия помияри, но исках да чуя, че е ефикасен и от някой, който действително го ползва. Само да не си прогоня и мойто куче, че тогава ще я втасаме    animal037Joy

ТОТОНТО, бързо да влизаш в ритъм! И не забравяй ако имаш път към вписванията да се обадиш!

Дианче, верно са големи сладурковци момчетата ти! А Павката какъв е примерен и сериозен  Joy

Хайде, хубав ден ви пожелавам, ще изгрее слънцето, обещавам! Hug

# 29
  • София

Жу, много полезно инфо ми даде, може и да ти звънна да те поразпитам. Аз искам да си взема кучегон, че ми е стрес дори и кучката си да си изкарвам заради тия помияри, но исках да чуя, че е ефикасен и от някой, който действително го ползва. Само да не си прогоня и мойто куче, че тогава ще я втасаме    animal037Joy

Цеце, по принцип действа само на агресивни кучета - ако ти лае насреща, а ако се лежи кротко не му оказва влияние. Като оздравея може да се видим и да го пробваш  Simple Smile Иначе е купен от Практикер за около 70 лв.

Общи условия

Активация на акаунт